tirsdag 5. juni 2012

Denne sutringen er en uting


Helt siden 22/7 var blitt en realitet har jeg undret meg over alle disse ekspertene på Breiviks ideologi. På deres feighet. De gikk rett i skyttergraven som om de allerede da var på vei til skafottet. Jeg forstår det faktisk ikke. Å lese innleggene på document.no etter denne dagen da vi innså at det ikke var en islamist som sto for udåden, er det ikke lenger mulig å forholde seg naturlig til. Det nettstedet som vi i tiden før omfavnet. Noen sogar med vilje til å holde nettstedet igang økonomisk. Hjelp oss med bidrag! Det er viktig for at debatten ikke skal dø ut!

Men så bekrefter altså redaktøren Hans Rustad nettopp det Breivik selv har ytret: det ble etterhvert vanskelig å forstå hvor man hadde Rustad! Ja, nettopp. For leser man hans skyttergrav-journalistikk idag er det så en tenker okey, da er det vel bare et spørsmål innen dette nettstedet legges ned. For ikke kan jeg se at det er særlig mye vettugt å hente der nå. Det står nå frem med flere ansiktsuttrykk enn noensinne.

Når sant skal sies så forstår også jeg at vi oppfatter denne saken på ymse forskjellig vis. Men det jeg har kommentert her tidligere er denne lysten til å henge ut Breivik. Det er greit at vi alle tar avstand fra massakren. Men når det er gjort må vi da kunne fortsette på den samme stien. Den som fører til at sannheten skal frem.

Uansett om vi kalles rasister eller fascister eller fandens oldemor. So what? Spiller det noen rolle hvilke karakteristikker man henger på oss «ekstreme». Oppleves det høyre-ekstremt; so be it. Men som svar på tiltale kan vi jo bare fortsette å henge ut de venstre-ekstreme. Eller? Hold fokus, for god's sake!

Det er tankevekkende å lese og jeg undrer meg over sutringen til Hans Rustad når han omtaler sakkyndige vitner. Hva enten det er Lars Gule eller Mattias Gardell. Gule vet vi er kverulant men hvis det skal en Lars Gule til for å fortelle hele det naive drømmende norske folk at Utøya-saken ikke dreier seg om konspirasjons-teorier, men tvert i mot om fakta i n'te potens. Så spiller det vel ingen rolle hvem som vitner for oss? Personlig mener jeg Gule holdt et svært høyverdig foredrag. Det er jo mulig at hans motiv var uedelt. Men fakta ble i allefall lagt på bordet. Det er nå 100.000 vis; kanskje millioner av politiske motstandere av den multi-kulturelle politikken som idag er helt på linje med Breiviks manifest.

Det samme med politi-vitnene og Gardell; uansett så «kaksig» han fremsto; sistnevnte. Who cares? Han kalte en spade en spade. De kaller vårt miljø for et fascistisk høyre ekstremt miljø. Men noe skal vel vi som er høyre-orienterte kalles. Kall meg hva som helst, så lenge jeg kan bidra til å spre sannheten som holdes skjult for oss av venstre-ekstreme medier. Her legges det opp til av enkelte som om vi er blitt ofre hele gjengen! Ofret på alteret av de venstre-ekstreme? For noe tull!

At Herland forsvant ut av bildet var en lise. Hun hadde ødelagt alt om hun hadde fått sjansen. Hun er jo totalt skruppel-løs. En større narsissist skal man lete en stund etter. Og Krekar; hadde man sendt ham på direkten så hadde jeg måttet slå av både lyd og bilde. Men Ole J Anfindsen stiller vel opp? Og godt er det. Han har vel foreløpig ikke lagt seg til rette i skyttergraven. Selv om det kom noen sutrete oppgulp fra den siden også; i dagene etter 22/7.

Dette hykleriet vi nå kan følge fra nettstedet til Rustad, kan i alle fall jeg styre meg for. Og jeg antar at flere er av samme mening. Hva er det Rustad er så redd for? Han kommer vel ikke unna som innstevnet vitne forstår jeg; etter at advokat Lippestad har endret statusen til disse fra å være sakkyndig til å bli et vanlig vitne som evt kan bli hentet inn i vitneboksen med tvang iflg lov.

Ps Ole J Anfindsen kom som sakkyndig; og takk for et flott innlegg i vitneboksen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar