tirsdag 21. mai 2013

Muslimsk ungdom i Stockholm har tatt en fransk en

For en ca 7-8 år siden ble et par tre av gettoene i Paris der, rasert av innvandrerungdom. Muslimer og afrikanske drittunger slo seg løs. Det er jo blitt så populært å tenne på biler og barnehager, og skoler og you name it! Dette er liksom blitt akseptert. Vi har jo med dysfunksjonelle ungdommer å gjøre. Som ja, hvis vi er riktig så uheldig/heldig – alt er relativt - så setter de senere i livet kursen for Taliban. At vi er heldig i Norge hvis de drar, beror jo på vårt siste lovforslag om å straffe disse, men også at de samme forsvinner der nede i ingenmannsland ved at de blir skutt. Amen!

Men altså var det dengang i Paris ikke bare et dusin-tall biler som gikk opp i røyk, det var hundre-vis. Og det fordi en liten neger dritt-unge var blitt skutt av gendarmeriet fordi han gjemte seg etter å ha blitt etterlyst. Ja, sånn kan det gå. I Frankrike som i Storbrittania er de invadert av befolkninger fra øyer og kolonier fra forrige århundre og deromkring, da de samme koloniserte og kjøpte seg slaver som de dro hjemover med. Mennesker som negrene og øyboerne selv hadde fanget og gjort til menneske-handel. Menneskesynet der nedover er ikke som hos siviliserte land. Der bedrives mye magi. Man ofrer til gudene sine osv osv. Nåtidens moderne dans og musikk stammer fra disse primitive jungelfolka.

Så Paris, Oslo og nå Stockholm - disse hovedstedene de er nå i krig med innvandrerungdom som slår seg løs i helgene når de kjeder seg. For det blir vel kanskje litt kjedelig etterhvert når det eneste som forventes av dem er at de går i moskeen og ber 5 ganger om dagen, og siterer arabiske vers utenat for å tekkes en viss mann med forbokstaven M. Det blir nok litt kjedelig i lengden det også å «stalke» søstre og kusiner som nekter å underordne seg. Og skole det har de jo gitt opp forlengst. Så intellektuelt sett er det ikke særlig å vente seg på det området.

Lediggang er roten til alt ondt ble det sagt før i tiden. Og da kan en jo tenke seg at uten arbeid og med usunne muslimske hobbys så må de jo få tiden til å gå. Burde de ikke egentlig vært mer enn opptatt når de må i moskeen og be 5 ganger daglig? Eller sniker de seg unna? Og da er jo denne hat-ideologien deres en naturlig ting å utforske. Kjøpe seg brannfarlig stoff og en eske med fyrstikker. Burde det ikke forresten være straffbart å selge bensin og annet til innvandrer-barn under 25 år? Ja, nå er det jo blitt forbudt å selge sprengstoff uten gyldig grunn. Så hvorfor ikke sette en stopper for salg og oppbevaring av dette også? At innstramming av lover går ut over resten av befolkningen er vi jo kjent med. At lover endres og stadig er i endring pga disse gærningene er vi jo også blitt vant til. Vi lever jo nær sagt i en muslimsk kultur, som Siv Jensen for noen få år siden kalte «snik-islamisering»; så vi vender oss til det meste. Virker det som. Ja, for det er jo ingen som gjør opprør. Ja, bortsett fra en enslig vest-kant-ungdom, da!

Og så snart det er snakk om dysfunksjonell innvandrerungdom, så kommer sosionomene på banen. Da er det på tide å «prøve å forstå dette». Klart de må få utløp for sin frustrasjon, ikke sant? Nå må det investeres i vår nye multikultur. Ja i Norge sitter pengene løst når det er snakk om å gjøre vei i vellinga. Bygge store kjøpesentre, bade-bassenger til burka-jentene, idrettsklubber der de kan fortsette å få utløp for sin frustrasjon. Ja, det er liksom ikke måte på hvordan vi kopier deres kultur. Forlange at de skal innordne seg lov og rett blir for mye for langt. Ja, hvorfor ikke? De har en lav iq, og dumme mennsker kan man ikke forvente så mye av. Og når de samme idiotene samler seg i grupper, så gåre som det går.

Det viser seg ikke bare i Malmø og andre større byer, men idag kan vi lese om bilbranner i det tidligere så idylliske Stockholm. Og sånn går liksom dagan. I hele europa, that is!

Politiet har visst kalt dem apekatter. Atte går'an.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar