fredag 12. juli 2013

Jobbe mer? Nei takk, ellers takk

Nok en kvinne, Kristin Lund, sjef for NHO legger seg på linjen til LO's repre­sen­tant fru Kristiansen og ber kvinner jobbe mer.

Jeg oppmoder både menn og kvinner til å jobbe mindre.

I Neder­land forlater skattebetalerne landet i protest mot det de oppfatter som at de får bo i landet kun for å forsørge en befolkning de ikke føler noe annet enn forakt overfor. De 2 siste årene skal mellom 80-90.000 nederlendere ha emigrert. Mange havner i Norge.

I Norge blir nå menn og kvinner; den erke-norske arbeidskraften manipulert. Arbeiderpartiet vil ha det til at mange, svært mange mennesker ønsker stå i arbeidet sitt – miiiinst til de er 70 år. Bullshit!

Ingen med vettet i behold ønsker stå i arbeidet sitt til de står med foten i graven. Noen som har et arbeide der de kan komme og gå som de vil. Eks vis leger godt opp i årene er kanskje fornøyd med sin situasjon. De velger heller å legge til rette for at de kan fortsette med noe de lever og ånder for.

En industri-arbeider vil selvsagt kalle det ren, skjær vås. Allikevel fortsetter sosialistene som selv har en inntekt idag og vil ha en klekkelig sum i pensjon, å forlate sin arbeidsplass lenge før de er 67 år. Mange når de kan, ved 62 års alder. Med full offentlig pensjon.

Når NHO-sjefen og LO-sjefen som begge er kvinner, forsøker seg på et så ufint stunt for at statskassa skal fylles opp, da er de instruert. Fra politisk hold. For skattekronene har faktisk fått bein å gå på.

Uføre-trygdede innvandrere mellom 20-67, for å ta et tall som ikke er langt unna sannheten, er den gruppen som øker mest. Det viser seg at uføretrygdede som sies å være en forløper for barn som ender opp på den samme veien - er mindre enn 5%. Ja, mellom 3-4%. Med andre ord, den rapporten som noen har lagt frem er misvisende fremlagt av Aftenposten. Rapporten om at barn arver foreldrenes uførhet og med andre ord velger en stønad er ikke nødvendigvis u-sann. Heller tvert imot. Mennesker som lever under fattigdomsgrensen ser allikevel at det er mulig å holde hodet over vannet med en pensjon. Derav fristelsen stor til å følge i foreldrenes fotspor.

Men når dette iflg forskning gjelder mindre enn 5% av befolkningen så kan det forklares med at 95% av befolkningen som mottar uføretrygd er over 50 år. Da er «barna» forlengst igang med sin egen karriere.

Dermed kan vi konstatere at «snylterne» som de kalles de som lever av trygden sin, de er først blitt det i godt voksen alder etter å ha bidratt til statskassa og velferdskassa i mange ti-år. Idag lever mange som i dag er over 60 år med pensjon fordi de er utslitte. Mange begynte å arbeide allerede rett etter ungdomsskolen.

Og henstille til alle oss om at vi bør jobbe mer, og da spesielt kvinner er noe så ufint og frekt at jeg finner knapt ord.

Nå har vi vært belemret med en regjering som i 8 år har dyttet oss stadig nærmere kanten av stupet. Selv unge mennesker som har gått for lut og kaldt vann under SV'eren Kristin Halvorsens skole-regime, oppdager nå at de ikke har hatt noe igjen for de siste 8 årene i skolen; de viktigste.

Det er ikke uten grunn at de borgerlige konservative velgerne nå har fått nok. Ikke minst med tanken på deres visshet om at dagens innvandrere og da hovedsaklig folk utenfor EU-sonen - de bidrar ikke til statskassen med annet enn knapper og glansbilder.

Mindre enn 30% av somalierne er i arbeid. Eks vis. Resten lever av vår velferdskasse, mens nordmenn må ta til takke med smulene etter disse som belemrer oss stadig mer av vår trygde-kasse, som vi som 14 åringer startet å fylle opp.

Vi vet nok til at denne oppfordringen fra NHO og LO ikke er noe annet enn et desperat rop. Velferdskassa tømmes dag for dag. Hvert år tappes Folketrygdfondet med 43 milliarder kroner. Som er relatert til en innvandring som nyter - langt mer enn de yter.

Ikke rart da at vi nordmenn blir oppfordret til å jobbe mer.

Men vil vi det? Njæææææ ..

Først flytter Ola og Kari fra Oslo. Skattekronene investeres i andre deler av landet.
Deretter gjør Ola og Kari som nederlenderne og flytter ut av landet. Null skattebetalere = null innvesteringer. Men først må vi få kastet denne regjeringen der den hører hjemme: på fyllinga!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar