fredag 12. juli 2013

Kongelige Krepser

Hertuginne Kate og prins William venter barn i juli. Blir barnet født innen den 25. juli blir det et barn født i Krepsens tegn. Grensen regnes mellom 22. juli og overgangen i løpet av 3-4 dager da vi er inne i Løvens tegn.

Du har kanskje ikke tenkt tanken, men dronning Sonja er født i juli. Det er også kronprins Håkon. Kronprinsesse Victoria av Sverige er tron-arving. Født i juli, som Håkon. I det hele tatt er det tankevekkende at så mange tronarvinger blir født i Krepsens tegn. Men er det tilfeldig? Sonja kan ha blitt akseptert pga sin egen bursdag i juli. Man regnet seg frem til at hun ville gjøre jobben tilfredsstillende.

Men andre tronarvinger i europa er med all sannsynlighet planlagt til å bli en fødsel i juli måned. Det er ikke uten grunn. For personer født i Krepsens tegn er personer med god personlighet. De er ikke minst opptatt av familien. De er barnekjære og omsorgsfulle. Og omgjengelige.

Ta f eks dronning Sonja. Hun har en fin personlighet; det kan ikke benektes. Ta kronprins Håkon som også har en fin personlighet. Han takler nok sin narsissistiske kone Mette-Marit, som idag sies å være en fare for det norske kongehuset. Hun er født i Løvens tegn og personlig har jeg problemer med å tro at Håkon greier å forholde seg til henne. Min erfaring med Løver, er at de er altfor opptatt av å «stikke hodet frem». De er som kongen på haugen; dyret Løven. Har du noengang sett en Løve som lusker rundt i bushen? Nei, Løven er alltid et «steg foran». Mette-Marit er ikke et godt kongelig emne. Og astrologer var ikke helt sikker på om ekteskapet mellom disse to ville vare. Det kan man kanskje takke Håkon for? For han har en fornuftig personlighet. Han er ikke langsint og han er omgjengelig. Og han er glad i barn, noe som kommer godt med med, med en hustru som er veldig opptatt av å ta seg ut og vise seg frem. Og markere seg på alle sett og vis.

De mange påfunnene i den familien skal vi regne med at Mette-Marit står bak. Vi har vel flere enn en gang tenkt at deres initiativ ikke er i tråd med en nøytral stilling; som kongehuset skal ha. De skal ikke være politisk engasjert, men gjøre det som folket «befaler». Og Håkon har selv sagt det rett ut at Mette-Marit kan være egenrådig og bli fort sint. Det kom frem allerede under bryllupsmiddagen.

Hva gjelder Kate og William, så var Williams mor, prinsesse Diana født i Krepsens tegn. Det er også William. Tilfeldig? Nei, det tror jeg ikke.


Dr Phil teach me all I need to know

I motsetning til den svarte kvinnen, Oprah, som i årevis har fortalt oss saker og ting vi IKKE trenger vite, gjør dr. Phil en god jobb. Men ikke alltid.

Han glemmer en ting og det er at alle foreldre i den tiden det er forsvarlig å sette barn til verden, de har ikke kunnskap eller innser ikke at barn har sine egne personligheter. De flest av oss ønsker det beste for våre barn. Vi gir dem av vår kjærlighet og omsorg. Ikke alle foreldre har kapasitet til dette, og føler de kommer til kort. Men dr. Phil mister grepet når han hevder at det ene og alene er foreldrenes skyld når barnet skjærer ut og bidrar til kaos i familien.

Det er riktig at en familie kan få et problem med ett barn, men ikke med et annet. Hvorfor? Mitt inntrykk er at det primært er fordi barna har forskjellig personlighet. Og som en konsekvens reagerer forskjellig på oppdragelsen. Foreldrene kan hale i land et hyggelig forhold til det ene barnet men ikke til det andre. Det tiltross for at de har behandlet begge likt. På godt og vondt. Den ene taklet det om det ikke alltid var fullkomment, den andre gjorde opprør.

Foreldre som mennesker burde kanskje ikke få barn før de er i 50-60 årene? Da sitter i alle fall de fleste mennesker inne med mye erfaring. Og kanskje er det derfor de normalt får et så godt og hyggelig forhold til sine barnebarn. Og med det faktum inne burde besteforeldre innlemmes i barnebarnas oppvekst mye mer. Og kanskje ved lov få en mulighet til å være i deres liv. I dag har vi lover og primært en Barnelov som sies å skulle være til barnets beste. Som indikerer at vi som foreldre ikke har noen rett til våre barnebarn. Juridisk rett, nei. Men mange besteforeldre blir idag holdt utenfor mot sin vilje, fordi loven gir dem ingen rett engang til å motarbeide denne retten. Som rammer barna. Barn som først når de når modenhet vil innse at de er blitt mishandlet av sine foreldre.

Barneloven gir barnet en rett til å uttale seg når det er 7 år. Men denne retten er hovedsaklig rettet mot foreldrenes kamp etter en skillsmisse. Besteforeldrene som kanskje også i den situasjonen burde komme på banen for barnas skyld, de blir ikke engang tatt i betraktning.

Foreldre som kommer til kort i barns oppvekst, kan være familier som ikke makter å ta vare på barna. Barn som ikke blir stelt fordi foreldrene er rusa på alkohol eller narkotika. Barn som stadig skifter «fedre», fordi det er gjennomtrekk i hjemmet. Dette er gode grunner til at foreldre bør miste retten til barna. Vold er en annen grunn. Selv om denne årsaken med SV's hjelp har gått over grensen for hva som er sunn fornuft. Barn som får en smekk over fingrene hvis de nekter å adlyde ved å fortsette å plukke på saker og ting, blir ikke mishandlet. Barn som derimot får en saftig ørefik, blir mishandlet. Barn som ydmykes med vold er et mishandlet barn. Foreldre er med det ikke kompetente. Men å ta barnet ut av familien er ikke den beste løsningen.

Vi skattebetalere må idag betale store summer fordi innvandrerfamilier ikke er kompetente voksne. At Barnevernet har mye å gjøre om dagen, og da spesielt i Oslo sier vel det meste. Det er der innvandrer-familier hovedsaklig bor. Dette er foreldre som mishandler barna sine både fysisk og psykisk. Men å ta disse ut av familien og inn på barnehjem er ikke løsningen. Løsningen er å ikke gi dem opphold i Norge. Disse kommer fra dysfunksjonelle kulturer. Og vil på alle mulige måter forbli en belastning på vår velferdskasse.

Krisesenter, barnehjem, fosterhjem, rettsmøter, fengsel. Barn som arver foreldrenes dysfunksjonaliet og blir voksne kriminelle. Det ene følger det andre. I disse kulturene kan man si at foreldrene er skyld i at barna blir håpløse individer som voksne. Først som barn og deretter hele deres voksenliv. Snøballen ruller og ingen har bruk for dem.

Men foreldre i kristne kulturer er generelt ikke uegnede voksne. Der de imidlertid kommer til kort er der de ikke evner å forstå sitt barns personlighet. Barnet kan ha arvet en eller flere forstyrrelser fra sine foreldre via gener. To barn av to forskjellige fedre er et godt eksempel på hvordan to barn reagerer forskjellig på sin oppvekst. Den ene kommer godt ut av det med både sin familie og andre. Det andre barnet fremstår som om det kommer fra en annen planet. Det blir derfor galt når dr. Phil fokuserer på foreldrene som den eneste faktoren i et barn/foreldre forhold.

Ta Phils klienter som står frem og sier at jeg har overrøst mitt barn med kjærlighet, varme og velvilje. Men barnet er blitt et monster. Phil sier: det skulle du ikke ha gjort. Du er selv skyld i at du har endt opp med et monster. Du har skjemt det bort. - Det henger ikke på greip. Og foreldre skulle ikke marginaliseres på denne måten. For når han gjør det, kan det ofte få store konsekvenser for foreldrene i form av utestengelse. På ymse vis. For det er lett å si; ingen røyk uten ild. Mange naive og kunnskapsløse mennesker bidrar til å gjøre livet surt, der de burde bidra til å hjelpe en mor eller en far når de trenger hjelp.

- Men Dr Phil har jo sagt det?

Barn på speidertur

Det er både frekt og ufint å marginalisere foreldre fordi de er bekymret for barna sine. At speiderledere ikke forstår dette er bekymringsfullt. Var jeg forelder ville jeg ikke hatt noe med «speidern» å gjøre, hvis dette er gjengs oppfatning.

Verden er ikke som den engang var. Samfunnet har bidratt til at verden står på hodet. Ta bare det faktum at norske foreldre flytter fra samfunn som engang bare for et par ti-år siden var idylliske flekker rett utenfor Oslo. Der muslimer og deres voldelige adferd gjenspeiler det samfunnet vi alle er blitt en del av i dag.

Ikke nok med at barna blir overfalt og ranet og ikke tør gå ut engang i skoletiden. Eller til og fra skolen, men bander av innvandrerbarn drar rundt og krysser by-grenser. Slik at den flyttingen familier har måttet foreta den blir en illusjon når de aldri finner det trygt noe sted for sine barn.

Det er derfor god grunn til å være bekymret for barna sine. Men dette er på skogsturer vil noen hevde. Ja vel, ikke tør jeg som er voksen ta på tur i skogen alene. Jeg er vant til å gå til hyttene i nord-marka. Det tør jeg ikke lenger. Jeg er også vant til å ta trikken opp til Sognsvann. Hadde jeg bodd der inne nå hadde jeg ikke turt å gjøre det. I så fall måtte det bli å henge i hælene på andre nordmenn på en søndag; når det er flokker av familier som går rundt vannet.

Og så skal speiderledere gjøre narr av foreldre som gir uttrykk for bekymring? Ufint og frekt!
For ikke bare er sjansen stor for å gå seg bort, men nå vet man faktisk ikke hva som skjuler seg i skogen. Jeg som benyttet meg av Turistforeningens hytter bare få mil fra hovedstaden, ville aldri i livet ha gjort dette idag.

Og hvem kan jeg klandre dette? J.....døgenikter av noen politikere. Døgenikter fordi de ikke evner å tenke lenger enn nesa rekker.

Politiets vurderingsevne

En gammel mann tok med seg 80 000 kroner i lommeboka og valgte å bruke disse når han skulle handle. Dagen etter fikk han politiet på døra som forlangte å ransake hjemmet hans. Joda, han ble først lamslått og deretter kan jeg tenke meg han ble ganske sint. Nå vurderer han å få spesialenheten for politi-saker til å finne ut om politet har gått over grenser de ikke burde.

Kan man snakke om at politiet hadde en dårlig dag, sånn som jeg valgte å bedømme deres handling overfor meg en gang i tiden? Nei, denne ransakingen var overlagt. De bestemte seg ikke på impuls. Sånn som politiet en gang i tiden valgte å handle overfor meg.

Jo det hadde seg sånn at jeg gikk på trikken i Trondheimsveien i Oslo og skippet å kjøpe billett. Jeg skulle bare et par holdeplasser lenger ned. Ikke bra, alle skal løse billett, og simsalabim der sto sannelig onkel trikke-kontrollør utenfor Blåkors med den røde bussen sin. KONTROLL

Ja det er grunn til å skvette. For mange av disse kontrollørene eier ikke dannelse. De bokstavelig dro meg inn i bussen, som på det stedet stopper trikken slik at den ikke kommer seg videre. Der inne i bussen ba de meg oppgi personlia. Hvilket jeg gjorde. Da de ba meg bekrefte hvem jeg var, så jeg ingen grunn til det. Det skal man ikke trenge å gjøre for andre enn politiet. Så jeg sa, sorry asså men jeg har ikke verken kjøre-kort eller bank-kort på meg. Så haglet truslene. Du får ikke forlate denne bussen før du har bevist at du er den du sier at du er. Sa de. Sånt noe hisser meg opp, for å si det mildt. Så jeg sa, så synd da gitt. Dere får vel bare gjøre det dere bare må gjøre da.

Så de ringte onkel politi; som alltid har tid til denslags sludder. For sludder og vås må det sies å være når de blir utkalt for å sjekke en person som har sneket og lurt Sporveien for 20 kroner. For det var nemlig beløpet det var snakk om. Som vi vet så sier politiet til deg, om du vil anmelde ett beløp som noen har lurt deg for, at beløp under 10 000 kroner det bruker vi ikke tid til å etterforske. Men 20 – tjue kroner, det har de tid til å etterforske. Sånt irriterer meg, altså.

Så kom politiet da. Navn, stilling, fødselsår og bopel, takk! Atter en gang gjorde jeg som jeg var bedt om, oppga alt til alles tilfredsstillelse, tenkte jeg. Kan vi få se bankkortet ditt, sa den ene. Beklager, sa jeg, det har jeg ikke med meg. På ryggen hadde jeg den dagen en liten mini-sekk, som for noen år siden var så populære istedet for en veske.

Da den andre betjenten tok tak i sekken for å dra den av meg, uten ett ord, gjorde jeg umiddelbart motstand, noe som senere skulle hete seg at jeg «hindret politiet i å gjøre jobben sin». Ja, jeg er ganske godt orientert da; studert jus har jeg, og som utdannet journalist er jeg ikke alltid like medgjørlig. Jeg kjøper ikke alt som blir meg til del, om du forstår. Så jeg sa, når denne betjenten gjentatte ganger dro i sekken min, at den skulle de få se – hvis de kunne fremlegge ransakingsordren sin.

Oh Lord! Den andre ble så sint stakkar, at han gikk omtrent fra konseptene. Han frådet rundt munnen og gikk til side for å sjekke om jeg hadde et rulleblad; eller noe lignende. Men fant ingenting å ta meg for; selv etter at folkeregistrert var sjekket. Men altså - nå var det gått prestige i saken. Sekken skulle de se om det var det siste de gjorde her i livet. Ser du det for det? Jeg fant dette underholdende; i det tankene mine stadig kretset om det faktum at: «at dette har de tid til»!

For å gjøre en lang historie kort, jeg ble lagt i jern og bragt til vakta. For der å bli truet med ei celle. Det var da jeg fant det riktig å legge alle kortene på bordet, som det heter. Bankkortet ble lagt på disken. Endelig kunne alle sukke lettet ut, som det også heter. Jeg ble ilagt en bot, og betjenten var totalt fra seg av sinne. Han viftet med lovboka; og jeg må innrømme at jeg i ettertid gjorde meg noen tanker. Men at det skulle være nødvendig å legge meg i jern, den var noget vel drøy. Hadde han en dårlig dag, som advokaten min hintet om, eller var det bare sånn at politiets evne til å vurdere situasjoner der og da, ikke alltid er noe å skryte av?

Bare så det er sagt; det var meg som foreslo at vi skulle kjøre ned til vakta. For der jeg sto slo det meg at det nok gikk ei kule varm, og at betjentene hadde behov for å roe seg litt ned. Men jern?

Den gamle mannen, som med mange eldre idag, har ennå ikke fattet at i dagens verden skal man helst ha pengene i banken. Og de skal tas ut med kort når det er behov for det. For hver gang du trekker kortet ditt, trekker banken din 2-3 kroner av din konto - som de forøvrig beriker seg med. Men sånn er det blitt. Ikke fordi du og jeg er kriminelle. Nei, lover og regler blir endret i takt med denne perverse innvandringspolitikken. Noe vi visstnok ikke kan hindre.

Vi lever ikke i et demokrati. Demokratiet er gammeldags. For denneslags overgrep er det vi forbinder med diktatur.

Jobbe mer? Nei takk, ellers takk

Nok en kvinne, Kristin Lund, sjef for NHO legger seg på linjen til LO's repre­sen­tant fru Kristiansen og ber kvinner jobbe mer.

Jeg oppmoder både menn og kvinner til å jobbe mindre.

I Neder­land forlater skattebetalerne landet i protest mot det de oppfatter som at de får bo i landet kun for å forsørge en befolkning de ikke føler noe annet enn forakt overfor. De 2 siste årene skal mellom 80-90.000 nederlendere ha emigrert. Mange havner i Norge.

I Norge blir nå menn og kvinner; den erke-norske arbeidskraften manipulert. Arbeiderpartiet vil ha det til at mange, svært mange mennesker ønsker stå i arbeidet sitt – miiiinst til de er 70 år. Bullshit!

Ingen med vettet i behold ønsker stå i arbeidet sitt til de står med foten i graven. Noen som har et arbeide der de kan komme og gå som de vil. Eks vis leger godt opp i årene er kanskje fornøyd med sin situasjon. De velger heller å legge til rette for at de kan fortsette med noe de lever og ånder for.

En industri-arbeider vil selvsagt kalle det ren, skjær vås. Allikevel fortsetter sosialistene som selv har en inntekt idag og vil ha en klekkelig sum i pensjon, å forlate sin arbeidsplass lenge før de er 67 år. Mange når de kan, ved 62 års alder. Med full offentlig pensjon.

Når NHO-sjefen og LO-sjefen som begge er kvinner, forsøker seg på et så ufint stunt for at statskassa skal fylles opp, da er de instruert. Fra politisk hold. For skattekronene har faktisk fått bein å gå på.

Uføre-trygdede innvandrere mellom 20-67, for å ta et tall som ikke er langt unna sannheten, er den gruppen som øker mest. Det viser seg at uføretrygdede som sies å være en forløper for barn som ender opp på den samme veien - er mindre enn 5%. Ja, mellom 3-4%. Med andre ord, den rapporten som noen har lagt frem er misvisende fremlagt av Aftenposten. Rapporten om at barn arver foreldrenes uførhet og med andre ord velger en stønad er ikke nødvendigvis u-sann. Heller tvert imot. Mennesker som lever under fattigdomsgrensen ser allikevel at det er mulig å holde hodet over vannet med en pensjon. Derav fristelsen stor til å følge i foreldrenes fotspor.

Men når dette iflg forskning gjelder mindre enn 5% av befolkningen så kan det forklares med at 95% av befolkningen som mottar uføretrygd er over 50 år. Da er «barna» forlengst igang med sin egen karriere.

Dermed kan vi konstatere at «snylterne» som de kalles de som lever av trygden sin, de er først blitt det i godt voksen alder etter å ha bidratt til statskassa og velferdskassa i mange ti-år. Idag lever mange som i dag er over 60 år med pensjon fordi de er utslitte. Mange begynte å arbeide allerede rett etter ungdomsskolen.

Og henstille til alle oss om at vi bør jobbe mer, og da spesielt kvinner er noe så ufint og frekt at jeg finner knapt ord.

Nå har vi vært belemret med en regjering som i 8 år har dyttet oss stadig nærmere kanten av stupet. Selv unge mennesker som har gått for lut og kaldt vann under SV'eren Kristin Halvorsens skole-regime, oppdager nå at de ikke har hatt noe igjen for de siste 8 årene i skolen; de viktigste.

Det er ikke uten grunn at de borgerlige konservative velgerne nå har fått nok. Ikke minst med tanken på deres visshet om at dagens innvandrere og da hovedsaklig folk utenfor EU-sonen - de bidrar ikke til statskassen med annet enn knapper og glansbilder.

Mindre enn 30% av somalierne er i arbeid. Eks vis. Resten lever av vår velferdskasse, mens nordmenn må ta til takke med smulene etter disse som belemrer oss stadig mer av vår trygde-kasse, som vi som 14 åringer startet å fylle opp.

Vi vet nok til at denne oppfordringen fra NHO og LO ikke er noe annet enn et desperat rop. Velferdskassa tømmes dag for dag. Hvert år tappes Folketrygdfondet med 43 milliarder kroner. Som er relatert til en innvandring som nyter - langt mer enn de yter.

Ikke rart da at vi nordmenn blir oppfordret til å jobbe mer.

Men vil vi det? Njæææææ ..

Først flytter Ola og Kari fra Oslo. Skattekronene investeres i andre deler av landet.
Deretter gjør Ola og Kari som nederlenderne og flytter ut av landet. Null skattebetalere = null innvesteringer. Men først må vi få kastet denne regjeringen der den hører hjemme: på fyllinga!


De sære partiene må vekk. De tar knekken på demokratiet

Vi forlanger at hunder skal få gå løse hele året. Stem Hundepartiet.
Vi forlanger å få være brune i huden uten å bli hetset. Stem Det Brune Parti.
Vi forlanger å få gjøre hva vi vil når vi vil. Stem Det Muslimske Parti.
Vi forlanger å bli hørt. Stem Lytterpartiet.
Vi forlanger å kunne ta fri fra jobben uten å bli hetset for det. Stem det Frie parti.

Ja, sånn kunne det fortsette.

Vi har så mange små partier med sine sære egeninteresser at det nå må bli en slutt på denne galskapen. Dette bli en sak for den blå regjeringen.

SV er et bevis godt nok på hvordan det blir med et parti med sine sære interesser. Ta bare deres barnslige forslag. De leker butikk. Det er som når vi var barn og gjorde nettopp det. Vi satte opp noen kasser utenfor huset ved veien der folk passerte og forsøkte å selge ting og tang, som folk selvsagt ikke var interessert i å kjøpe. Skrot som skulle kastes og ting og tang som våre barn, vi ikke lenger gadd leke med. Og trodde til overmål at vi ble tatt på alvor. De voksne smilte og lo.

Det samme med SV, deres politikere er fjortiser som fremdeles ikke forstår at det er mulig å bli voksne. De behandler oss velgere med sine sære interesser som om vi trenger dem til å forstå hva vi har behov for. Deres pes om «pappaperm» er en insinuasjon om at voksne ikke kan tenke sjøl.

Så kan man konkludere at det er nettopp det sosialisme handler om. Men det stikker dypere. Og nå er tiden inne for å få en slutt på alle disse partiene som nå krever å få være med på valg-dueller med de store partiene som Frp og Høyre. Som favner stort sett hele spektret av vårt voksne behov. Der Frp forøvrig nå har bestemt seg for å overgå alle tidligere forslag denne regjeringen har nektet å lytte til. Derfor vil Frp gå forbi Høyre i popularitet nå foran valget. Folket har forstått at skal det få dekket sine mange behov som er blitt oversett så altfor lenge, så må Frp i regjering. Med Siv Jensen som statsminister. Hun er ikke et dårlig alternativ til Erna. Solberg. Tvert imot. Og ikke minst har hun mange dyktige medarbeidere. Og få nå Carl med på laget!

Hvem er uføretrygdet, sa du?

«I for­hold til andre land har Norge et høyt antall uføre­tryg­dede, og nes­ten en av ti i arbeids­før alder er idag uføretrygdet». Kilde: en ny rapport

Ja vi vet at mange er uføretrygdet. Mange kvinner uføretrygdes etter mange ti-år i arbeidslivet av muskel- og skjellet-sykdommer f eks fibro-myalgi. En lignende sykdom er kroniske myofasciale smerter. Disse sykdommene er et resulat av at kvinner og noen menn har strukket seg langt i mange år. Altfor langt. De beskrives som full av energi og tiltross for signaler og smerter i mange ti-år skrur de termostaten ytterligere opp. Helt til det sier stopp.

Hva vil jeg med denne kommentaren?

Siden majoriteten av de uføre-trygdede i Norge plages av muskel-og skjellet-sykdommer, er disse per definisjon ikke sykdommer som oppdages i stor grad før du er fyllt 40 år. Med andre ord faller undersøkelsen som marginaliserer mange uføretrygdede på sin egen urimelighet når den hevder at barn av uføre-trygdede høyst sannsynlig arver foreldrenes skjebne. Og ender på uføretrygd dem også.

Det siden mange som i dag ble uføretrygdet i 50 års alder har barn som forlengst hadde flyttet ut av redet. Ergo det er lite sannsynlig at disse ender opp med uføre-trygd. Å hevde dette er ufint ikke bare overfor eldre kvinner og menn som har vært i arbeidslivet i en årrekke. Men også nedverdigende overfor deres avkom som høyst sannsynlig idag er fullverdige skattebetalere.

Det som gjør meg forbannet er denne stadige hakkingen på «nordmenn». La oss heller snakke om «norske statsborgere» for dette har vi nå forstått er gud og hvermann. Vi vet at flyktninger per definisjon ikke forventes å bidra til statskassen. De går rett over på trygd. Hva enten det er uføretrygd eller lignendne stønad.

Av somaliere som er i flertall av afrikanske innvandrere, vet vi at mindre enn 30% er i arbeid. De mottar trygd. At de ikke er i arbeid betyr ikke at de burde kunne settes til «slavearbeid». Men dette er de for stolte til å ta imot. For noe annet kan vi ikke forvente av dem da de aller fleste er anafabeter.

Muslimske kvinner blir høyst sannsynlig trygdet som ufør da de heller ikke kommer ut i arbeid. Enten fordi koranen sier at de ikke skal det. Eller at de aldri lærer seg norsk.

Så tar man denne undersøkelsen på alvor må man først fortelle folket sannheten. For som så mye annet som er galt i samfunnet, så kaller man sjelden en spade – for en spade.