mandag 13. mai 2013

Politi og pressekonferanse: Nå skjønner jeg ingenting!

Politiet holder presse-konferanse på Grønland i Oslo på grunn av et selvmord! Presse-møte for å fortelle den norske befolkningen at en person har begått selvmord. Dette må vel være noe nytt. For det første så er det brudd på Vær-varsom-plakaten som sier at denslags ikke skal omtales. Av hensyn til den avdøde og avdødes familie kan tenkes.

At den ene har tatt livet av den andre (drap) er vel ingen nyhet. Dette henger ikke på greip!

Nyhet nummer to derimot burde det vært et presse-møte på. Der får vi både se og høre om en snart 100 år gammel dame som er og har vært utsatt for arroganse og slett behandling av et sykehjem. Endog over tid. Vi ser en gammel dame med en stor blåveis. Tidligere idag leser vi om en gammel dame som ble funnet i sin egen avføring da familien kom på besøk på julaften. Hun var og hadde vært i behov for stor omsorg men i Norge blir denne omsorgen ikke gitt. Fordi Jens og hein fra Hedmarken er noen skikkelig gjerrigknarker.

Denne kommunistiske regjeringen gir ikke penger til verken det ene eller det andre formålet. I alle fall ikke så lenge det dreier seg om etniske nordmenn. Det er en stor skam å behandle gamle mennesker på denne måten. Mange gamle endog over 90 år greier seg godt og det bør kommunistene være fornøyd med. Disse sparer samfunnet store summer på. De få som trenger omsorg i en fase i livet der de ikke evner dette selv, skal ha samfunnets fulle oppmerksomhet.

Denslags nyheter burde politiet holde pressekonferanse om. Ikke at to personer i Oslo er døde. Hvem er det som hauser opp denslags nyheter? I 21-nyhetene på TV2 står det på rød bunn som blinker - «Nyhetsvarsel». To personer funnet døde.

Det er ingen hemmelighet at folk ikke lenger har tillit til politiet. Men blir det noe bedre av at ressurser brukes på pressekonferanser? Jeg tviler. Personlig satt jeg og ventet spent på hva jeg ville få høre. Var det kanskje en ny bombe som hadde eksplodert? Nå på Nordstrand? En moske kanskje?

Det blir som å rope ulv forgjeves.

Vær varsom plakaten. § 4.pkt 4.7: Selvmord og selvmordsforsøk skal som hovedregel ikke omtales.

Det slår meg alltid som noen underlig forresten at vi daglig blir konfrontert med historier om arroganse fra denne regjeringen. At det ikke kommer en eneste positiv gladmelding. Selv har jeg aldri levd under det kommunistiske regime. Men var det kanskje sånn de trakasserte befolkningen? Ved å ta motet fra det. Folket orket tilslutt ikke å gå til valgurnene - fordi de visste at det ikke ville hjelpe? Folket ble knekt moralsk og psykisk av daglige historier som ovennevnte. Om kriminelle innvandrere som slippes løs i gatene. Om arrestanter som må slippes fri fordi det ikke finnes fengselsplasser! Og så videre og så videre! Ikke alle er sterke nok til å holde motet oppe når de blir trakassert.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar