onsdag 15. mai 2013

17. mai er vi så gla'i!

Det er noe spesielt med den norske nasjonalfølelsen. Her i min lille villa-bygd har vi vårt eget horn-orkester. Her ligger en nedlagt barneskole nedlagt foran øynene på alle barnefamiliene som valgte å slå seg ned. I stedet åpnet de barnehage i samme bygg; og et slags samfunnshus. Samfunnet består av under 1000 innbyggere. Men orkester er på plass bare få dager før den største dagen i året - 17. mai. For her ligger det et par sykehjem og et pleiehjem godt plassert i idylliske omgivelser. Etter å ha bodd i i Oslo i mange ti-år kan jeg igjen glede meg over de små tingene her ute på landsbygda; der flotte bondegårder fremdeles er i drift. Grønne åkrer og en eim av møkk ligger over bygda ni nå i våronna. Snakk om idyll.

Elgen beiter rett utenfor døra og er jeg klar for det vil jeg treffe på jerven her like oppe i åsen. Og nå er det snart 17. mai med Norge i rødt, hvitt og blått. Ingen med barnet i seg kan nekte for at denne dagen betyr uendelig mye. Og ingen kan sette seg inn i den stemningen hele landet er i denne dagen. Når løvet spretter grønt og hvitveisen dekker uendelige store områder der bonden ikke når frem med redskapen sin.

Nei, den norske nasjonalfølelsen er om mulig sterkere i oss nordmenn enn i noe annet folkeslag. Ikke rart at folk blir forbanna når noen idioter av noen nordmenn lefler med andre folkegrupper som har fått lov til å slå seg til her; skal kunne vaie sine egne nasjonale flagg. Et forslag som er så ufint og upassende at det knapt finnes ord.

For nå er det Norge «i rødt, hvitt og blått». Med horn-orkester, og barn og voksne i dyrekjøpte bunader. Egensydde og neppe fra Kina. For her sitter bondekjerringene og syr for hånd. Barna lettkledde i nyinnkjøpte gevanter i et Norge som fremdeles går med ulljakker på inne. I tog med norske flagg - det er et syn som får tårene på gli.

Den dagen noen forsøker å ta fra oss denne dagen blir det borgerkrig. Garantert!

17. mai: Muslimer holder seg hjemme

Nå vet vi at de venstre-vridde mediene og deres journalister ikke bedriver oppsøkende virksomhet. De graver ikke frem sannheten som de aller fleste av oss skulle ønske. Det ble på SKUP-konferansen, der de selv feirer hverandre konstatert at de færreste benytter seg av Offentlighetsloven; der feil og mangler i samfunnet gjenspeiler sannheten. De vet ikke engang om denne loven. Antar vel da at dette hovedsaklig gjelder de «halv-studerte» som ikke har papirer på sin tittel som journalist.

Venstre-vridde medier formidler også halv-sannheter. De går heller ikke av veien for å ugyldiggjøre vår egen kultur. Om mange fikk bestemme i dette presse-korpset så skulle de også gjerne ha sett at 17. mai ble avskaffet som festlig dag en gang i året. De synes at det blir for mye nasjonalfølelse. Og det kunne jo kanskje støte muslimene.

Idag blir vi fortalt at nesten halvparten av barna i Oslo hovedsaklig, ikke deltar i barnetoget. Allikevel tar det mer enn 3 timer å gjennomføre barnetoget. Å hevde dette er altså ren skjær manipulering av data.

I Oslo er mer enn halvparten av skolen besatt av nær opp til 100% innvandrere. Da hovedsaklig muslimer. På grunn av dette har etnisk norske flyttet fra skolen de sogner til. Dette fenomenet er ikke spesielt norsk. Dette skjer over hele det siviliserte Europa.

Er heller ikke god i matematikk så du får vel regne deg frem til hvor mange - disse barna fra innvandrer-skolene representerer. Disse har ikke den samme nasjonalfølelsen som etnisk norske. Dette er barn av familier som heller ikke har tenkt å bli en del av den store norske familien. Det er derfor de samler seg sammen i gettoer. Der kommunen har bosatt dem i leiligheter og villaer som tidligere hadde god standard. Her føler de tilknytning til sin muslimske tro og her heter barna enten Ali eller Muhammed. Eller noe annet arabisk.

Når godfjotteten Stang ikke reagerer negativt på disse tallene, som hevder at hele 44% av elevene velger bort 17. mai og toget. Så bekrefter han det jeg påstår her. For Fabian han representerer først og fremst de multikulturelle i landet. Hadde det vært omvendt, at det var innvandrere som var mest opptatt av 17. mai hadde han hevet nyheten opp i skyene. Nå derimot må retorikken dempes.

At muslimer ikke går i barnetoget er ikke noe tap for det norske folk.

Stein Erik Hagen gir millioner: Venstresiden har fått blod på tann

Nå jaktes det på syndere. Og de befinner seg på høyresiden. Og gudene skal vite at hvis ikke vi forstår vårt eget beste og fortsetter å gi stemmer til den røde kommunistiske regjeringen. Så ja, da kommer det til å gå oss ille. Hørt den før? Ja og det kommer du til gjøre ofte nå frem mot valget.

Idag er det den rike Stein Erik Hagen som får passet sitt påskrevet. Han gir nemlig av sitt overskudd millioner til partiet Høyre. Selv skulle jeg ønske de pengene gikk til Frp. Men kanskje partiet ikke lenger fremstår så troverdig i innvandrerpolitikken? Men når sant skal sies så er det bare Frp som har vært ærlig på at penger skal brukes med dem i regjering. Av olje-formuen.

Millionene ruller altså inn på Høyres konto. Venstresiden og de venstre-vridde journalistene bruker dette for alt det er verdt. Og enda mer. Som vanlig! For hør bare – ikke bare er det Hagen som «gjør det», men også hans gode venner med like mange penger, som bidrar nå for å sikre Høyre og Erna i Regjering fra høsten av.

Og hør nå bare hva de dysfunksjonelle venstre-vridde hoster opp av gul-grønn galle om denslags «forræderi». Jo, du det er for snyte oss alle for skatt. Jeg slutter aldri å undre meg over deres lavpannede argumentasjon. Selv mener jeg at det tyder på en ekstra lav iq.

For hvem om ikke de samme milliardærene er det som skaper og har skapt arbeidsplasser i dette landet? Mange har flyttet bedriften sin ut av Norge pga manglende fornuft fra kommunistene som helst ser at alt de tjener går til Staten. At Staten skal styre REMA og Rimi, som sørger for arbeid til de mindre stilt, de som ikke har høyere utdannelse. De som kunne ha bidratt til arbeidsledighet-statistikken.

Visste du forresten at de som organiserte seg under krigen for å få de tyske okkupantene ut av Norge; sabotørene. De var fra «beste vestkant». Og ja, nå blir du nok skeptisk men på «beste vestkant» der bor de med høy utdannelse blant annet. De som har litt lettere enn andre for å legge sammen «2+2»; if you get my drift. Der samlet de seg for å frigjøre Norge fra datidens okkupanter.

Og kanskje er det sånn at de rike føler seg trakassert av Staten? Som oss andre oppegående. Og da skyldes det kanskje at de gjerne skulle ha betalt mindre i skatt? Ja mulig det. Selv er jeg amøbe på forretningsdrift. Selv om jeg har studier fra BI bak meg. Men noe må de vel ha mellom ørene; ikke bare en egoistisk tankegang. For jeg har vanskelig for å forstå at det kun er penger som driver disse til å gi millioner til et parti - for å få kommunistene ut av regjerings-palasset.

Kommunismen lever i beste velgående og noen skal endog ha skrevet at Hitler han gjorde ikke alt galt. Han motarbeidet de som med sin røde fane fremdeles har en stemme i Norge. Disse som i de siste 8 årene har kjørt landet vårt i grøfta; opptil flere ganger.

Så skaper disse rikingene altså arbeidsplasser for store og små. Men kanskje er de også møkk lei av skitne rumenere styrt av rumensk mafia? Kanskje ønsker de seg også tilbake til det landet der de kunne sende døtrene sine til byen, uten å bli overfalt og voldtatt av muslimer og negre. Kanskje er de som oss andre, som tidligere stemte på Arbeiderpartiet? Kanskje har de også en nasjonalfølelse som ikke er å kimse av?

Men som sagt: er ikke så sikker på at alt blir så mye bedre med en kvinne uten nødvendige «baller». En gjeng med homser og blåøyde «kose-retorikere». Synd at Frp ikke fremstår mer troverdig nå – nå som alt står på spill. Synd!

Hvor mange kulturelle problemer tåler et land?I Hellas er grekerne nå så forbannet over å være et transittland for hundre-tusenvis av negre at de tar til våpen. Om ikke annet som for å skremme. I Israel bygger de enda et gjerde for å holde negre ute.

I Norge går negre løs og begår stadig flere overfallsvoldtekter. Politiet har gitt opp å etterforske. Mediene har sluttet å omtale dette kulturelle problemet, som tilstander i andre land eks vis Hellas og Israel. Du må søke på Internett for at disse nyhetene skal dukke opp.

I Norge går rumenere løs og forsøpler den byen jeg var overbevist om at jeg skulle dø i. Kom på andre tanker etterhvert, men da jeg bestemte meg var jeg hellig overbevist om at jeg måtte søke andre løsninger. Turistindustrien fortviler fordi rumenere er noen griser. De driter og kaster søppel i parker som vi nordmenn tidligere var så glad i å oppsøke. Rumenerne har selv sagt at de vil bare forflytte seg til andre parker og grønne områder hvis de blir jaget av politiet. Og det er vel et spørsmål om hvor lenge politiet gidder det også. Kommunistene overkjører politi og påtalemakten.

Høyesterett vår aller høyeste domstol konstaterte at asylsøker-ungene som hadde bodd i Norge og snyltet på oss nordmenn i mange år de skulle sendes ut. UDI lot dem allikevel få være her med resten av familiene sine. Det var hundrevis av dem. Og når en får bli kan alle bli. Det er bare å søke om fri rettshjelp til advokat, og alle de andre hundrevis av søknadene vil renne gjennom systemet som sand mellom fingre. UDI har satt «standard» for sin praksis. Kommunistene står bak dette og instruerer.

I Ungarn er man ikke bare ekstremt ute på høyresiden politisk. I det landet paraderer nazistene åpenlyst i gatene. I Tyskland står nå den eneste overlevende av en kvinne tiltalt for å ha myrdet en haug med tyrkere. Nazist? Næææ ikke nødvendigvis. Hun var vel bare en som gikk møkk lei den kommunistiske propagandaen i landet. Den kommunismen som Hitler ville til livs. Nå sies det idag at Angela Merkel er en større kommunist enn hun tidligere har innrømmet.

I Italia ber folket på sine knær om å få beholde Berlusconi, en kvinne-bedårer over 70 år som visstnok skal straffes fordi han har hatt marokkanske unge jenter i stallen sin. Han flyter over av penger og gliser stadig like bredt til folket sitt. Nå må han kanskje i fengsel. Men klarer nok å kjøpe seg fri. For folket vil ha ham. Han tilhører høyresiden i Italia.

I Danmark forstår de ikke hva Sverige driver på med; der de gradvis bytter ut sin egen befolkning. Men svensken har våknet og høyresiden i Sverige er på fremmarsj der også.

I Norge er altså rumenere et kulturelt problem. Saken om bedritne rumenere ble tatt opp vidt og bredt i Nrk's programpost Kulturnytt i dag morges.

Hvor mange kulturelle problemer tåler vi innen noen kopierer Anders Behring Breivik?
I Noen land har de begynt å kidnappe barna til politikere. De setter fyr på husene deres. For noen år siden ble det populært å kaste bløtkake på politikere. Eller helle øl i hodet deres. Det er mulig at dette fremdeles skjer, men ved bare å ta det opp som en nyhet som jeg gjør nå så kan det føre til at noen får blod på tann. Eller hva skal til?

Bok: «Rødt, hvitt & blått, om demokratiet i Europa» av Asle Toje.

Anders Behring Breivik' ondskap var regissert av Satan

Har nå lest referat fra advokat Lippestad's bok. Med ref til document.no. At det ble Lippestad som ble utpekt var kanskje tilfeldig? Han ble i alle fall bedt om å forsvare en mann hvis udåd nesten ikke kan forklares.

