onsdag 18. april 2012

Arbeidernes Rikskringkasting

Dag 3

A D V A R S E L fra venstre-siden.
You-tuben til Anders Behring Breivik som "noen" har bestemt at du ikke for lov til å se.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8657669/Norway-shootings-Anders-Behring-Breiviks-YouTube-video-posted-hours-before-killings.html

- Korrekte fakta
Nå mener jeg noe annet. Jeg tror vi må finne måter å leve med slike folk på. I sin forklaring har Breivik påpekt noen helt korrekte fakta som at befolknings-sammensetningen i Europa øker og at det kan føre til alvorlige konflikter.
Dette sier denne mannen igår; han som har sterke meninger om etnisitet, nasjonalisme og globalisering; Thomas Hylland Eriksen.

Ok, da ser det ut som vi kommer et skritt videre. For denne mannen anses for å være en autoritet.

Igår så vi at aktor sådde tvil om Breiviks påstander om overgrep fra muslimske gjenger. Akkurat som det burde være tvilsomt! Kanskje brakk de nesa hans; kanskje ikke. So what! Poenget er at disse som multi-kulturistene kaller en «berikelse» for landet er voldelige islamiser per se. Eller sagt på en annen måte: dette er disse kjent for. A og B-gjenger er muslimer. Det er også andre minoriteter, men pakistanere er og har vært godt representert i denne kategorien. Disse er nå de fleste bak lås og slå. Og kan vel sies å være overtatt av neger-gjenger.

Breivik har altså påpekt noen KORREKTE FAKTA. Og disse fakta er ikke til å kimse av. Det er nettopp pga disse FAKTA at det er konflikter; store konflikter som høyst sannsynlig vil føre til blodige sammenstøt om ikke lenge.

Den tiltalte er ikke psykopat. Han viser for mye følelser. Det er andre diagnoser der manglende empati er et symptom. At han smiler eller blir rød i toppen er menneskelig, selvom de kunnskapsløse mener noe annet. At vi får en kommentar fra en som rapporterer på venstre side av skjermen om at han «holder hardt i pennen» blir bare patetisk. Sensuren er komplett. Enkelt-personer sitter og bestemmer i en fart hva som skal refereres og vi ser at det kan gå flere minutter innen vi får et resyme. Forkastelig!

At den tiltalte ikke ønsker å svare er ikke «et tegn» men viser en styrke. Hvis aktoratet derimot med sin smarte tilnærming allikevel får ham på andre tanker, tror jeg vi vil se en mann som kan bryte sammen. Jeg tror han sliter med en alvorlig personlighets-forstyrrelse. At en side-diagnose er grandiositet/narsissisme er vel en del av denne forstyrrelsen som antagelig er svært sammensatt.

Og Breivik er vel kanskje i den forbindelse ett hakk eller to mer intelligente enn disse han skal svare i denne saken. Dette er en dedikert mann med et prosjekt han tar på høyeste alvor. Det er antagelig svært slitsomt for ham i vitne-boksen. Han finner kanskje ut når dagen er slutt og kan filosofere litt over sin egen innsats – at han har lov til å bruke litt tid på å svare? Han er i alle fall ikke dum!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar