mandag 15. oktober 2012

Brochmann-rapporten: Familiegjenforening

«Familieetablering og -
gjenforening har samlet blitt en av de viktigste
kanalene for lovlig innvandring til Norge siden
1975. Fire av ti som har innvandret i perioden
1990 til 2009 har kommet på grunnlag av familierelasjoner.
Studier viser at deler av denne gruppen
er blant dem med lav deltakelse i det norske
arbeidslivet.» - Brochmann-rapporten.

Les dette en gang til. Ta den tiden det trenger. Vær så snill! Dine barn og barnebarn fortjener det. Det hjelper ikke å argumentere med at terroristen hadde en problematisk barndom. Manifestet «2083» har han klippet og limt fra kunnskapsrike ideologer i andre deler av verden. Brochmann-rapporten bekrefter dette manifestet. Nå er det din tur til å meditere over fakta. Les hele rapporten; du finner den på nettet.

*****

Når vi vet at denne regjeringen og andre er bundet av avtaler den har gjort over hodene på det norske folk. Og når vi vet at dette innebærer å ønske muslimer og negre fra Afrika velkommen til landet så er det ikke vi, folket som har noen innflytelse. Selv ikke våre regjeringer har særlig innflytelse over dette; siden de har forpliktelser i iht EØS-avtalen. Et nei til EU betød altså null og niks.

Vi er ikke lenger å regne som norske statsborgere – men som europeiske borgere. Dette fordi de europeiske lovene gjennom EU - som forfattes i Brussel; nå inkorporeres en etter en i vår egen Norsk Lov.

Menneskerettighetslover reguleres heller ikke lenger her i landet. Slik at vår egen Høyesterett nå faktisk er blitt en illusjon - som den høyeste rett i Norge. Med tanke på at dette landet flommer over av folk med en kultur/kulturer som hevder sine primitive rettigheter; til å gå med hijab eller turban som en del av uniformen i Politi eller Forsvar, f eks - er det ikke lenger en selvfølge at etnisk norske borgere kan bestemme noe om dette. Disse kan nå hevde at de er utsatt for brudd på sine egne menneskerettigheter, som er etablert i land som aldri har vært bærekraftig eller på noen måte har vist til fremskritt av noe slag. Vi er i prinsippet allerede medlem av EU; og har vært det de siste 10-20 årene. Vi kan heller ikke stoppe folk på grensen lenger; jfr Schengen-avtalen.

Men ta nå en negerfamilie fra Somalia. Disse forholder seg til afrikanske lover som ikke regulerer familie-aspektet som i siviliserte land. Eksvis kommer mange somaliere med sharia-lover i kofferten. Vi vet at disse lurer oss ved å skille seg i iht til sharia-lov. Dette gir dem rett til – fremdeles i iht sharia-lov å «gifte seg på nytt» og på nytt og på nytt. Det er dette som de relaterer til at det er lov og ha ørten hustruer. Alle føder de unger verre enn kaniner.

Ja, ta en negerfamilie fra Somalia. Han ankommer med kona (en av dem) og fem unger. Alle får opphold i Norge. Og merk deg dette med en gang: det er ikke meningen at disse skal i arbeide. Jfr Brochmann-rapporten. Våre politikere later som om vi som arbeidsgivere «må tenke annerledes». Glem det! Det er kun et spill for galleriet. Dette er nemlig noe av den avtalen norske myndigheter har inngått for lenge siden.

Ja, hva slags arbeide skal Norge tilby analfabeter? Disse går altså rett over på trygder. Og da bør du regne med at dette gjentatte fokuset på uføretrygdede i realiteten ikke gjelder den norske befolkningen. Men disse som aldri har lært å lese eller skrive – samt de som dropper ut av skolen kort tid etter start på videregående. Dette er igjen ikke etnisk norske per se – det er disse som kommer fra underutviklede land – les midt-østen.

Disse som iflg Brochmann-rapporten aldri vil bli bærekraftig. De vil havne som drosje-sjåfører, og da vet vi at pengene sjelden går gjennom vårt regulerte skatte-system. Heller ikke deres etterfølgere vil være bærekraftige; fordi de har en svært lav IQ hvis de eks vis kommer fra sør for Sahara. Les «Selvmordsparadigmet» av Ole J Anfindsen.

Vi vet at alle disse som har slått seg ned i Norge i årenes løp har fått familien sin til Norge via avtaler om familie-gjenforeninger. Pakistanere fra tjukkeste Punjab er et eksempel. Mødre og bestemødre; fedre og bestefedre; nieser og fettere. Uten krav om at de skal være såkalt bærekraftig for samfunnet. Disse må ha noe å leve av og dermed går de rett over på uføretrygd; eller alderstrygd når de kommer i den alderen.

Igjen eksempelet med negerfamiliene fra Afrika. Disse som Norge har forpliktet seg til å ta i mot uten gjenytelse i form av arbeidskraft. Disse som søker asyl. Og får det. De trenger ikke engang fremskaffe id-papirer. Disse får ikke bare mora si og faren sin inn i landet via familie-gjenforening. Nei her er det selvsagt snakk om alle de ungene de har sammen med den haugen med hustruer de mener å ha gjennom deres egen forkvaklede «lovgivning».

Okey, dette var et tema som bekymrer disse som har utarbeidet Brochmann-rapporten; som forøvrig er på 400 sider. Den burde bekymre deg også!

PS

Vi ønsket ikke medlemskap i EU. EU-prosjektet er nå hevet til å bli et freds-prosjekt for tidligere norske statsministere og deres fremtidige karrierer. Alternativet ble EØS-avtalen og den har vi fått tredd nedover ørene våre helt siden den gangen Gro Harlem Brundtland stampet i gulvet og freste ut sin frustrasjon; den natten da det gikk opp for henne at vi ikke hadde fulgt hennes råd om medlemskap i 1994. Husker du hvor sint hun var?

Aftenposten for søndag den 14.10 har et stort bilde av en neger på førstesiden; med store svarte bokstaver som konstaterer at 150.000 etthundreogfemtitusen som har kommet til landet nå har fått id-papirer – tiltross for at de aldri har fremlagt en eneste opplysning om seg selv. Når Aftenposten er såpass frivol med å identifisere «ham» som neger, da skal du regne med at det blant de 150.000 er majoriteten negre fra Afrika. Med andre ord disse menneskene som Norge aldri har forpliktet seg til annet enn å forsørge. Altså en utviklingshjelp lik den vi også sender til de samme landene disse kommer fra. Er det kanskje bare ett tidsspørsmål innen vår etniske hvite befolkning er byttet ut med svartinger?

Ikke rart kanskje at man ikke tør å røre oljeformuen - ennå. Når vi plutselig får 150.000 ikke-bærekraftige negere i fanget! Som bare venter på å få familien(e) sin hit også. Det er vel ikke så utenkelig at Anders Behring Breivik vil få ganske så mange tilhengere etterhvert. Han fikk i alle fall hengt bjella på katten.

Ka du tru!