mandag 13. mai 2013

Nordmenn i mindretall allerede om 7 år?

I 2011 ble det født 60 200 barn i Norge. Sytti prosent – 70% av befolkningsveksten skyldes innvandring!

Da jeg leste dette i boka «Motforestillinger» av professor Sigurd Skirbekk holdt jeg på å ramle av stolen. Vi leser om statistikker som stadig er i endring. Det snakkes om at i 2020 vil vi være så og så mange mennesker i Norge. Det er ikke lenge siden vi var 4,5 millioner nordmenn. Idag er vi over 5 millioner. Og skal vi ta tallet til Skirbekk på alvor kan vi like gjerne si at av differansen – 500.000 barn født i Norge de siste 5-10 årene er på grunn av innvandring.

Og skal vi være helt ærlig så vet vi at «innvandringen» det her siktes til den er av muslimske innvandrere hovedsaklig. For hvis vi skal vise til andre befolkningsgrupper enn muslimer, f eks vietnamesere (båtflyktninger), polakker (de siste 2-3 år) svensker, dansker, franskmenn, engelskmenn så føder disse ikke flere barn pr familie enn de gjør i sine egne land.

Vi kan dermed konstatere at veksten eller «det overflødige» siden det også kalles overflødighets-vekst av SSB, disse telles av afrikanere og folk fra midt-østen. Som vi vet har førstnevnte gruppe allerede 5-6 unger allerede når de setter foten sin i Norge, og som fremdeles fortsetter som om de var kaniner for å sammenligne med et dyr vi vet føder unger i hauge-tall om de fikk muligheten. Skal ikke gå inn på denne gruppen, som attpå til svindler oss for uttalige millioner uten skrupler ved å inngå ekteskap med diverse kvinner fra sine egne miljøer - for det gjør de.

Men i de muslimske miljøene som også gjelder negrene, der er en stor ungeflokk ensbetydende med en god økonomi. For ikke å snakke om hvor rike de blir når de har sugerøret ned i Folketrygden her til lands. Det er jo ingen ende på hvilke stønader de suger opp derfra. Vi vet f eks at det ikke lenger er norske familie som benytter seg av kontantstøtten. Det er det familier fra denne nevnte gruppen som gjør. Disse kvinnene har jo dessuten ikke tenkt seg ut i arbeidslivet heller. Og kan de utnytte oss naive nordmenn så gjør de det. Hva om å ta av seg det brune eller svarte teltet og integrere seg med oss i det landet de har slått seg ned. Neida, de har selvsagt forstått at en arbeidsgiver ville aldri gi dem jobb. De er jo dessuten hovedsaklig analfabeter med en svært lav iq dessuten.

Forresten apropos Høyre: Høyre ønsker å beholde kontantstøtten. Stikk i strid med enhver fornuft.

Altså: 70 prosent – 70% av ungene som ble født i Norge i 2011 var muslimske barn. Våkna du nå eller sløves du ytterligere ned i den behagelige dvalen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar