fredag 12. juli 2013

De sære partiene må vekk. De tar knekken på demokratiet

Vi forlanger at hunder skal få gå løse hele året. Stem Hundepartiet.
Vi forlanger å få være brune i huden uten å bli hetset. Stem Det Brune Parti.
Vi forlanger å få gjøre hva vi vil når vi vil. Stem Det Muslimske Parti.
Vi forlanger å bli hørt. Stem Lytterpartiet.
Vi forlanger å kunne ta fri fra jobben uten å bli hetset for det. Stem det Frie parti.

Ja, sånn kunne det fortsette.

Vi har så mange små partier med sine sære egeninteresser at det nå må bli en slutt på denne galskapen. Dette bli en sak for den blå regjeringen.

SV er et bevis godt nok på hvordan det blir med et parti med sine sære interesser. Ta bare deres barnslige forslag. De leker butikk. Det er som når vi var barn og gjorde nettopp det. Vi satte opp noen kasser utenfor huset ved veien der folk passerte og forsøkte å selge ting og tang, som folk selvsagt ikke var interessert i å kjøpe. Skrot som skulle kastes og ting og tang som våre barn, vi ikke lenger gadd leke med. Og trodde til overmål at vi ble tatt på alvor. De voksne smilte og lo.

Det samme med SV, deres politikere er fjortiser som fremdeles ikke forstår at det er mulig å bli voksne. De behandler oss velgere med sine sære interesser som om vi trenger dem til å forstå hva vi har behov for. Deres pes om «pappaperm» er en insinuasjon om at voksne ikke kan tenke sjøl.

Så kan man konkludere at det er nettopp det sosialisme handler om. Men det stikker dypere. Og nå er tiden inne for å få en slutt på alle disse partiene som nå krever å få være med på valg-dueller med de store partiene som Frp og Høyre. Som favner stort sett hele spektret av vårt voksne behov. Der Frp forøvrig nå har bestemt seg for å overgå alle tidligere forslag denne regjeringen har nektet å lytte til. Derfor vil Frp gå forbi Høyre i popularitet nå foran valget. Folket har forstått at skal det få dekket sine mange behov som er blitt oversett så altfor lenge, så må Frp i regjering. Med Siv Jensen som statsminister. Hun er ikke et dårlig alternativ til Erna. Solberg. Tvert imot. Og ikke minst har hun mange dyktige medarbeidere. Og få nå Carl med på laget!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar