mandag 28. oktober 2013

En takk til de spiss-formulerte bloggene?

Dagens venstre-vridde journalister går i strupen på den tidligere opposisjonen, deriblant Solveig Horne, som nå har overtatt jobben til Ørstavik. Og takk og lov for det. Det var en stund bare et tidsspørsmål om når vi ville bli totalt uføre pga hennes uttalelser og avgjørelser. En gudløs politiker; og gudløse politikere skal jeg ha meg frabedt.

Så siden dagens venstre-vridde journalister ikke kan omskoleres fordi de er så manipulert inn i den venstre-vridde folden at det kan man ikke forvente av noen, vil de fremdeles vinkle nyhetene sine i den retningen høna sparker. Dit den alltid har sparket egentlig. Det fordi sannheten er blitt skjult i flere generasjoner. Og vil prege dagens venstre-vridde journalister til de dør ut. Eller går av med pensjon.

Dagens journalist-utdannelse må ansette lærere med et helt annet verdens-syn. Det synet som råder på høyre-siden er det synet som vil gjelde de neste ti-årene; og dermed dagens studenter. Det første de må lære er at det å være politisk korrekt det er nå «ut». Ja, skal det selges aviser slik at de vil bli ansatt, så må de lære seg det faktum at med en høyre-orientert regjering nytter det ikke å snakke om snøen som falt ifjor; på det viset det er blitt fortalt de siste ti-årene. Den vinklingen er avslørt. Av mer enn halvparten av det norske folk. Påstanden begrunnes med at sosialistene måtte ta sin hatt å gå. Regjeringskontorene er nå overtatt av de politisk u-korrekte. Deriblant Solveig Horne.

Dagens venstre-vridde journalister har funnet det opportunt å vise til Hornes uttalelser til medier og via twitter. Da hun var i opposisjon. Det snakkes om Hornes «spiss-formuleringer». Det vises til hennes uttalelser der hun stiller kritiske spørsmål til statens ansvar. Et ansvar det norske folk aldri ga dem. Det snakkes om at emnet «unaturlig seksuell omgang» skal innføres som et fag i skolen; allerede i barnehagen. Og det uten at foreldrene er blitt spurt. For som gårsdagens sosialister påsto måtte dette skvises inn i undervisningen, uten at podens foreldre ble informert, for da ville det kunne velte hele prosjektet. Statens prosjekt. Og de prosjektene ble etterhvert mange under marxist-leninister og annet kommunistpakk.

Audun Lysbakken er et naturlig eksempel i så måte. SV'ere i regjering har gjort mye rart. Så takk og lov for at de forsvant fra arenaen. Vi vil aldri høre noe mer fra dem. Det fordi de aldri maktet å mobilisere sine egne potensielle velgere engang.

Så Horne hun spissformulerte sine meninger. En annen måte å karakterisere det på er å si at hun har vært politisk u-korrekt. Og i en verden av venstre-vridde medier går ikke det upåaktet hen. At det ikke ble så mye oppstyr rundt henne når hun var i opposisjon, var det ingen som brydde seg nevneverdig om. For dengang så man ned på «opposisjonen». De var høyre-ekstreme, rasister og det som verre er – iflg ml'erne.

Det de venstre-vridde mediene altså ikke orket ta innover seg, var at de på skolebenken var blitt så manipulert i sine unge år til å slikke datidens politikere oppetter ryggen, at de ikke forsto annet. Det var jo en stund at journalister og datidens politikere menget seg med hverandre mer enn hva godt var. De tok ofte en øl sammen; og da sier det seg selv at da blir det intimt i krokene. Datidens sosialister hadde grep om mediene i mange år. Det vil de få igjen. Men ikke via de samme mediene eller de samme journalistene. I så fall vil det ta år og dag. Så ikke skjønner jeg hvordan dagens journalister skal kunne tjene til livets opphold, når man ikke selger aviser. De får vel gjøre som mange av oss andre, etablere sine egne web-logger. Der de kan spiss-formulere sine egne meninger; som kanskje med tiden vil bli å anse for kriminelle. De venstre-vridde har svært mye på samvittigheten.

