onsdag 15. mai 2013

Hvor mange kulturelle problemer tåler et land?I Hellas er grekerne nå så forbannet over å være et transittland for hundre-tusenvis av negre at de tar til våpen. Om ikke annet som for å skremme. I Israel bygger de enda et gjerde for å holde negre ute.

I Norge går negre løs og begår stadig flere overfallsvoldtekter. Politiet har gitt opp å etterforske. Mediene har sluttet å omtale dette kulturelle problemet, som tilstander i andre land eks vis Hellas og Israel. Du må søke på Internett for at disse nyhetene skal dukke opp.

I Norge går rumenere løs og forsøpler den byen jeg var overbevist om at jeg skulle dø i. Kom på andre tanker etterhvert, men da jeg bestemte meg var jeg hellig overbevist om at jeg måtte søke andre løsninger. Turistindustrien fortviler fordi rumenere er noen griser. De driter og kaster søppel i parker som vi nordmenn tidligere var så glad i å oppsøke. Rumenerne har selv sagt at de vil bare forflytte seg til andre parker og grønne områder hvis de blir jaget av politiet. Og det er vel et spørsmål om hvor lenge politiet gidder det også. Kommunistene overkjører politi og påtalemakten.

Høyesterett vår aller høyeste domstol konstaterte at asylsøker-ungene som hadde bodd i Norge og snyltet på oss nordmenn i mange år de skulle sendes ut. UDI lot dem allikevel få være her med resten av familiene sine. Det var hundrevis av dem. Og når en får bli kan alle bli. Det er bare å søke om fri rettshjelp til advokat, og alle de andre hundrevis av søknadene vil renne gjennom systemet som sand mellom fingre. UDI har satt «standard» for sin praksis. Kommunistene står bak dette og instruerer.

I Ungarn er man ikke bare ekstremt ute på høyresiden politisk. I det landet paraderer nazistene åpenlyst i gatene. I Tyskland står nå den eneste overlevende av en kvinne tiltalt for å ha myrdet en haug med tyrkere. Nazist? Næææ ikke nødvendigvis. Hun var vel bare en som gikk møkk lei den kommunistiske propagandaen i landet. Den kommunismen som Hitler ville til livs. Nå sies det idag at Angela Merkel er en større kommunist enn hun tidligere har innrømmet.

I Italia ber folket på sine knær om å få beholde Berlusconi, en kvinne-bedårer over 70 år som visstnok skal straffes fordi han har hatt marokkanske unge jenter i stallen sin. Han flyter over av penger og gliser stadig like bredt til folket sitt. Nå må han kanskje i fengsel. Men klarer nok å kjøpe seg fri. For folket vil ha ham. Han tilhører høyresiden i Italia.

I Danmark forstår de ikke hva Sverige driver på med; der de gradvis bytter ut sin egen befolkning. Men svensken har våknet og høyresiden i Sverige er på fremmarsj der også.

I Norge er altså rumenere et kulturelt problem. Saken om bedritne rumenere ble tatt opp vidt og bredt i Nrk's programpost Kulturnytt i dag morges.

Hvor mange kulturelle problemer tåler vi innen noen kopierer Anders Behring Breivik?
I Noen land har de begynt å kidnappe barna til politikere. De setter fyr på husene deres. For noen år siden ble det populært å kaste bløtkake på politikere. Eller helle øl i hodet deres. Det er mulig at dette fremdeles skjer, men ved bare å ta det opp som en nyhet som jeg gjør nå så kan det føre til at noen får blod på tann. Eller hva skal til?

Bok: «Rødt, hvitt & blått, om demokratiet i Europa» av Asle Toje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar