tirsdag 21. mai 2013

Ad Trond Bakkevig: Legg ned kirkene!

I vårt distrikt er det tre kirker. Men skolen som skulle huse bygdas nye barn; alle her er stort sett barnefamilier, den ble lagt ned og brøt med løftet om at den skulle bestå. Med denne kommunistiske regjeringen legges skoler ned hvis den ikke er driftsmessig lønnsom. Men dette kan diskuteres. Det er mulig å slå sammen svært små klasser. Det er ikke stor forskjell på pensum til 1. og 2. klasse og heller ikke 3. og fjerde klasse. Læreren er jo stort sett ikke til stede heller. Ungene blir instruert og så gåre som det går. For barn forventer å bli instruert. I de siste 8 år har ungene våre gått for lut og kalt vann i skoler som avskiller giftgasser. Radon er ikke et ukjent fenomen. Ta en tur på en gammel skole i den rike kommunen Nøtterøy og fuktighetslukten slår mot deg. I alle fall der barna ferdes.

Tre kirker i nær omkrets. Men ingen sliter ned benkeradene. Her hvor jeg bor er det en svært gammel kirke som er verdt å beholde som «hus». Den er fra den tiden da man kriget på jordene bortetter. Mer enn tusen år gamle. Denslags skal bevares. Og kirker skal selvsagt ikke selges. De er en viktig del av vår kultur og historie.

Prestene burde heretter ikke lønnes. De gjør ikke det de skal gjøre. Tvert imot de gjør stikk i strid det Kristus sa de skulle. De skulle følge i hans fotspor som betyr å vær lik Ham. Ikke alle prester kan klandres for å neglisjere sin plikt, jeg har forstått det. Men mange prester synes ikke det er så viktig. Den uttalelsen har jeg fra en prest som har en samvittighet.

På nyhetene i dag leser vi at prester og biskoper støtter en revolusjonær handling. Ikke noe nytt. De står der høyt hevet over oss andre, bokstavelig talt og snakker om fattigdom i Afrika. I lojalitet til politikere fra venstresiden har de endog invitert en neger som skal spille på et primitivt instrument. Gjerne underbygget magi. Ergo omvendt av hva norske misjonærer driver med. For det er jo så fiiiint å få litt input ikke sant? Fra andre land. Skal ikke se bort fra at de har noe å lære oss vettu!

Og hadde prester og biskoper gjort som Jesus, så burde de vite at Jesus sa: «Dere skal underordne dere styresmaktene»!

Joda, nå skal prester og biskpoer i det ganske land sove ute. I lojalitet til de kriminelle. Idag kalles de henholdvis sigøynere/rom eller rumenere. Iflg politiet er de den siste kategoreien. Ikke engang dette greier de patetiske å holde rede på.

De som er rumenere. Som sitter tilforlatelig de fleste med papp-kruset sitt om dagen og «pliiiiser» men som når mørket faller på raner oss opp og ned i mente! For dette er fattigdom, gad vite! Men å bruke vettet og høre på politi og ordensmakten, nei det nekter de plent å gjøre. De er ikke noe annet en quislinger. Om mulig et finere ord for forrædere.

Nei, legg ned kirkene og la dem omgjøres til museer. Hvis prester tror de gjør en god gjerning så la dem bli omvisere/guider. En svært gammel stavkirke her i nærheten arrangerer også guidede turer. Det koster litt i inngangspenger. Men den har en spennende historie. Den og de to andre ligger på svært historisk grunn. Uansett nå får prestene skaffe seg sitt eget levebrød. Vi skal ikke bidra med våre skattepenger til å gjøre dem til forrædere for landet.

At rumenere og andre kan om de vil sove ute, som forøvrig er deilig, men da får de oppsøke skauen flere mil fra folk, eller campingplassene. Gudskjelov forresten at Turistforeningens hytter ligger langt fra sivilisasjonen. Litt langt for en rumener og frakte tjue-godset helt inn til Tømte-hytta.

Bare for å runde av mitt spark til presteskapet. Det pyttelille partiet Venstre har kommet opp med en av sine patetiske ideer. Men når det er sagt er jeg faktisk enig. 2. pinsedag er ikke hellig. Så skip dem både den dagen og 2. påskedag.

Men så skjer det noe. Nrk inviterer Trond Bakkevik. Prest, biskop what so ever. Der sitter han en representant for den kirken jeg mener vi bør avskaffe. På grunn av sin ugudelighet. De er vel stortsett gudløse hele gjengen. De skal ikke underholdes av oss skattebetalere mer enn nødvendig. La oss selge prestegårdene og gjøre dem om til rehablilitering- og behandlings-steder for våre unge narkomane. Gjør noe for disse barna!

Bakkevik blir spurt om hans synspunkter på de omtalte dagene som Venstre mener vi burde skippe. Jo, sier han men ikke Kristi Himmelfartsdag – fordi det var jo den dagen han forlot kloden. «HAN forlot kloden». Kan det gjøres mer anonymt?

Denne gudløse mannen sitter der foran oss alle - og tar ikke navnet Jesus i sin munn! For han kunne jo støte muslimene, ikke sant? Wow!!!

Men for alt det er verdt, dette er blasfemisk.

Muslimsk ungdom i Stockholm har tatt en fransk en

For en ca 7-8 år siden ble et par tre av gettoene i Paris der, rasert av innvandrerungdom. Muslimer og afrikanske drittunger slo seg løs. Det er jo blitt så populært å tenne på biler og barnehager, og skoler og you name it! Dette er liksom blitt akseptert. Vi har jo med dysfunksjonelle ungdommer å gjøre. Som ja, hvis vi er riktig så uheldig/heldig – alt er relativt - så setter de senere i livet kursen for Taliban. At vi er heldig i Norge hvis de drar, beror jo på vårt siste lovforslag om å straffe disse, men også at de samme forsvinner der nede i ingenmannsland ved at de blir skutt. Amen!

Men altså var det dengang i Paris ikke bare et dusin-tall biler som gikk opp i røyk, det var hundre-vis. Og det fordi en liten neger dritt-unge var blitt skutt av gendarmeriet fordi han gjemte seg etter å ha blitt etterlyst. Ja, sånn kan det gå. I Frankrike som i Storbrittania er de invadert av befolkninger fra øyer og kolonier fra forrige århundre og deromkring, da de samme koloniserte og kjøpte seg slaver som de dro hjemover med. Mennesker som negrene og øyboerne selv hadde fanget og gjort til menneske-handel. Menneskesynet der nedover er ikke som hos siviliserte land. Der bedrives mye magi. Man ofrer til gudene sine osv osv. Nåtidens moderne dans og musikk stammer fra disse primitive jungelfolka.

Så Paris, Oslo og nå Stockholm - disse hovedstedene de er nå i krig med innvandrerungdom som slår seg løs i helgene når de kjeder seg. For det blir vel kanskje litt kjedelig etterhvert når det eneste som forventes av dem er at de går i moskeen og ber 5 ganger om dagen, og siterer arabiske vers utenat for å tekkes en viss mann med forbokstaven M. Det blir nok litt kjedelig i lengden det også å «stalke» søstre og kusiner som nekter å underordne seg. Og skole det har de jo gitt opp forlengst. Så intellektuelt sett er det ikke særlig å vente seg på det området.

Lediggang er roten til alt ondt ble det sagt før i tiden. Og da kan en jo tenke seg at uten arbeid og med usunne muslimske hobbys så må de jo få tiden til å gå. Burde de ikke egentlig vært mer enn opptatt når de må i moskeen og be 5 ganger daglig? Eller sniker de seg unna? Og da er jo denne hat-ideologien deres en naturlig ting å utforske. Kjøpe seg brannfarlig stoff og en eske med fyrstikker. Burde det ikke forresten være straffbart å selge bensin og annet til innvandrer-barn under 25 år? Ja, nå er det jo blitt forbudt å selge sprengstoff uten gyldig grunn. Så hvorfor ikke sette en stopper for salg og oppbevaring av dette også? At innstramming av lover går ut over resten av befolkningen er vi jo kjent med. At lover endres og stadig er i endring pga disse gærningene er vi jo også blitt vant til. Vi lever jo nær sagt i en muslimsk kultur, som Siv Jensen for noen få år siden kalte «snik-islamisering»; så vi vender oss til det meste. Virker det som. Ja, for det er jo ingen som gjør opprør. Ja, bortsett fra en enslig vest-kant-ungdom, da!

Og så snart det er snakk om dysfunksjonell innvandrerungdom, så kommer sosionomene på banen. Da er det på tide å «prøve å forstå dette». Klart de må få utløp for sin frustrasjon, ikke sant? Nå må det investeres i vår nye multikultur. Ja i Norge sitter pengene løst når det er snakk om å gjøre vei i vellinga. Bygge store kjøpesentre, bade-bassenger til burka-jentene, idrettsklubber der de kan fortsette å få utløp for sin frustrasjon. Ja, det er liksom ikke måte på hvordan vi kopier deres kultur. Forlange at de skal innordne seg lov og rett blir for mye for langt. Ja, hvorfor ikke? De har en lav iq, og dumme mennsker kan man ikke forvente så mye av. Og når de samme idiotene samler seg i grupper, så gåre som det går.

Det viser seg ikke bare i Malmø og andre større byer, men idag kan vi lese om bilbranner i det tidligere så idylliske Stockholm. Og sånn går liksom dagan. I hele europa, that is!

Politiet har visst kalt dem apekatter. Atte går'an.