onsdag 15. mai 2013

Stein Erik Hagen gir millioner: Venstresiden har fått blod på tann

Nå jaktes det på syndere. Og de befinner seg på høyresiden. Og gudene skal vite at hvis ikke vi forstår vårt eget beste og fortsetter å gi stemmer til den røde kommunistiske regjeringen. Så ja, da kommer det til å gå oss ille. Hørt den før? Ja og det kommer du til gjøre ofte nå frem mot valget.

Idag er det den rike Stein Erik Hagen som får passet sitt påskrevet. Han gir nemlig av sitt overskudd millioner til partiet Høyre. Selv skulle jeg ønske de pengene gikk til Frp. Men kanskje partiet ikke lenger fremstår så troverdig i innvandrerpolitikken? Men når sant skal sies så er det bare Frp som har vært ærlig på at penger skal brukes med dem i regjering. Av olje-formuen.

Millionene ruller altså inn på Høyres konto. Venstresiden og de venstre-vridde journalistene bruker dette for alt det er verdt. Og enda mer. Som vanlig! For hør bare – ikke bare er det Hagen som «gjør det», men også hans gode venner med like mange penger, som bidrar nå for å sikre Høyre og Erna i Regjering fra høsten av.

Og hør nå bare hva de dysfunksjonelle venstre-vridde hoster opp av gul-grønn galle om denslags «forræderi». Jo, du det er for snyte oss alle for skatt. Jeg slutter aldri å undre meg over deres lavpannede argumentasjon. Selv mener jeg at det tyder på en ekstra lav iq.

For hvem om ikke de samme milliardærene er det som skaper og har skapt arbeidsplasser i dette landet? Mange har flyttet bedriften sin ut av Norge pga manglende fornuft fra kommunistene som helst ser at alt de tjener går til Staten. At Staten skal styre REMA og Rimi, som sørger for arbeid til de mindre stilt, de som ikke har høyere utdannelse. De som kunne ha bidratt til arbeidsledighet-statistikken.

Visste du forresten at de som organiserte seg under krigen for å få de tyske okkupantene ut av Norge; sabotørene. De var fra «beste vestkant». Og ja, nå blir du nok skeptisk men på «beste vestkant» der bor de med høy utdannelse blant annet. De som har litt lettere enn andre for å legge sammen «2+2»; if you get my drift. Der samlet de seg for å frigjøre Norge fra datidens okkupanter.

Og kanskje er det sånn at de rike føler seg trakassert av Staten? Som oss andre oppegående. Og da skyldes det kanskje at de gjerne skulle ha betalt mindre i skatt? Ja mulig det. Selv er jeg amøbe på forretningsdrift. Selv om jeg har studier fra BI bak meg. Men noe må de vel ha mellom ørene; ikke bare en egoistisk tankegang. For jeg har vanskelig for å forstå at det kun er penger som driver disse til å gi millioner til et parti - for å få kommunistene ut av regjerings-palasset.

Kommunismen lever i beste velgående og noen skal endog ha skrevet at Hitler han gjorde ikke alt galt. Han motarbeidet de som med sin røde fane fremdeles har en stemme i Norge. Disse som i de siste 8 årene har kjørt landet vårt i grøfta; opptil flere ganger.

Så skaper disse rikingene altså arbeidsplasser for store og små. Men kanskje er de også møkk lei av skitne rumenere styrt av rumensk mafia? Kanskje ønsker de seg også tilbake til det landet der de kunne sende døtrene sine til byen, uten å bli overfalt og voldtatt av muslimer og negre. Kanskje er de som oss andre, som tidligere stemte på Arbeiderpartiet? Kanskje har de også en nasjonalfølelse som ikke er å kimse av?

Men som sagt: er ikke så sikker på at alt blir så mye bedre med en kvinne uten nødvendige «baller». En gjeng med homser og blåøyde «kose-retorikere». Synd at Frp ikke fremstår mer troverdig nå – nå som alt står på spill. Synd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar