onsdag 15. mai 2013

17. mai: Muslimer holder seg hjemme

Nå vet vi at de venstre-vridde mediene og deres journalister ikke bedriver oppsøkende virksomhet. De graver ikke frem sannheten som de aller fleste av oss skulle ønske. Det ble på SKUP-konferansen, der de selv feirer hverandre konstatert at de færreste benytter seg av Offentlighetsloven; der feil og mangler i samfunnet gjenspeiler sannheten. De vet ikke engang om denne loven. Antar vel da at dette hovedsaklig gjelder de «halv-studerte» som ikke har papirer på sin tittel som journalist.

Venstre-vridde medier formidler også halv-sannheter. De går heller ikke av veien for å ugyldiggjøre vår egen kultur. Om mange fikk bestemme i dette presse-korpset så skulle de også gjerne ha sett at 17. mai ble avskaffet som festlig dag en gang i året. De synes at det blir for mye nasjonalfølelse. Og det kunne jo kanskje støte muslimene.

Idag blir vi fortalt at nesten halvparten av barna i Oslo hovedsaklig, ikke deltar i barnetoget. Allikevel tar det mer enn 3 timer å gjennomføre barnetoget. Å hevde dette er altså ren skjær manipulering av data.

I Oslo er mer enn halvparten av skolen besatt av nær opp til 100% innvandrere. Da hovedsaklig muslimer. På grunn av dette har etnisk norske flyttet fra skolen de sogner til. Dette fenomenet er ikke spesielt norsk. Dette skjer over hele det siviliserte Europa.

Er heller ikke god i matematikk så du får vel regne deg frem til hvor mange - disse barna fra innvandrer-skolene representerer. Disse har ikke den samme nasjonalfølelsen som etnisk norske. Dette er barn av familier som heller ikke har tenkt å bli en del av den store norske familien. Det er derfor de samler seg sammen i gettoer. Der kommunen har bosatt dem i leiligheter og villaer som tidligere hadde god standard. Her føler de tilknytning til sin muslimske tro og her heter barna enten Ali eller Muhammed. Eller noe annet arabisk.

Når godfjotteten Stang ikke reagerer negativt på disse tallene, som hevder at hele 44% av elevene velger bort 17. mai og toget. Så bekrefter han det jeg påstår her. For Fabian han representerer først og fremst de multikulturelle i landet. Hadde det vært omvendt, at det var innvandrere som var mest opptatt av 17. mai hadde han hevet nyheten opp i skyene. Nå derimot må retorikken dempes.

At muslimer ikke går i barnetoget er ikke noe tap for det norske folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar