onsdag 8. februar 2012

Politiske møter med barn

Overgripere finnes i alle samfunnslag. Men hva gjør ei 17 år gammel jente på en politisk samling med overnatting på et hotell?

Og hva gjør barn ned i 11 års alder på en politisk leir på Utøya? Har de noe der å gjøre? Ja, det hevdes at den skal tidlig krøkes som god krok skal bli, men det får da være grenser. På politiske møter og da spesielt på hotell; der er baren åpen fra de ankommer til de drar derifra. De som møtes der er som nordmenn flest også ute etter å ta en fest. Og som vi vet; nordmenn de drekker. Og ved overnattinger skjer det mye som ikke bør komme frem i lyset. Jeg har også vært på et Frp Landsmøte, men jeg kan ikke hevde at det var ubehagelig mange drukne der. Alt foregikk såvidt jeg kunne bedømme verdig og sivilisert. Men så var da også onkel Carl der, uten at jeg vil tro at dette virket spesielt inn.

Men overgripere finnes i alle politiske partier; nå senest en Venstre-mann som lokket med seg en unge inn på rommet sitt. Der har han befølt henne og fått viljen sin.

En Frp'er står nå skolerett i en rett på sørlandet og må svare for sine overgrep; han unskylder seg med at han plutselig oppdaget at han er homse. Derav filming av nakne gutter i dusjen. Sick, sick, sick!

Og i Arbeiderpartiet finnes også råtne egg. Hva var det han het han som reiste land og strand rundt med dattera til naboen på 15 år? Han var endog i middager med statsministeren. Og da er det defintitivt noe som burde skurre hos sistnevnte! Men har han stilt spørsmål om denslags oppførsel? Neida, det var visst ikke noe galt med det. Men jenta har omsider kommet til sans og samling og anmeldt mannen for overgrep; hun også.

Men hva skal barn på en politisk samling? Lytte til politisk propaganda fra de er en neve stor? Indoktineres for en senere karriere i det politiske, dysfunksjonelle livet? La barn være barn! De lærer fort nok om vårt gjennområtne samfunn. De lærer tidsnok om overgrep og korrupsjon. Å dra dem med som tilhørere fra de ligger i barnevogn, det burde være straffbart. Hvor er Barnevernet? Dette burde barneombudet ta en titt på. Og de som burde vite bedre egner seg ikke som politikere. Det politiske livet er råttent nok som det er.