For ikke bare skjøt Breivik rundt seg i fullt sinne men han forsikret seg alltid om at ofrene virkelig var døde. Det var forferdelig å være vitne til Anders Behring Breiviks forklaring i retten. Ikke minst hvordan ondskapen tok totalt overhånd når han selv når ofret ba for sitt liv tvert imot bekreftet sin ondskap og henrettet vedkommende. Kaldblodig! Det var ikke bare grusomt å høre om disse henrettelsene, det finnes ikke ord for hvordan vi som mennesker reagerer over denne form for brutalitet.

Stadig flere av oss forstår at psykopatene i samfunnet blir flere og flere. Noen med psykopatiske trekk som kan få enhver av oss til å ville snu ryggen til. Andre igjen som er så onde at det vanskelig kan forklares.

Advokat Lippestad er en kristen men jeg vet ikke hvor dypt det stikker. Kanskje var dette årsaken til at han tok på seg jobben. At familien er rammet av at to av deres barn er handicapped tror jeg ikke bidrar til å trekke Lippestad og hans kone bort fra Gud. Heller tvertimot. Mange seriøse kristne som bekjenner seg til Gud og hans sønn Jesus Kristus vet at deres tro skal testes. Og mange kristne vet at dette bare styrker deres tro på at de er elsket av Kristus. For det står at den som tukter sin «sønn» han er elsket. Og at Gud vil prøve «oss». Han vil prøve hjertene våre; og da hjelper det lite om du tror at du har Guds godkjennelse. Men har du Guds godkjennelse så vil den vise seg i livet ditt.

Mange mennesker, og de aller fleste klandrer Gud for all elendighet. Det de ikke har noe kunnskap om er det faktum at når vi mennesker fremdeles ikke har møtt enden på denne verden, er fordi som det står alle skal få en mulighet til å bli frelst. Det står at Gud drar ut tiden av den grunn. For det hele menneskets historie på denne Jord handler om, er et stridsspørsmål. Satan gikk i rette med Gud Jahve i Eden da han hevdet at menneskene ville vende seg bort fra Gud hvis han utfordret dem. Historien om Job har beskrevet dette stridsspørsmålet.

Jeg antar at familien Lippestad elsker Gud mer enn noe annet tiltross for sin skjebne med to handicappede barn. Og at familien Lippestad ser det som en velsignelse. Mennesker som ikke kjenner Kristus og Gud forstår ikke denne sammenhengen fordi de mangler bibel-kunnskap. Og når advokat Lippestad tar jobben vet han at denne unge dysfunksjonelle mannen fra Frogner er besatt. Han er besatt av Satan. For såpass mye kunnskap tror jeg Lippestad har at han tror og kjenner like så godt på sitt forhold til Satan som til Gud.

At han ikke snakker om disse tingene i boka si beror vel på hva han vet folk vil mene. Det er forsåvidt synd. For Lippestad vet i sitt hjerte at Anders Breivik er et offer for Satan. Det må han være. Et menneske skapt i Guds bilde er ikke i besittelse av så mye ondskap. Det er en ond demon som har tatt bolig i denne mannen. Og da er han ikke tilregnelig. Anders Behring Breivik er forrykt. Og et menneske som er blitt et offer for Satan den Onde han er det faktisk synd på. At denne ondskapen fikk det uttrykket det fikk er selvsagt også en følge av hvordan Breivik selv oppfatter samfunnet som sådan. Så la oss da si at han ikke er alene om akkurat det. Men at Satan den desperate, har brukt Breivik fordi han så at Breivik var lett å lede.

For en tid tilbake snakket jeg lenge med en prest. Vi snakket om Satan; og som han sa: Den som ikke tror like mye på Satan og Gud/Kristus har ikke forstått noe som helst. Jeg sa: Selv har jeg Satan sittende på min skulder 24 timer i døgnet. Presten svarte: Det tviler jeg ikke på, jeg har det på samme måte.

Det forskes på personlighetsforstyrrelser uten at vi forstår sammenhengen med menneskenes galskap. For meg er det enkelt. Det kan ikke bortforklares. Men du forstår dette først når du kan skilte med nok bibel-kunnskap. Det er det dessverre altfor får som har.

Vi kan alle vise til et skjebnefellesskap. Ingen går fri. Hva enten vi selv blir gale eller blir brukt med det for øye å skade andre. Et redskap for Satans ondskap. For min egen del ble livet adskillig lettere å leve når jeg innså dette.