De har talt med Lenins tunge i mange år. De har talt med tungen til massemordere i Sovjet og Kina. De har billedlig sett blod på hendene. Og de har kunnet snakke fritt. Men når synet på hva som er kriminelt endres betyr det endrede lover. Lover som Ørstavik ble ansvarlig for. Men lover som Horne nå kan endre etter dagens politikk, som omsider vil gagne alle dem som lyttet til Solveig Hornes spiss-formuleringer. For det var Hornes spiss-formuleringen som bidro til å kaste gårsdagens røde regjering. Som attpå til kriminaliserte datidens web-logger. Blogger som idag er renvasket og akseptert for sine spiss-formulerte essay - og annet stoff som bidro til å kaste de røde døgeniktene fra sine høye hester. I kraft av at dagens blå regjering endelig ble en realitet.

Og takk for det!

Finn en jobb til Tajik, hun er høy på pæra

Når man leser om eks kulturminister og muslim Tajiks spørsmål stilet til Stortinget om Frps minister Anundsens stunt ved å brenne Tønsbergs Blad, er det ikke kun et spørsmål om muslimen Tajik har drukket for mye Møllers tran. Det er et spørsmål om muslimen Tajiks navlebeskuende verdensoppfatning. For trodde hun kanskje at det norske folk aksepterte henne som minister? At hun er populær eller at vi lytter til en muslimsk minister, da må hun være problematisk naiv. Antagelig svært selvopptatt.

Hun bør fjerne skylappene sine og innse at regjeringen hennes er toast. For lengst. Den var det i allefall rett etter 22/7. Og stadig mer etterhvert som sannheten om hennes røde regjering ble avslørt som døgenikter. Alle som en.

Muslimens Tajik vil aldri mer få en post i en regjering igjen. Hun har pisset på det norske folk med sitt syn på norsk kultur som hun hevder ikke finnes. Smart? Ja, gjerne street-smart. Intelligent? Nei, bestemt ikke.

Det er fristende og hviske muslimen Tajik noen ord i øret. Som at hun bør bli voksen! Hennes barnslige tak på Anundsen er nok noe hun kjenner fra sin egen kultur i Pakistan. Men norsk kultur kjenner hun jo ikke noe til, så mer kan vi jo heller ikke forvente av ei muslimsk jente som tillater seg å bli litt for stor i kjeften.

Hvis hun er på leting etter jobb, er det vel flere sjanser for at det blir noe ledig i en barnhave på Grønland. Men overfor et seriøst norsk firma har hun vel avslørt sin manglende modenhet, vil jeg mene.

Politiet diskriminerer

Globaliseringen skaper diskriminerende holdninger. Ikke bare hos den vanlige mann og kvinne men ikke desto mindre hos ordensmakten. Der den er å finne. I Spania er politiet å se overalt. De har sine avdelinger. Trafikkpolitiet er en del. Bilene er overalt og hyggelig er det hvis du er ukjent. Selv har jeg henvendt meg til dem rett som det er. Det jeg opplever som spesielt er deres imøtekommenhet når de forstår at jeg snakker spansk. Deres språk. De er som sagt overalt og da jeg forleden dag kjørte mot kjøreretningen fordi jeg tok en usving oppe i bakken og ikke fikk med meg innkjøringforbudt-skiltet lenger opp, rullet jeg ned bakken tilbake der jeg kom fra og vips der kom onkel midt imot og blinket med lysene. Jeg stoppet for å spørre om veien til en restaurant; politiet stoppet for å kjefte.

Vi sto parkert ved siden av hverandre. Han satt i bilen, hevet pekefingern mot meg og sa: «Muy mal»! - samtidig som han ristet på hodet. Jeg forsto ikke men spurte hva han mente. Du har kjørt mot kjøreretningen, sa han mens han fremdeles satt bak rattet. Lo siento, sa jeg, det visste jeg ikke, men kan du være snill å si meg...Jeg parkerte, ikke på nærmeste ledige space som var et gangfelt, men holdt hodet kaldt. Kanskje hadde han gitt meg en bot om så var. Men da jeg hadde parkert var han hyggeligheten selv og nevnte ikke min missere med ett ord. Sånn går det hvis du snakker spansk, og du merker at de viser deg respekt.

Noe annet skal det visst være hvis du er mørk i huden. Nordafrikanere (45%) blir sjekket ofte når de møter «onkel». Rumenere, afrikanere generelt. Muslimer har 3 ganger større sjanser for å bli sjekket enn kristne. Dette kalles diskriminering. Selv er jeg lys i huden og blond. Og er du det anses du ikke for å være mistenkelig. Ja, for det er jo det som er poenget her.

De venstre-vridde mediene som vi også finner i Spania drar gjerne frem rasismekortet. Og da er det gjerne ordensmakten som blir hengt ut. Det er gjort en undersøkelse på dette i Spania og mye tyder på at politiet har organisert sin innsats på bakgrunn av etniske kriterier.

Ja, er det så merkelig? Henger det på greip? Hvem er det som skaper kaos i våre land. Jo det er utlendinger med mørk hud. Det er muslimer mer enn kristne. På strendene her vandrer de frem og tilbake og plager de ferierende under dekke av å selge klokker, vesker og andre mulige saker og ting; alt kopier av Dior, Prada – you name it! Politiet bruker ikke dagene sine på å forfølge disse. Men gjør som i andre land; slår til etter nøye planlegging. Da konfiskeres 1000-vis av varer fra negrene som er mest kjent for denne plagsomme adferden. Plagsom ja! Noen vil fremheve sin «godhet» og nekte å snakke om dette på denne måten. Andre spissformulerer og snakker ordensmaktens språk.

Ergo er det kaoset som skal til livs. Det kaoset som skapes av omreisende lykke-søkere fra hele verden. Men når mediene skal beskrive dette skriver de med store bokstaver at POLITIET DRIVER SYSTEMATISK DISKRIMINERING. (Spaniaposten)

I Norge slipper politiet unna, så langt. I Norge sitter man på kontoret og sliter buksebaker i steden og synes med andre ord ikke i det samme bildet.


En tur på supermarkedet: pris 60 kroner

Skulle bare ha noe småtteri, men alikevel.

Mercadona er et større og litt finere supermarked her i Spania. Daglig fersk fisk, fugl og andre kjøttvarer. Nydelige oster, viner, ja, det du måtte ønske deg av godsaker. Til en pris av nær sagt ingenting. Men ikke la deg lure til å tro at det er fordi de er medlem av EU. For det har ikke mye med saken å gjøre.

For 250 kroner får du en stor trillekurv full med varer.

Idag kostet det meg 60 kroner. Hva fikk jeg?

1 liter appelsinjuice (boks) kr. 4,80
1 liter ananasjuice (boks) kr, 4,80
2 bokser tysk øl (33cl) kr. 4,00
1 plate med joghurt (4 stk) kr. 8,00
1 plate med småkaker(20 stk) kr. 7,20
2 bananer kr. 2,40
3 kremfløte 15% (2 dl pr boks) kr. 11,00
3 store ferske baquetter kr. 8,80
kr. 51,00

Valutakurs: 1 euro=8 kr


Selge alt og flytte til Spania?

Er nordmenn så lei av Norge og kalde mørke vinter-ettermiddager at vi lukker øynene for virkeligheten? Tross alt vet vi hva vi har av muligheter; og selvom velfredskassa tømmes dag for dag og koster oss 43 milliarder i året pga en innvandring som ikke gir avkastning, så har vi som er eldre tross alt en større sikkerhet ved å bli gamle i Norge. Mange har da også forstått dette viktige poenget og drar nedover noen måneder dann og vann. Og etter 25 år ennå ikke sagt farvel til gamlelandet.

Mange har brukt hodet og drar kanskje nedover til syden 3-4 måneder i året. Sørger for en god reise-forsikring og benytter seg av den så fort det skorter på helsa. For med en dyr reise-forsikring trenger du ikke stå i sykehuskø i Norge. For bor du for tilfellet i Spania hvis hjerte og nyrer svikter så har du i motsetning til spanjolene selv, tilgang på god privat pleie. Også via norske kirurger. Leger og sykepleiere. Men da må du også betale for det. Kanskje opp mot 10.000 kr for et opphold der nede i 3-5 måneder. Kjenner personlig til flere tilfeller og ett spesielt. En dame på over 85 år hadde i flere år hatt problemer med hjerte. Det hoppet litt opp og ned til tider. Og da blir man faktisk engstelig.

