mandag 13. mai 2013

«Balle-partiet»; hvem er det?

Har etterlyst baller hos politikere som kose-snakker seg varm i møte med journalister. Erna begynner å gå meg på nervene. Antagelig er jeg ikke alene om å etterlyse «baller» som ikke nødvendigvis følger naturlig med mannen som kjønn. Det finnes kvinner med denslags utstyr selvom det ikke er synlig fysisk. Et annet uttrykk for muskler.

Siv Jensen har nok det men jeg tror dessverre ikke at hun tør vise muskler. Per Arne Olsen i Tønsberg har så vidt jeg kan bedømme ikke baller. Ketil Olsen har definitivt det. Per Sandberg har det. Per Willy Amundsen hadde det i alle fall, men han ble vel for «tydelig» for partiets eget beste. For velgerne deres var han midt i blinken. Så han sendte de nordover, og jeg tror ikke det var helt tilfeldig.

I Vestfold Blad skriver en annen ung mann med baller Anders Anundsen hvordan han ser for seg Frp i regjering og det er tydelig at han er skeptisk til å dele bordet med Høyre; kosepartiet. Og dette er han visst ikke alene om. For på siste ukes barometer går Høyre «kraftig tilbake». Det er nok mange Arbeider-parti velgere som sitter på gjerde og lurer på om de skal bytte parti i høst. Men selv jeg som har vært huga Frp-velger er skeptisk til at Frp skal måtte stryke Høyre-Erna med hårene. For hun har IKKE baller. Anundsen fremhever Høyres politikk i kritikk mot at disse to partiene faktisk er uenig om det meste. I allefall der Frp-ere er mest «tent» og det er å få stoppet denne perverse muslimske innvandringen.

Ikke bare på det området er Høyre og Frp uenig; de er også uenige om hvor mye penger de skal bruke av oljefondet. For skal Høyre endre dagens politikk så må partiet si det rett ut; slik at Frp-velgere også forstår det: at handlingsreglen om å bruke av fondet ikke er der for ikke å brytes. Det er ikke bare Jens og hans døgenikter som er interessert i å få vite sannheten. Det er alle oss som vurderer å sitte hjemme; fordi gir du en stemme til Frp så vil du i realiteten få en Høyre-politisk retning etter valget. Og det vil vi ikke ha.

Og ærlig talt, jeg er ikke bare skuffet over Frps manglende handlekraft, jeg er skeptisk. For blir ikke Frp med i regjering på annen måte enn med et nød-skrik, da mener jeg det må være bedre for partiet å holde seg utenfor. Enn å styre med feite Trine og blå-øyde Knut.

Magefølelsen min er skremmende god. Jeg tror ikke Høyre og Frp vil hale dette i land i år heller! Men ytterligere 4 år og mer med kommunistene i Arbeiderpartiet; da kan vi i realiteten bare legge inn årene. For da er det ikke håp for noen av oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar