onsdag 18. april 2012

Knights Templar: Fire svette karer i en kjeller?

Det er tydeligvis svært viktig for aktoratet å få konstatert om hvorvidt det finnes ytterligere trusler der ute siden de er så opptatt av dette vi oppfatter som en frimurerlosje. Det er det vel grunn til skal vi tro Breiviks forklaring idag. Ikke bare at Knights Templar er reell men om hvorvidt det er grunn til å frykte et nytt angrep i Norge. Eller i andre land for den saken skyld.

Psykiater Grøndahl går iflg ham selv helt i surr når han skal forholde seg til ultra-nasjonalister og militante kristne. Ja, det er vel ikke bare han som går i surr, men jeg synes Breivik svarte godt for seg. Han er også ironisk og det er grunn til å humre over uttalelsen hans om at «han likte aktor Bejer bedre når hun tiltalte ham som til et barn». Vi forstår hva ham mener og siden dette ble uttalt etter at referenten på venstre side av flatskjermen forteller oss at aktor Bejer; alias Barbara Streisand, nå plutselig har hevet stemmen; drar vi på smilebåndet.

Vi hører ikke mer om «latter fra salen» noe som kan tyde på at de berørte; som er de eneste som har fått inngangsbillett til denne saken, nå forstår alvoret. Det alvoret som Breivik imorgen vil få anledning til å sette ord på. Spørsmålet om Arbeiderpartiet. Breivik har kontroll og lar seg foreløpig ikke vippe av pinnen.

Og nå ser han frem til en kveld på cella. Han fremstår forresten oppblåst og begynner kanskje å legge på seg? Vel, maten i fengslet er ikke akkurat gourmet. Det blir mye ferdigtygget; antagelig forberedt på et kjøkken i nærheten. Men noen timer på cella frem til lyset skal slukkes og han vil forberede sine aller beste argumenter om hvorfor akkurat Arbeiderpartiet. For det er ikke sånn at han føler et hat mot dette partiet, som hans far jo har vært en del av, nei det er heller et raseri - som vi er mange som deler med ham.

Jeg finner ingen grunn til å gå i skyttergraven ved å ta avstand generelt sett - som en viss mann nå benytter anledning til å gjøre via sin kjente blogg, men jeg har spurt ham om hvorfor han føler så sterkt for dette siden han stadig driter ut den tiltalte. Har «de» kanskje noe på ham?

Når Breivik forsvarer Fjordmann så er det på sin plass og det er uten tvil et intelligent trekk. Når den tiltalte berømmer en av bistandsadvokatene for å stille et «godt spørsmål» bekrefter Breivik at han nok ikke er på lang vei til å bli vippet av pinnen.

Arbeidernes Rikskringkasting

Dag 3

A D V A R S E L fra venstre-siden.
You-tuben til Anders Behring Breivik som "noen" har bestemt at du ikke for lov til å se.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8657669/Norway-shootings-Anders-Behring-Breiviks-YouTube-video-posted-hours-before-killings.html

- Korrekte fakta
Nå mener jeg noe annet. Jeg tror vi må finne måter å leve med slike folk på. I sin forklaring har Breivik påpekt noen helt korrekte fakta som at befolknings-sammensetningen i Europa øker og at det kan føre til alvorlige konflikter.
Dette sier denne mannen igår; han som har sterke meninger om etnisitet, nasjonalisme og globalisering; Thomas Hylland Eriksen.

Ok, da ser det ut som vi kommer et skritt videre. For denne mannen anses for å være en autoritet.

Igår så vi at aktor sådde tvil om Breiviks påstander om overgrep fra muslimske gjenger. Akkurat som det burde være tvilsomt! Kanskje brakk de nesa hans; kanskje ikke. So what! Poenget er at disse som multi-kulturistene kaller en «berikelse» for landet er voldelige islamiser per se. Eller sagt på en annen måte: dette er disse kjent for. A og B-gjenger er muslimer. Det er også andre minoriteter, men pakistanere er og har vært godt representert i denne kategorien. Disse er nå de fleste bak lås og slå. Og kan vel sies å være overtatt av neger-gjenger.

Breivik har altså påpekt noen KORREKTE FAKTA. Og disse fakta er ikke til å kimse av. Det er nettopp pga disse FAKTA at det er konflikter; store konflikter som høyst sannsynlig vil føre til blodige sammenstøt om ikke lenge.

Den tiltalte er ikke psykopat. Han viser for mye følelser. Det er andre diagnoser der manglende empati er et symptom. At han smiler eller blir rød i toppen er menneskelig, selvom de kunnskapsløse mener noe annet. At vi får en kommentar fra en som rapporterer på venstre side av skjermen om at han «holder hardt i pennen» blir bare patetisk. Sensuren er komplett. Enkelt-personer sitter og bestemmer i en fart hva som skal refereres og vi ser at det kan gå flere minutter innen vi får et resyme. Forkastelig!

At den tiltalte ikke ønsker å svare er ikke «et tegn» men viser en styrke. Hvis aktoratet derimot med sin smarte tilnærming allikevel får ham på andre tanker, tror jeg vi vil se en mann som kan bryte sammen. Jeg tror han sliter med en alvorlig personlighets-forstyrrelse. At en side-diagnose er grandiositet/narsissisme er vel en del av denne forstyrrelsen som antagelig er svært sammensatt.

Og Breivik er vel kanskje i den forbindelse ett hakk eller to mer intelligente enn disse han skal svare i denne saken. Dette er en dedikert mann med et prosjekt han tar på høyeste alvor. Det er antagelig svært slitsomt for ham i vitne-boksen. Han finner kanskje ut når dagen er slutt og kan filosofere litt over sin egen innsats – at han har lov til å bruke litt tid på å svare? Han er i alle fall ikke dum!