Vel, hun hadde bodd «der nede» de siste 20 årene og fant at tiden var moden for å gjøre noe med saken. Tok kontakt med privat norsk lege som mente at hun trengte pace-maker. Og vips var det gjort. Etter et par dager var hun ute på gaten og spaserte med et «hjerte» hun bare kunne drømme om å få så fort og smidig i Norge.

Mange er det imidlertid som lar seg friste av sydens sol og varme klima i Spania. Et klima som ikke akkurat er bankers. Det kan like gjerne hølje ned her på kysten i oktober som det kan være tropevarme. For min egen del har jeg endelig kunnet kose meg på terrassen i 30 C og det nå sent i oktober. Noe jeg ikke kunne for noen uker siden, da det var for varmt. Årsaken er den at det er blitt kjøligere om natten og dermed tar det lenger tid å varme opp om dagen.

Kjøligere betyr at jeg fremdeles kun sover med et laken over meg. Det har vært tropisk varmt her på kysten, og noe som er uvanlig. Men så lenge det varer er vi fornøyd. For hjemme er det visst snø har jeg lest.

At mange sier farvel til Norge og den sikkerheten man tross alt har vært en del av, er blitt et stort tankekors. Og når jeg leser om meglerhus som prater varmt om at tiden er perfekt for å investere i et hus her, blir jeg litt «trekt opp» egentlig. For selv om du har råd til å kjøpe deg en villa eller et rekkehus, så betyr det ikke uten problemer.

La meg gjøre det klinkende klart for dem som ikke tenker over det. Spania lider under økonomiske problemer. Ikke at den vanlig spanjol «sulter», det er det innvandrere som Spania ikke har noe ansvar for som gjør, eks vis rumenere.

Og når kassa er tom bites hestene. Og som om du ikke har hørt det før; som i Norge sliter kommunen med gjeld. Like så mye i Spania, selvsagt. Hvis du ser for deg en villa eller en leilighet på tegnekartet og tror at det skal bli berre lekkert når det står ferdig; huset ditt, så gjør et aldri så lite tanke-eksperiment.

I Spania slipper de søppel og papir rett ned. Og gjerne utenfor sin egen urbanisasjon. Ja, søppelbilen kan endog ta seg den friheten og tømme bilen på den åpne flekken eller jordet ved siden av ditt hus. Det bor jo ingen der, tenker han. Og hvis du tror at kommunen føler seg forpliktet til å rydde opp, tar du feil.

Idag kan jeg lese om noen nordmenn som har sett seg lei på alt som ligger og flyter. Saker og ting du ikke kunne forestille deg. Ja, det som finnes stort sett på en søppelplass. Kommunen har ikke råd. Ja, penger; eller tror du kommunen får penger når den alminnelige mann i gaten ikke får den pensjonen eller de sykepengene de tidligere hadde krav på? Trenger jeg si mer?

Idag leser jeg om nordmenn som har tatt saken i egne hender. De rydder jorder med egne hender og innsats. De orker ikke ha det sånn mer. Det er ikke lekkert å sitte på terrassen og se ut over et jorde fullt av søppel.

Eller hva med min venn som kjøpte seg et lite hus i et villastrøk der naboenes millionvilla har stått og forfalt de siste 3 årene. Banken har ikke tenkt å gjøre noe med det. Eieren hadde plutselig ikke penger til å betale lånet sitt. Han flyttet hjem til Tyskland. Og banken selger ikke for knapper og glansbilder. Da må du tro om igjen. Riktignok selges spanske eiendommer på billigsalg til «rike» nordmenn men ikke en dyr villa-eiendom som har stått tom i tre år. For å være ærlig bidrar naboens villa og forfall til å stille min venns hus i vanry. Det ser neimen ikke bra ut. Dette er sykdomstegn i Spania. Tegn du ikke vil få medhold i om du klager aldri så mye. Du har kanskje bidratt til Spanias engang så gode økonomi. Og som de oppgitte nordmennene sier det i et intervju: vi hadde jo regnet med å bi behandlet med respekt siden vi har investert så mange penger i denne urbanisasjonen/landet.

Skandinaviske advokatfirmaer tilbyr sin hjelp og advarer instendig mot skjulte klausuler ved kjøp av eiendom, som skjult gjeld. Men kort sagt, det de ikke nevner er konsekvensen av at spanske kommuner selv lider av gjeld og dårlig økonomi. De bryr seg ikke om at du er lei av alt søppelet som ligger og flyter. So what! Spanjolene bryr seg ikke om det. For her i Spania bryr de seg ikke nevneverdig over at det utenfor deres gård ligger reklamebrosjyrer og slenger i ukesvis og månedsvis. De bare ser en annen vei.

For ikke å snakke om hundedriten!


En filipiner i Torrevieja

Jeg må innrømme at jeg ble tatt litt på senga her for leden da jeg var inne i en bokhandler og lette etter et kart. Ved siden av meg sto en litt eldre kvinne og jeg forsto at hun var turist. Hun sto en stund mens jeg lette gjennom kartene og samtidig registrerte at hun sto ved siden av meg. Snudde meg og dermed tar hun kontakt. En eldre kvinne, svært enkelt kledd. Hun spurte: is you tourist? Jeg sa som sant var og hun spurte om jeg kunne hjelpe henne med en parlør. Ja, selvfølgelig sa jeg. Spansk? Yes, spanis nowigen. Norwegian, spurte jeg, snakker du norsk; den siste setningen kom ut på norsk. Hun så på meg et par sekunder. Ble nesten stum. Æ du nosk? Ja, sa jeg og du snakker kanskje ikke engelsk, eller? Nei, jeg snakke nosk. Litt.

Så ble hun plutselig helt overveldet, ja sånn som vi nordmenn ofte blir når vi treffer på andre nordmenn i enda sydligere strøk. Hun ble så glad over at jeg var norsk at hun like godt omfavnet meg der og da. Dette hadde jeg aldri opplevet fra en innvandrer. For hun var antagelig filipiner. En av dem vi har reddet fra sjøen for noen ti-år tilbake. Kanskje har hun kommet hit med familie-gjenforening siden hun var så dårlig i norsk. Jeg har nemlig hatt svært hyggelige samtaler på cafe med andre filipinere som er godt integrert og snakker norsk flytende.

Jeg må innrømme at jeg var avvmålt og litt satt ut over at hun ble så glad over å treffe en nordmann. Denslags gledesutbrudd har jeg til dags dato aldri opplevd av andre etniske folk som bor i Norge. Heller tvert imot er jeg som mine spissformuleringer her antyder ganske så provosert og forbannet over enkelte innvandrere. Imidlertid skal sies at jeg til dags dato heller ikke har snakket nedlatende om asiater fra den delen av verden. Tvert imot har jeg ingenting i mot innvandrere som er arbeidsomme og vel integrert. Som et par kvinner engang sa til meg; min mor har alltid sagt at vi skal lære av nordmenn, være høflige og takknemlige. De er vestlig kledd og det er ofte en fryd å se hvor godt integrert de er i det norske samfunn. Selvom de nok lever ut sin kultur privat. Men det har jeg ingenting imot. Det gjør jo nordmenn også når de flytter til utlandet.

Denne kvinnen spurte om jeg kunne hjelpe henne fordi hun ikke snakket spansk. Hun ble ikke bare glad over å treffe meg som kunne snakke med henne på norsk, men hun viste en takknemlighet som var rørende. Den var rettet mot at jeg var norsk. Og selvsagt at jeg befant meg like langt fra Norge som henne. Hun og mannen var stadig bort og tok på meg og takket fordi jeg hjalp dem.

Når det er mulig å ha en positiv holdning til innvandring fra enkelte folkegrupper, blir jeg forbannet når jeg tenker på disse døgeniktene av noen sosialistiske politikere som har belemret oss norske borgere ved å invitere folkegrupper til landet - og som skaper sånn kaos blant oss alle som de gjør. Hva enten de kommer hit for å stikke sugerøret ned i honningkrukka vår. Overfalle og voldta våre døtre og sønner. Stille seg opp foran Storting og Universitet og true oss med sataniske muslimske lover. Og annen faenskap! Da føles det godt å vende det annet kinn, til dem som også har fått norsk statsborgerskap og mot oss viser oss takknemlighet og respekt og høflig framtreden.