onsdag 19. juni 2013

Dagens morsomste

Linda Johansen, kvinnen med en tvilsom fortid er tatt ut til konkurransen «Skal vi Danse». Idag slapp hun katta ut av sekken. Hun kunne fortelle på TV idag morges, at – i år er det «en over førti» som skal vinne dette sirkuset. For et par år siden var det en neger. Husker en program-leder i radio kunne fortelle oss at ved avstemminger pr telefon er egentlig konkurransen avgjort på forhånd.

Da vet vi altså at publikum, som visstnok ringer inn og stemmer - er en gedigen BLØFF. Pinlig, men hysterisk morsom. Et anarki er et anarki er et anarki....Vi ønsker anarkiet velkommen

Nå kan det jo være fristende å slå til orde for anarki; siden vi allerede er på god vei dit. For oss som har vokst opp i troen på et demokrati - men som erfarer at vi etter ett langt liv plutselig ikke blir hørt. Eller spurt riktignok.

Vi har lover i dette landet men det er ikke alle for unt å ha noen kunnskap om disse. Jussen blir forbeholdt dem som velger dette faget og det læres bort ved juridisk fakultet; om noen skulle lure på det.

Vi har Norges Lover som er grunnleggende for all annen lov. F eks kan vi ikke la en ny lov få tilbakevirkende kraft, iflg NL § 97. Du kan settes i fengsel i dette landet, men ikke uten lov og dom. Det finnes erstatningslover. F eks står det at hvis barnet ditt begår hærverk eller kanskje er så uheldig å sende fotballen inn i naboens vindu som knuser. Ja, så er du ansvarlig på barnets vegne så lenge barnet er under en viss alder.

Barn blir alltid identifisert med sine foreldre. Og fremtil det er 18 år er de forpliktet til å sørge for barnets velferd. Etter 18 år kan barnet ta egne avgjørelser. Men barn og foreldre er å regne som en enhet.

Vi har en liten promille i dette landet som elsker å overstyre majoriteten. De er frekke i sin fremferd og skaper kaos. Vi har lover som skal etterleves. Lover som er vedtatt, og som innen dette har vært på såkalt høring. Hos dem som har erfaring; eksvis advokater, helsepersonell, lærere osv. Les: «folket».

Med andre ord er det majoriteten (folket) som har valgt å formulere loven slik og slik. Ikke SV og deres marginale velgere som pr idag er ca 3% av befolkningen. Det sier seg selv at vi ikke kan tillate disse å overkjøre majoriteten av befolkningen. Vi er nødt til å sette foten ned. For denne promillen skaper kaos. De har medløpere i mange leire tiltross for at de er svært få. Eks vis har de foten innenfor de såkalte menneskerettighetslovene som er vedtatt - uten å spørre den norske befolkning.

Disse menneskerettighetene er en illusjon. Det fordi de omfavner alle kulturer. De omfavner kristne lover og de omfavner muslimske lover/sharia. Det sier seg selv at alle disse kulturene som nå er sauset sammen i vestlige land ikke kan ha den samme retten.

Vi vet at muslimer f eks de lyver. Det er deres kultur. Det er koranen som oppfordrer dem til å lyve over for jøder og kristne som de kaller vantro hunder. Det sier seg selv at denne kulturen ikke kan tillate seg å gå i rette med vår kristne kultur; som er basert på de 10 bud. Tiltross for dette mener disse som har vedtatt menneskerettighetslovene at muslimske rettigheter skal være like gjeldende som de kristne. Med andre ord kan en muslim hevde at det er hans menneske-rett å lyve for en kristen. Ikke bare overfor en kristen som person, men også i domstoler der de kristne lover er nedfelt. Det er ikke ukjent forøvrig at muslimske land har hatt stor innflytelse på disse såkalte menneskerettighetslovene.

Når det er sagt, så burde det være et problem i Norge som anser seg for å være et sivilisert land å måtte stille justisministeren til veggs. Hun har aldri forfattet norsk lov. At 3% av befolkningen les: SV-ere er så frekke betyr at de per se er anarkister. For det de krever er at majoriteten skal rette seg etter deres «hjemmesnekrede» for å si det mildt.

Og SV er ikke alene viser det seg. Krf-ere har også hengt seg på. Dette partiet som vi ennå ikke vet om vil sitte i den blå regjeringen.

Hva saken handler om? Jo, det faktum at «Neda», denne ungen hvis foreldre er kriminelle - henne forlanger disse medløperne å hente tilbake til Norge. Med andre ord de velger å ta loven i egne hender. Anarkister med andre ord. Selv er jeg tilbøyelig til å kalle dem fascister. De er venstre-ekstreme og de er villig til å overkjøre majoriteten av befolkningen – uten å blunke. Hvor lenge skal vi lefle med disse?

Visste du forresten at det er «folket» som utøver den lovgivende makt (ved Stortinget). Jfr § 49. Det skulle man f... ikke tru!

