tirsdag 21. februar 2012

Hanne N Herland og Dagbladet

Hun fremstår for oss på tv-skjermen med en sterk personlighet. Hun agerer med store fakter og effekter. Hun fremstår som en dum blondine med sterkt røde lepper. Og da sier det seg selv at dama er stokk dum. Ikke sant?

Så dum at kommentatorer ansatt i de tabloide avisene går av skaftet for å drite henne ut. Dagbladets kommentator Inger Merete Hobbelstad (hvem nå det er) er ute og slenger med leppa og forlanger at Hanne Herland er redelig når hun står frem og forteller oss at det ikke er synd på negrene Afrika. Og at det er for dumt å gjøre negrene til offere. For det er de ikke iflg Hanne Herland. Hun er vokst opp med negrene i Afrika og kjenner lusa på gangen. Hun har tilbragt sin oppvekst og sine ungdomsår sammen med negre i Afrika. Og burde strengt tatt være en person vi burde lytte til.

Men så er det bare det da at Hanne Herland lyser såpass opp i landskapet at det ikke bare er å late som hun ikke eksisterer. Og når en dum blondine med rød trutmunn gjør sine entre på arenaene både titt og ofte blir det jo enda vanskeligere for de politiske korrekte mediene å legge lokk på den spissformulerte dama og meningene hennes.

Hobbelstad skriver at argumentasjonen til Hanne Nabintu Herland er «svak, preget av et slående fravær av dokumentasjon og eksempler.» Javel, så Dagbladet kan slå i bordet med dokumentasjon som holder mål? Tja, mon det? Kanskje Hobbelstad burde oppdateres på alle de politisk u-korrekte bloggene som har tatt over norske aviser som sannhetsvitner; bare mer og mer.  Dagbladet burde heller gå i seg selv. Det samme med VG og Aftenposten. Disse avisene oppleves ikke troverdige.

Hanne Herland sier i helgens Magasinet at det faktisk ikke står så dårlig til i Afrika. Men dette er vel som å banne i kjerka. Blir det tilbakevist og hevdet at de s k sult-katastroefene er oppdiktet så er det mange nordmenn som mister jobbene sine. Et eksempel er TV2's dokumentar for noen år siden om «sult-katastrofene i Niger». Noe som viste seg å være det reneste tøv. Men er det poltisk korrekt å hevde det, da? Nei, det er det ikke og her kommer Hanne Herland som har bodd i Afrika i 20 år og sier at vi fremstår som de jule-nissene vi vitterlig er; ikke ulikt vårt broderfolk i Sverige. Som for eksempel ikke løfter en finger når stupfulle Ola og Kari hvert år inntar Strømstad og viser rumpa si til svenskene hver eneste skjærtorsdag - uten at det får konsekvenser. Ja, hva skal man si om disse sid-rumpa skandinaverne som skutter seg hvis man forsøker å si noe om sannheten og landets helse? At de ikke forstår sitt eget beste?

Tiden er inne for sannhetsvitnene til å stå frem. Og de er ikke debattanter i Dagbladet eller Aftenposten. De skriver sine essay helt andre steder. Og de skriver bøker. Men den 16 april er det duket for Norges største politisk u-korrekte sannhets-show. Og den uglesette Anders Behring Breivik vil som han selv har lagt opp til - få den oppmerksomheten han har ønsket seg hele livet. Og han vil ikke stå alene på podiet. Det vil hans forsvarer, Lippestad sørge for. Og når den saken er i boks så kan de politisk korrekte kommentatorene i Dagbladet og andre pk-aviser starte letingen etter andre jobber. Og de vil neppe være å finne i nåværende medier. Der opplagene er på nedadgående; hver eneste dag.