mandag 10. september 2012

Varg Veum og «90 minutter» og sånt

Får de aldri nok?

Ikke nok med at incest-anmeldelsene har økt til det dobbelte på et halvt år, der far og bestefar bedriver sex med sine døtre og barnebarn langt ned i spedbarnsalder, men nå har man også laget en film som viser partnerdrap! Filmen skal være spekket med vold. Filmen er regissert av en norsk kvinne attpåtil. Den ble vist i Toronto nylig og et par unge kvinner forlot salen. Hvorfor var det ikke flere som forlot salen kan man jo spørre seg. Selv har jeg forlatt kinosalen av langt mindre årsaker.

Er publikum så disiplinert at de ikke tør vise at de tar avstand? Hele salen burde jo tømmes som en protest for hvordan man presenterer Satan Djevelen i høyst egen person. For det kan da vel ikke være noen tvil om hva som driver noen til å produsere så mye faenskap! Les Bibelen og du vil forstå hva jeg sikter til. Eller er du blant dem som synes det er teit og lese den boka?

En periode fant jeg Varg Veum-filmene underholdende. Ikke lenger. Nå lar man Varg gå til angrep på folk; som om han var et dyr født i frihet uten grenser. Som en tiger tar han seg inn i hjemmene til folk. Han er overhode ikke talefør; han går rett på sak og banker opp snart den ene og snart den andre. Som i gårsdagens episode på TV2. Er det bare meg som spyr av denslags?

I mangel av dialog slår Varg ned folk i sitt eget hjem. Samtidig; lager man et stort oppslag i nyhetene samme kveld om overfallsvoldtekter i mørke smug og parker begått av tilbakestående innflyttere. Hvilke signaler gir ikke dette; om ikke man skal lage underholdning ut av denslags også!

Det er lett å slå av tv'n og Varg Veum. Og personlig kommer jeg ikke til å planlegge en kveld med denslags ondskap mer. Nok er nok. Hvorfor bidrar du selv til dette Bjørn? Ja, Floberg som jeg kjenner personlig er kjent for sine seriøse roller fra film og i teater. Men nå altså som en fjollete politimann, som harselerer med den stokk imbesile Veum! Uff og uff og uff!

Hva ønsker denne ukjente Eva Sørhaug med sin film «90 minutter»? Ikke skjønner jeg hva vitsen er om ikke annet enn å bli kjent. Kjent for å bidra til at verden fremstår som ytterligere ett ondt sted å være. Har vi ikke nok med en regjering som bidrar med sine psykopatiske stunt? Om ikke vi skal velsigne ondskapsfulle filmer som underholdning i tillegg!

Eller hva med idrettsjenter som kler av seg. «Sex selger», kan golf-esset Tutta fortelle oss. Hallo? Er du født i går. Det VET vi! Men du, Tutta du synes det er helt allrigt at menn tilbys enda flere muligheter til å sikle over naken hud? Vel, herved mistet du min respekt. Du og andre idretts-jenter bør fremstå som gode rollemodeller for den oppvoksende slekt av unge jenter. Istedet fremstår dere som noen billige horer.

Jeg gjentar: incest-anmeldelsene er doblet det siste året! Hva har dere mellom ørene egentlig? Golf er en artig form for lek som bidrar til at folk får beveget seg i tillegg. Men golf er ikke noe mer enn det; jeg innehar selv det grønne kortet. Så Tutta, med ditt patetiske stunt bidrar du bare til å forsimple golf-sporten enda mer. Ja, golf er nå for alle og greit nok det, og noen klubber velger å se forbi den etiske siden av sporten og dermed møter de seg selv i døra. Det er nemlig ikke mange på golfbanene om dagen, uansett hvor de ligger. Jeg tipper at interessen vil dø ut i takt med deres nye mantra: «alle kan spille golf» og «alle skal med».