mandag 13. mai 2013

«Balle-partiet»; hvem er det?

Har etterlyst baller hos politikere som kose-snakker seg varm i møte med journalister. Erna begynner å gå meg på nervene. Antagelig er jeg ikke alene om å etterlyse «baller» som ikke nødvendigvis følger naturlig med mannen som kjønn. Det finnes kvinner med denslags utstyr selvom det ikke er synlig fysisk. Et annet uttrykk for muskler.

Siv Jensen har nok det men jeg tror dessverre ikke at hun tør vise muskler. Per Arne Olsen i Tønsberg har så vidt jeg kan bedømme ikke baller. Ketil Olsen har definitivt det. Per Sandberg har det. Per Willy Amundsen hadde det i alle fall, men han ble vel for «tydelig» for partiets eget beste. For velgerne deres var han midt i blinken. Så han sendte de nordover, og jeg tror ikke det var helt tilfeldig.

I Vestfold Blad skriver en annen ung mann med baller Anders Anundsen hvordan han ser for seg Frp i regjering og det er tydelig at han er skeptisk til å dele bordet med Høyre; kosepartiet. Og dette er han visst ikke alene om. For på siste ukes barometer går Høyre «kraftig tilbake». Det er nok mange Arbeider-parti velgere som sitter på gjerde og lurer på om de skal bytte parti i høst. Men selv jeg som har vært huga Frp-velger er skeptisk til at Frp skal måtte stryke Høyre-Erna med hårene. For hun har IKKE baller. Anundsen fremhever Høyres politikk i kritikk mot at disse to partiene faktisk er uenig om det meste. I allefall der Frp-ere er mest «tent» og det er å få stoppet denne perverse muslimske innvandringen.

Ikke bare på det området er Høyre og Frp uenig; de er også uenige om hvor mye penger de skal bruke av oljefondet. For skal Høyre endre dagens politikk så må partiet si det rett ut; slik at Frp-velgere også forstår det: at handlingsreglen om å bruke av fondet ikke er der for ikke å brytes. Det er ikke bare Jens og hans døgenikter som er interessert i å få vite sannheten. Det er alle oss som vurderer å sitte hjemme; fordi gir du en stemme til Frp så vil du i realiteten få en Høyre-politisk retning etter valget. Og det vil vi ikke ha.

Og ærlig talt, jeg er ikke bare skuffet over Frps manglende handlekraft, jeg er skeptisk. For blir ikke Frp med i regjering på annen måte enn med et nød-skrik, da mener jeg det må være bedre for partiet å holde seg utenfor. Enn å styre med feite Trine og blå-øyde Knut.

Magefølelsen min er skremmende god. Jeg tror ikke Høyre og Frp vil hale dette i land i år heller! Men ytterligere 4 år og mer med kommunistene i Arbeiderpartiet; da kan vi i realiteten bare legge inn årene. For da er det ikke håp for noen av oss!


Politi og pressekonferanse: Nå skjønner jeg ingenting!

Politiet holder presse-konferanse på Grønland i Oslo på grunn av et selvmord! Presse-møte for å fortelle den norske befolkningen at en person har begått selvmord. Dette må vel være noe nytt. For det første så er det brudd på Vær-varsom-plakaten som sier at denslags ikke skal omtales. Av hensyn til den avdøde og avdødes familie kan tenkes.

At den ene har tatt livet av den andre (drap) er vel ingen nyhet. Dette henger ikke på greip!

Nyhet nummer to derimot burde det vært et presse-møte på. Der får vi både se og høre om en snart 100 år gammel dame som er og har vært utsatt for arroganse og slett behandling av et sykehjem. Endog over tid. Vi ser en gammel dame med en stor blåveis. Tidligere idag leser vi om en gammel dame som ble funnet i sin egen avføring da familien kom på besøk på julaften. Hun var og hadde vært i behov for stor omsorg men i Norge blir denne omsorgen ikke gitt. Fordi Jens og hein fra Hedmarken er noen skikkelig gjerrigknarker.

Denne kommunistiske regjeringen gir ikke penger til verken det ene eller det andre formålet. I alle fall ikke så lenge det dreier seg om etniske nordmenn. Det er en stor skam å behandle gamle mennesker på denne måten. Mange gamle endog over 90 år greier seg godt og det bør kommunistene være fornøyd med. Disse sparer samfunnet store summer på. De få som trenger omsorg i en fase i livet der de ikke evner dette selv, skal ha samfunnets fulle oppmerksomhet.

Denslags nyheter burde politiet holde pressekonferanse om. Ikke at to personer i Oslo er døde. Hvem er det som hauser opp denslags nyheter? I 21-nyhetene på TV2 står det på rød bunn som blinker - «Nyhetsvarsel». To personer funnet døde.

Det er ingen hemmelighet at folk ikke lenger har tillit til politiet. Men blir det noe bedre av at ressurser brukes på pressekonferanser? Jeg tviler. Personlig satt jeg og ventet spent på hva jeg ville få høre. Var det kanskje en ny bombe som hadde eksplodert? Nå på Nordstrand? En moske kanskje?

Det blir som å rope ulv forgjeves.

Vær varsom plakaten. § 4.pkt 4.7: Selvmord og selvmordsforsøk skal som hovedregel ikke omtales.

Det slår meg alltid som noen underlig forresten at vi daglig blir konfrontert med historier om arroganse fra denne regjeringen. At det ikke kommer en eneste positiv gladmelding. Selv har jeg aldri levd under det kommunistiske regime. Men var det kanskje sånn de trakasserte befolkningen? Ved å ta motet fra det. Folket orket tilslutt ikke å gå til valgurnene - fordi de visste at det ikke ville hjelpe? Folket ble knekt moralsk og psykisk av daglige historier som ovennevnte. Om kriminelle innvandrere som slippes løs i gatene. Om arrestanter som må slippes fri fordi det ikke finnes fengselsplasser! Og så videre og så videre! Ikke alle er sterke nok til å holde motet oppe når de blir trakassert.


Nordmenn i mindretall allerede om 7 år?

I 2011 ble det født 60 200 barn i Norge. Sytti prosent – 70% av befolkningsveksten skyldes innvandring!

Da jeg leste dette i boka «Motforestillinger» av professor Sigurd Skirbekk holdt jeg på å ramle av stolen. Vi leser om statistikker som stadig er i endring. Det snakkes om at i 2020 vil vi være så og så mange mennesker i Norge. Det er ikke lenge siden vi var 4,5 millioner nordmenn. Idag er vi over 5 millioner. Og skal vi ta tallet til Skirbekk på alvor kan vi like gjerne si at av differansen – 500.000 barn født i Norge de siste 5-10 årene er på grunn av innvandring.

Og skal vi være helt ærlig så vet vi at «innvandringen» det her siktes til den er av muslimske innvandrere hovedsaklig. For hvis vi skal vise til andre befolkningsgrupper enn muslimer, f eks vietnamesere (båtflyktninger), polakker (de siste 2-3 år) svensker, dansker, franskmenn, engelskmenn så føder disse ikke flere barn pr familie enn de gjør i sine egne land.

Vi kan dermed konstatere at veksten eller «det overflødige» siden det også kalles overflødighets-vekst av SSB, disse telles av afrikanere og folk fra midt-østen. Som vi vet har førstnevnte gruppe allerede 5-6 unger allerede når de setter foten sin i Norge, og som fremdeles fortsetter som om de var kaniner for å sammenligne med et dyr vi vet føder unger i hauge-tall om de fikk muligheten. Skal ikke gå inn på denne gruppen, som attpå til svindler oss for uttalige millioner uten skrupler ved å inngå ekteskap med diverse kvinner fra sine egne miljøer - for det gjør de.

Men i de muslimske miljøene som også gjelder negrene, der er en stor ungeflokk ensbetydende med en god økonomi. For ikke å snakke om hvor rike de blir når de har sugerøret ned i Folketrygden her til lands. Det er jo ingen ende på hvilke stønader de suger opp derfra. Vi vet f eks at det ikke lenger er norske familie som benytter seg av kontantstøtten. Det er det familier fra denne nevnte gruppen som gjør. Disse kvinnene har jo dessuten ikke tenkt seg ut i arbeidslivet heller. Og kan de utnytte oss naive nordmenn så gjør de det. Hva om å ta av seg det brune eller svarte teltet og integrere seg med oss i det landet de har slått seg ned. Neida, de har selvsagt forstått at en arbeidsgiver ville aldri gi dem jobb. De er jo dessuten hovedsaklig analfabeter med en svært lav iq dessuten.

Forresten apropos Høyre: Høyre ønsker å beholde kontantstøtten. Stikk i strid med enhver fornuft.

Altså: 70 prosent – 70% av ungene som ble født i Norge i 2011 var muslimske barn. Våkna du nå eller sløves du ytterligere ned i den behagelige dvalen?

Neste gang knuser jeg pappkruset

Det hender at jeg blir liggende våken etter at jeg har vært på toalettet om natten. Det er jeg sikkert ikke alene om. Stort sett sovner jeg om og jeg har et godt sovehjerte. Mine ørepropper holder støyen ute. Det som skjer når jeg blir våken for lenge er at tankene vandrer. Sikket ikke alene om det heller.

Som her forleden natt da jeg hisset meg stadig mer opp over dette temaet som ser ut til å ha overtatt for vår irritasjon over muslimer. Nrk har kallt disse tiggerne nå i lang tid romfolk. Dobbelt-rom-folk, entre-folk, ja bare fantasien setter grenser. Hva folk i Roma sier om dette tøvet vet a guderna!

