mandag 10. juni 2013

Opprop: Frp-velgere, Høyre-velgere – kjenn din besøkelsestid!

Frp's Landsmøte har banket igjennom en del forslag til endringer når de engang sitter i regjering.

De betenker seg ikke Jens& hans kumpaner med å smelle med dørene. Noe de gjør titt og ofte nå om dagen. Nå er det vel snart felles-ferie for dem også; og utskjellingen av mer enn halve Norge vil dø hen frem til tidlig høst, når de vil være i gang igjen.

Det som ikke er underlig men pussig er at den mannen som burde holde kjeft og heller være lojal mot sine kommende blå partnere; nemlig Michael Tetschner han virrer forvirret rundt seg selv, ikke bare i Stortingssalen - som noen nok fikk med seg etter at han holdt en tale sist onsdag - nei, han har tipset de åndsfraværende venstre-radikale journalistene i landet om at Frp neppe har noe å fare med i sin innvandringspolitikk. Bare så det er sagt, liksom.

At han surrer ikke bare der men der også; er pussig men ikke overraskende. Han er nemlig gift og samboende med Kristin Clemet, som ønsker åpne grenser. Med alt hva det innbærer av falske arbeidsinnvandrere, som etter et par uker plutselig ikke lenger anser seg å ha noen arbeidsevne lenger, og havner i NAV-krukka.

Nå i disse agurktider er det godt stoff for VG, som kan vise til menneskerettighetslover og denslags bullshit - hvilket er greit; noe må man fylle de sidene som ikke er reklame. Men går man til svarene etter spørsmålene etter å ha gått dem etter i sømmene, viser det seg at alle spørsmålene besvares med et «kan være». Med andre ord er det snakk om tolkninger. I norsk lov konfronteres vi med ordene «kan, bør og skal». Disse ordene ble formulert når Norsk Lov ble skrevet. Idag betyr de noe annet. Hvis f eks loven i 1814 brukte ordet «bør» innebærer det at ordet idag vil bety «skal».

Det er flott at Frp nå kjører hardt på sider av denne sjuke sosialistiske politikken; for som jeg har hevdet – det er innvandringspolitikken deres som får velgerne deres opp av sofaen. Dette står øverst på agendaen; take it or leave it! Så kan den håpløse Per Arne Olsen fare med så mye bløff han vil, med ref til min samtale med ham for noen uker siden. Utmerket at Frp og ledelsen har fått det med seg.

Talsmannen for ny og etter sigende oppsiktsvekkende utspill fra Frp i disse sakene, skal om det kan så noen tvil - testes ut. Det må engasjeres jurister som er eksperter på denne rett, og engasjeres advokater som fører disse sakene om de havner i EU-domstoler. I tillegg burde det legges opp til folkeavstemminger. For nå må det bli en slutt på at EU kjører over nasjonal-stater som ikke er medlem.

Vi så i Sveits som heller ikke er medlem, at ansvarlige politikere lot befolkningen selv stemme over spørsmålet om minareter. Folket svarte nei, og dermed fikk folket avklare spørsmål som EU blander seg opp i. Sånn bør det også gjøres i Norge når Frp kommer i regjering. Helst alene og med Siv Jensen som statsminister. Vi trenger ikke Høyre og homsene. Vi trenger en troverdig regjering som snakker folkets språk og respekterer folkets vilje. Og snakke om at vi har et demokrati er bullshit så lenge man ikke ivaretar disse kjennsgjerningene.

Frp-ere har nå sjansen - og burde lytte til alle forslagene om en stopp for innvandring som ikke henger på greip; og skaper det komplette kaos i dette landet.

Nå ser vi altså hvordan det står til med lojaliteten hos Høyres egne profilerte politikere. De vil om de får sjansen kjøre over Frps forslag til endringer. Ikke bare i innvandringsspørsmål. Og idag søndag kan vi lese at Høyre-velgere lekker til Frp. Ja, med Tetschners utspill og Ernas pinglete tåke-prat om innvandring og handlingsreglen, så kan det tyde på at Høyre-velgere er villige til å sette alt inn på at det blir en slutt på det kaoset vi har i Norge i dag. Med muslimer og snik-innføring av islamske lover. Og fandens oldemors!

Og atter en gang fremstår Sveits som et ekte demokrati der de lar folket få bestemme. Atter en gang har landet hatt folkeavstemming denne helgen om innstramming av asyllovene. Det funker og sveitserne vil med flertall i de fleste kantonene sette en stopper for den samme perverse innvandringen vi ser i Norge og Sverige. Danmark har forlengst tatt tak i dette.

Det er derfor ingen grunn til å mistro Frp's talsmenn som hevder at dette skal de ta tak i når de kommer i regjering. Men motstanden den blir bare verre og verre fra sosialistene som sitter rundt i diverse råd sammensatt av forrædere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar