mandag 10. juni 2013

En krampaktig latter på søndagsmorgonen

De perverse, de som bedriver avskyelige handlinger iflg Bibelen er nå samlet under en paraply som det kalles.

De perverse får i Sverige sitt eget «skydds»-representant. De såkalte «hbtq»; en kode for homo, bi-sex, transe-sex og queer. Men ikke de som allerede bor der men som asylsøkende utlendinger som hevder at de er forfulgt i hjemlandet. Den svenske regjeringen har bestemt at Migrasjonsverket, som jeg antar er det samme som UDI her i Norge skal nå gå på kurs for å lære seg å ivareta de perverse asylantene som kommer til Sverige.

Hva «queer» står for er for meg utydelig, det siden homofile generelt kalles queer i England og har alltid gjort det. På 60-tallet da jeg jobbet i den da så kjente handle-gaten Carnaby Street, som den ene av to utenlandske/norske ekspeditriser, var jeg kjent med flere homser. Det var ikke ulovlig i Engand den gang. Nå diskuteres det om de skal få gifte seg.

Vi vet fra før av at i Sverige slipper man inn alt som kan krype og gå, og man kan tenke seg at det bare er et tidsspørsmål innen gruppen «hbtq» snart får en ekstra bokstav nemlig «d» som står for dyre-sex. Migrasjonsverket skal rapportere om hvordan det arbeider med kvaliteten i beslutninger som berører «asylsøkande som søkt skydd i Sverige på grund av sin sexuella legning». Her er det med andre ord perverse menneskerettighetslover som setter sitt preg på Sverige. De er medlemmer av EU som vi vet.

Ikke det at jeg tror det stopper der over kjølen, for Norge er kjent for å ta etter sitt broderland. Og antagelig ligger et sånt forslag på trappene. Eller det er allerede signert. Det norske folk får som vi har registrert de siste 8 årene med denne røde dysfunsjonselle regjeringen ved roret – ikke vite hva som skjer over hodene våre. Vi har ikke lenger et demokrati men et autoritært styresett.

For et par år siden var det en gjeng med irakere/iranere som fikk overprøvet UDI fordi de hevdet at de ikke kunne dra tilbake til landet sitt der de ville bli satt i fengsel for sin «legning». En gruppe som andre grupper som lyver seg til opphold i landet.

I VG sist lørdag var det en muslimsk homse som gråt sine bitre tårer gjennom et leserbrev-innlegg fordi han var blitt angrepet av sine muslimske brødre i den årlige homse-paraden som går gjennom Oslo by. En ting er at nordmenn bedriver dette, men – muslimer! Det kan ikke bli verre, liksom. Ja, denne muslimen hadde endog maskert seg i en burka for at han ikke skulle bli gjenkjent. Jeg skratter hysterisk av denne iformasjonen. You made my day, Mohammed! Parade to hell!

Disse homsene fra midt-østen; flere hundretalls fikk omsider opphold, by the way.

Legning heter på engelsk: preference. Hvis du kan litt engelsk så vil du vite at preference betyr rett og slett preferanse på norsk. Altså noe du «foretrekker» fremfor normal sex.
Fedre forgriper seg på sine egne barn. Grisete ordførere fra midt-norge hevder at det er normalt å sove i samme seng som ten-åringer. Og at barna der oppe må skylde seg selv hvis de havner i hendene bokstavelig talt med de gamle grisene som gjerne tar for seg av barne-fatet.

Latteren som utløste søndagens nyhet fra Sverige gikk temmelig fort over i en tristhet. For vi vil ikke være beskyttet og velsignet i evig tid. Sodoma og Gomorra ligger og vaker i minnet om hvordan Gud vil straffe oss. Og han vil nok ikke finne så mange som fem når han kommer tilbake for å dømme oss.

Selv ikke i primitive land i Afrika aksepteres denne perversiteten. Der blir homsene drept.

Karita Bekkemellom: kvinnen som endret nordmenns moral

Leser med undring og sjokk boka om Karita Bekkemelloms karriere på Stortinget. Om hennes første år i en alder av 24 år gammel da hun ikke fant seg til rette. De eldre kvinnene i gruppa i Arbeiderpartiet mobbet henne og en dag fikk Karita nok. Hun måtte starte en periode med en psykiater. Bare det sier meg at Karita er dysfunksjonell med liten selvinnsikt. En evne for å forstå sine medmennesker. Og lett å lede.

I sine perioder på Stortinget og i regjering var hun kontroversiell på de fleste områder. En typisk representant for venstre-siden i partiet. Leser du boka the Liberal mind and «madness» blir du stadig mer oppmerksom på hvorfor mennesker som Karita havner på denne siden i livet. De er rettogslett dysfunksjonelle. Ikke til forkleinelse for mennesker som har hatt det slitsomt i oppveksten, jeg kan gjerne identifisere meg med deler av Karitas oppvekst hvis jeg må, men det er tross alt ikke alle som faller av lasset fordi livet går dem imot.