Så i det siste har Nrk innsett at folket ikke lenger tar dem på alvor. Nå heter de «rumenere». Og det er nettopp det de er. Rumenere som er blitt agenda høyest opp på listen på nyhetene. I debatter og på nett debatteres det så støvskyen står. De sitter og ruger foran butikkene våre. De går rundt på trikker og tog med en plakat som er skrevet på engelsk; de snakker sjelden noe annet enn rumensk. Så å ta en prat og fortelle dem hvor høyt de er foraktet er bortkastet energi.

De sitter der ogs sier pliiis, ikke bare i Norge men sannelig min hatt så satt de ikke der også nede i Albir. Pliiiiis! Tilslutt ble jeg så lei at jeg idet jeg nærmet meg sa jeg selv pliiiiis. Du kan tro det hjalp. For etter et par ganger med dette kjente de meg igjen og da holdt de kjeft.

Så ligger jeg altså der da og får ikke sove etter å ha vært på do. Tankene tar noen vendinger hit og dit, men sist jeg ble liggende våken begynte det å surre rundt rumenerne. Dette forhatte folkeslaget. Som ikke får ett øre der de sitter og er til sjenanse. Jeg har påstått at de er ett alibi for rumensk mafia. Dette mener jeg fremdeles.

I Paris i Frankrike er de så forbannet lei av dette problemet at de i vinter etter å ha konstatert at gendarmeriet ikke orket bry seg lenger da satte de igang sin egen private aksjon. De vasket fortauet rundt tiggerne med det vaskemidlet de bruker å vaske sine fortau med; fortauene foran butikker og privat eiendom. Dette fikk de påpakning for. Fordi det ble så glatt av alt vaskemidlet de tømte rundt tiggerne at folk skled avgårde der på fortauene. Vel, sa de ansvarlige, vi skal ta en pause men så fort det blir varmegrader er det ingenting som kan stoppe oss!

Så ligger jeg altså der da og fantaserer. Det er ikke helt uten grunn at jeg fritt lar tankene fare. For jeg har gjort meg en erfaring som jeg gjerne formidler videre. En dag da jeg skulle inn i den lokale butikken, den ligger ute på landet. Der står en rumensk tigger, en mann stum som en østers og «selger» Folk er Folk; alternativet til det vi/jeg kjente godt til i Oslo =Oslo. Kjøpte ofte fra de narkomane dengang jeg bodde der. Og ofte slo jeg også av en prat. Jeg har nemlig ikke noe imot tigging.

Idet jeg passerer denne mannen som selvsagt ikke åpnet munnen men stirret meg inn i øyene, ja da stirret jeg tilbake. Jeg stoppet forøvrig ikke der og kunne ikke dy meg og sa: «Fuck you!». Da jeg kom ut av butikken etter ca 15 minutter var mannen borte. Forduftet! Ja, jeg må innrømme at jeg ble overrasket.

Så lå jeg altså der denne natten og klekket ut en plan. Ja, det er jo visstnok ikke straffbart å klekke ut planer. Det er selvsagt avhengig av hva disse går ut på. Men er det terrorplaner kan man jo lure på hva som får poltikere til å se mellom fingrene på denslags.

Men der lå jeg da og klekket ut en plan om neste gang jeg passerer den rumenske kvinnen som har sitter der i evigheter. At jeg skulle gå mot henne; stoppe opp, stirre henne inn i øynene, heve benet mitt langsomt over pappkruset, slippe det ned – og knuse det. Men nå vedlagt et skjevt smil. Fremdeles stirrende. -Tenk det tenkte jeg, og det er jo lov. Å tenke det mener jeg.

Bare så det er sagt her i fjor vinter gikk jeg til innkjøp av en pepperspray, en sånn som politiet bruker. Det selges fritt og jeg kan ikke tenke meg at kvinner går alene ute sent uten en pepperspray i veska.

Denne kjøpte jeg etter at en kvinne ble overfalt og voldtatt nærmest på åpen gate i vår lille by. Jeg skal også innrømme og det ligger ikke bare på planleggingstadiet, dette er noe jeg definitivt kommer til å bruke; peppersprayen hvis jeg skulle havne i klørne på disse vill-dyrene. Jeg antar forresten at politiet vil legge saken til side sånn som de visstnok har fått for vane å gjøre med voldtekts-anmeldelser som dumper inn på stasjonen både støtt og stadig.

Vel, det var bare det jeg ville si.

PS Fikk meg forresten en god latter da jeg leste text tv lørdag. I Bergen har de nå sørget for at bergenserne ikke lenger har noe sted å gjøre sitt fornødne ute på byen. Skitne uhygienske rumenere har nå overtatt både dassen og sentral-bassenget. Kanskje det eneste svømmebassenget i landet - som er fylt opp de siste 8 årene er nå forbeholdt rumenske tiggere. Der skal de få dele dusj og kanskje badstu med landets innbyggere. Det skal bli spennende å følge med i tiden fremover. For bergensere er ikke kjent for sin humoristiske sans.

Snakk om å helle bensin på bålet! I Frankrike blir de kastet ut på hue og ræva av landet. I Norge tar «vi» imot dem med åpne armer.