Rumenere er som parasitter

Det fremstår for meg som ekstremt underlig at flere befolkningsgrupper slipper unna det man forventer av andre. I siviliserte land er man opptatt av å bygge opp landet og få en brukbar økonomisk vekst. I andre land som i Afrika og blant sigøynere derimot kan de visst bare lene seg tilbake og forvente at siviliserte og ordnede demokratiske lands befolkning skal ta hånd om dem.

Vi vet at det er en grunn til at vestlige land importerer negre i et antall som er totalt perverst. Det fordi de hører ikke til i siviliserte land. De egner seg ikke i et arbeidsmarked som baserer sin velstand på økonomisk veskt. De har aldri gjort det og de som synes det er greit å kalle en spade en spade har forsket på deres IQ. Og funnet at den ikke når opp til kravet om å skape økonomisk vekst. Noe sted egentlig. I motsatt fall hadde vi sette resultater i Afrika for lengst. Og dermed blir de avhengig av u-hjelp. I Afrika står landene på stedet hvil idag som igår, og idag er det blant annet Kina som investerer stort i disse landene. Det burde vi i de vestlige landene ha gjort også. Istedet har vi gjort dem til offere. Vi sier jo med dette at vi ikke forventer mer av dem.

Vi husker kanskje den såkalte «sulten i Nigeria» for noen år siden. TV2 tok med seg et tv-team og rapporterte hjem at sulten faktisk ikke var stor dernede. Heller tvertimot. Det var ingen som led nød. En større norsk organisasjon gikk ut og bekreftet at u-hjelp ikke ble brukt som det var forventet. Det funket ikke simpelthen. Afrikanere er ikke kjent for å være et bærekraftig folk. Så alle de milliardene som vesten har sendt som u-hjelp er havnet i lommene til disse som har tatt seg til rette som landets «overhoder». De har investert stort i fly og dyre biler og alt som er lukseriøst og kan kjøpes for penger. Og ikke minst våpen som har bidratt til krigføringen der nede. At disse har kunnet ta seg til rette på denne måten er fordi vestlige land har lagt til rette for det. Og fordi afrikanere ikke evner noe annet enn dette.

Nå har de vestlige land kommet frem til at istedet for å sende penger til Afrika så importerer vi heller befolkningen hit. Pengene; våre skatte-kroner blir altså brukt til det samme formålet men nå har vi oversikt. Vi har NAV; ladies and gentlemen.

Det samme skjer med penger som er sendt fra Norge til rumenere. Alle milliardene har ikke havnet der de skulle havne. Og at en av ti rumenere har forlatt Romania og lever nå som tiggere rundt om i EU-sonen, det blir nå bekreftet. Man vet ikke hva man skal gjøre. Landene er handlingslammet.

At jeg selv har pest med at tiggerne ikke er sigøynere men rumenere, blir nå bekreftet, omsider. Og at tiggingen kun er et skalkeskjul er det nå også flere som kommer frem til. Jeg har hevdet at det er mafia i Romania som har satt dem i gjeld.

Som tiggere får de ingen hjelp. Ingen i landene i EU-sonen slipper penger i papp-krusene der de sitter og klirrer med små-myntene sine. Og det faktum er noe tiggere driter en lang marsj i. For denne tiggingen er kun et skuespill. EU-landene snakker bort problemet med at det er fattigdom som driver dem hit. Det er mafian som sender dem hit. Og det er ikke sigøynere, men rumenere som jeg har hevdet lenge.

At Romania selv har tryglet også norske myndigheter om å sende disse ut av landet betyr ingenting for landets venstre­eks­treme medløpere. De bidrar til å holde dette skuespillet i gang. Fabian den dumme går ut idag og forventer at vi gir ytterligere milliarder til det såkalte rom-folket, som altså er sigøynere.

Og da snur han problemet og fokuset mot det han burde ha gjort for flere år siden. Fokusert på en annen befolkningsgruppe som ikke trenger bidra til økonomisk vekst i noe land. Disse som drar land og strand rundt og stjeler og raner oss. Og som i tillegg blir tildelt u-hjelp - som aldri havner der de skal havne. Hvis de skulle slå seg ned i Norge så er det viktig for Fabian og hans medløpere å gi dem alt det de peker på og forgudsskyld «det de har krav på». De har f.... meg ikke krav på ett rødt øre.

Det er meningsløst og provoserende at noen befolkningsgrupper i verden gis tillatelse og legitim rett til å snylte på resten av verden. Men verre er det at vi har så mange døgenikter i dette landet som bidrar til galskapen.

I Frankrike gikk landets ledelse til aksjon for et par år siden og kastet ut sigøynerne. De rev leirene deres og satte kroken på døra. Hvorvidt dette var RUMENERE vites ei. Antagelig var det det. For jeg har en sterk følelse av at sigøynere tross alt ikke vil nedverdige seg til å sitte rundt på gatene og tigge. Disse bruker sine kriminelle evner på helt andre og finurlige måter.