Men Karita ble et offer for en alkoholisert far og en mor med store ressurser. Hun greide seg tross alt men tydeligvis med et nødskrik. For hennes krumspring i regjering har bidratt til det som har skapt mest kaos i Norge. Nemlig den nye ekteskapsloven. Jenta som vokste med oppgavene følte at hun hadde mye å bevise. I sin siste periode traff hun en svært manipulerende statssekretær, den ekstreme homofile Erik Øye. Hvem husker ikke denne arrogante drittsekken. Fant han et tilfelle til å vise seg på tv-skjermen så kunne vi regne med at han var der. Han dukker forresten opp en gang i blant i andre saker og personlig blir jeg uvel av å bli påminnet om ham.

Denne mannen fikk Karita til å føle sympati med den visstnok svake parten som hun kalte de homofile. De to promillene som fikk endret loven. Hun var så nidkjær i sin rolle som homo-dronning som hun ble kalt, at hun gikk over lik for å få banket gjennom den nye ekteskapsloven. Skammelig! Det skal med andre ord kun et fåtall politikere til for å sette et land på hode.

Men når du leser boka om den «røde Karita» forstår man hvordan dette kunne skje. For den dagen hun fant seg en «likemann», gikk det som det måtte gå, hun krøp ikke lenger rundt i korridorene på Stortinget; hun rettet seg sagte opp og satte nesa i sky. For endelig skulle hun få vist hva hun var god for. Og det var ikke i det gode selskap det skulle skje. Ikke der hennes plageånder satt i kvinnebevegelsen. Men som en kompis av den etterhvert så profilerte homsa Kjell Erik Øye.

Lurt eller ikke lurt, hun mistet all troverdighet og Jens som hun allerede i første kapittel av boka karakteriserer som feig, han turte ikke ringe henne for å be henne forlate plassen sin. Jens som tilhører de høyre-konservative i AP, som iflg Karita Bekkemellom tilhørte den delen av partiet som fryktet en «norm-oppløsning» i samfunnet.

Vi glemmer fort og kanskje hadde jeg andre ting å konsentrere meg om den gang; som mor. Men at Karita, den sprudlende og frisktalende kvinnen som fikk mye pes pga feil valg av kjoler etc faktisk var den kvinnen som banket gjennom og endret den helligste av det helligste, Ekteskapsloven i Norge - og med det satte standard for resten av verden faktisk - som straks fulgte etter i kjølvannet; er ikke annet enn skammelig. Fy deg, Karita! Et saftig uttrykk skal jeg la ligge. Det egner seg ikke på trykk.

Om sitt eget narsissistiske engasjement sier hun i kapitellet om seg selv som homo-dronning: «Kanskje har jeg vært med på å gjøre litt for å endre folks holdninger. I så fall er det det viktigste jeg har utrettet».

Du har bidratt til å senke folks moralske sperrer. Det er ikke noe å være stolt av.

Min kone nekter meg seksuelle tjenester

Islamister har veiledningtjenester på nettet. Der kan du stille spørsmål til sekulære islamister og til islamister som følger sharia.

En mann hadde problemer. Han stilte spørsmålet: hva skal jeg gjøre, kona mi nekter meg seksuelle tjenester. Hysterisk morsomt!

En annen kvinne hadde nektet mannen sin seksuelle tjenester fordi han røkte. Hun syntes det luktet så vondt av ham. Hysterisk morsomt!

På disse nettsidene kan islamister og da mener den norske (kristne) programlederen at for ham er islamister islamister og dermed alle muslimer som forholder seg til den samme boka. Presis som jeg har hevdet her flere ganger. Naturlig nok.

På disse nettsidene kan islamister/muslimer velge om de vil ha en veileder som er en «verdslig» islamist eller en som følger sharia. Bare det er jo hysterisk morsomt, da. De ser altså etter en veileder som kan legge ordene i munnen på dem. En som er på deres side her i livet.

Programmet fremstår såpass morsomt at det nesten er trist. Det fordi disse dysfunksjonelle menneskene har flyttet fra sine dysfunksjonelle land der deres dysfunksjonalitet blir dyrket. Nå befinner de seg i sekulære land som Norger der politikerne velsigner de perverse med ny ekteskapslov. Ja, det er jo litt trist, da, at de er blitt så frustrert.

Min kristne ånd legges for dagen og spørsmålet dukker opp. Hva gjør jeg og hva gjør krisne i sekulære land for å få disse stakkarne til å forstå. Til å lære Gud å kjenne. Til å lære om Kristus. For det er vitterlig vår plikt å forkynne det «glade budskap».

De fleste av de som sender inn spørsmål er kvinner under 40 år. En kvinnelig veileder hadde svart en mannlig innsender at hvis han syntes at livet gikk ham forbi, siden han som gift nå egentlig ikke skulle være utro, hun svarte ham at hun syntes at han ikke skulle føle seg forpliktet, men leve som før. Men som hun hadde sagt: hun mente det var synd i forhold til sharia. Det svarte den kvinnelige veilederen. Morsomt?

Opprop: Frp-velgere, Høyre-velgere – kjenn din besøkelsestid!

Frp's Landsmøte har banket igjennom en del forslag til endringer når de engang sitter i regjering.

De betenker seg ikke Jens& hans kumpaner med å smelle med dørene. Noe de gjør titt og ofte nå om dagen. Nå er det vel snart felles-ferie for dem også; og utskjellingen av mer enn halve Norge vil dø hen frem til tidlig høst, når de vil være i gang igjen.

Det som ikke er underlig men pussig er at den mannen som burde holde kjeft og heller være lojal mot sine kommende blå partnere; nemlig Michael Tetschner han virrer forvirret rundt seg selv, ikke bare i Stortingssalen - som noen nok fikk med seg etter at han holdt en tale sist onsdag - nei, han har tipset de åndsfraværende venstre-radikale journalistene i landet om at Frp neppe har noe å fare med i sin innvandringspolitikk. Bare så det er sagt, liksom.

At han surrer ikke bare der men der også; er pussig men ikke overraskende. Han er nemlig gift og samboende med Kristin Clemet, som ønsker åpne grenser. Med alt hva det innbærer av falske arbeidsinnvandrere, som etter et par uker plutselig ikke lenger anser seg å ha noen arbeidsevne lenger, og havner i NAV-krukka.

Nå i disse agurktider er det godt stoff for VG, som kan vise til menneskerettighetslover og denslags bullshit - hvilket er greit; noe må man fylle de sidene som ikke er reklame. Men går man til svarene etter spørsmålene etter å ha gått dem etter i sømmene, viser det seg at alle spørsmålene besvares med et «kan være». Med andre ord er det snakk om tolkninger. I norsk lov konfronteres vi med ordene «kan, bør og skal». Disse ordene ble formulert når Norsk Lov ble skrevet. Idag betyr de noe annet. Hvis f eks loven i 1814 brukte ordet «bør» innebærer det at ordet idag vil bety «skal».

Det er flott at Frp nå kjører hardt på sider av denne sjuke sosialistiske politikken; for som jeg har hevdet – det er innvandringspolitikken deres som får velgerne deres opp av sofaen. Dette står øverst på agendaen; take it or leave it! Så kan den håpløse Per Arne Olsen fare med så mye bløff han vil, med ref til min samtale med ham for noen uker siden. Utmerket at Frp og ledelsen har fått det med seg.

Talsmannen for ny og etter sigende oppsiktsvekkende utspill fra Frp i disse sakene, skal om det kan så noen tvil - testes ut. Det må engasjeres jurister som er eksperter på denne rett, og engasjeres advokater som fører disse sakene om de havner i EU-domstoler. I tillegg burde det legges opp til folkeavstemminger. For nå må det bli en slutt på at EU kjører over nasjonal-stater som ikke er medlem.

Vi så i Sveits som heller ikke er medlem, at ansvarlige politikere lot befolkningen selv stemme over spørsmålet om minareter. Folket svarte nei, og dermed fikk folket avklare spørsmål som EU blander seg opp i. Sånn bør det også gjøres i Norge når Frp kommer i regjering. Helst alene og med Siv Jensen som statsminister. Vi trenger ikke Høyre og homsene. Vi trenger en troverdig regjering som snakker folkets språk og respekterer folkets vilje. Og snakke om at vi har et demokrati er bullshit så lenge man ikke ivaretar disse kjennsgjerningene.

Frp-ere har nå sjansen - og burde lytte til alle forslagene om en stopp for innvandring som ikke henger på greip; og skaper det komplette kaos i dette landet.

Nå ser vi altså hvordan det står til med lojaliteten hos Høyres egne profilerte politikere. De vil om de får sjansen kjøre over Frps forslag til endringer. Ikke bare i innvandringsspørsmål. Og idag søndag kan vi lese at Høyre-velgere lekker til Frp. Ja, med Tetschners utspill og Ernas pinglete tåke-prat om innvandring og handlingsreglen, så kan det tyde på at Høyre-velgere er villige til å sette alt inn på at det blir en slutt på det kaoset vi har i Norge i dag. Med muslimer og snik-innføring av islamske lover. Og fandens oldemors!

Og atter en gang fremstår Sveits som et ekte demokrati der de lar folket få bestemme. Atter en gang har landet hatt folkeavstemming denne helgen om innstramming av asyllovene. Det funker og sveitserne vil med flertall i de fleste kantonene sette en stopper for den samme perverse innvandringen vi ser i Norge og Sverige. Danmark har forlengst tatt tak i dette.

Det er derfor ingen grunn til å mistro Frp's talsmenn som hevder at dette skal de ta tak i når de kommer i regjering. Men motstanden den blir bare verre og verre fra sosialistene som sitter rundt i diverse råd sammensatt av forrædere.