tirsdag 21. mai 2013

Ad Trond Bakkevig: Legg ned kirkene!

I vårt distrikt er det tre kirker. Men skolen som skulle huse bygdas nye barn; alle her er stort sett barnefamilier, den ble lagt ned og brøt med løftet om at den skulle bestå. Med denne kommunistiske regjeringen legges skoler ned hvis den ikke er driftsmessig lønnsom. Men dette kan diskuteres. Det er mulig å slå sammen svært små klasser. Det er ikke stor forskjell på pensum til 1. og 2. klasse og heller ikke 3. og fjerde klasse. Læreren er jo stort sett ikke til stede heller. Ungene blir instruert og så gåre som det går. For barn forventer å bli instruert. I de siste 8 år har ungene våre gått for lut og kalt vann i skoler som avskiller giftgasser. Radon er ikke et ukjent fenomen. Ta en tur på en gammel skole i den rike kommunen Nøtterøy og fuktighetslukten slår mot deg. I alle fall der barna ferdes.

Tre kirker i nær omkrets. Men ingen sliter ned benkeradene. Her hvor jeg bor er det en svært gammel kirke som er verdt å beholde som «hus». Den er fra den tiden da man kriget på jordene bortetter. Mer enn tusen år gamle. Denslags skal bevares. Og kirker skal selvsagt ikke selges. De er en viktig del av vår kultur og historie.

Prestene burde heretter ikke lønnes. De gjør ikke det de skal gjøre. Tvert imot de gjør stikk i strid det Kristus sa de skulle. De skulle følge i hans fotspor som betyr å vær lik Ham. Ikke alle prester kan klandres for å neglisjere sin plikt, jeg har forstått det. Men mange prester synes ikke det er så viktig. Den uttalelsen har jeg fra en prest som har en samvittighet.

På nyhetene i dag leser vi at prester og biskoper støtter en revolusjonær handling. Ikke noe nytt. De står der høyt hevet over oss andre, bokstavelig talt og snakker om fattigdom i Afrika. I lojalitet til politikere fra venstresiden har de endog invitert en neger som skal spille på et primitivt instrument. Gjerne underbygget magi. Ergo omvendt av hva norske misjonærer driver med. For det er jo så fiiiint å få litt input ikke sant? Fra andre land. Skal ikke se bort fra at de har noe å lære oss vettu!

Og hadde prester og biskoper gjort som Jesus, så burde de vite at Jesus sa: «Dere skal underordne dere styresmaktene»!

Joda, nå skal prester og biskpoer i det ganske land sove ute. I lojalitet til de kriminelle. Idag kalles de henholdvis sigøynere/rom eller rumenere. Iflg politiet er de den siste kategoreien. Ikke engang dette greier de patetiske å holde rede på.

De som er rumenere. Som sitter tilforlatelig de fleste med papp-kruset sitt om dagen og «pliiiiser» men som når mørket faller på raner oss opp og ned i mente! For dette er fattigdom, gad vite! Men å bruke vettet og høre på politi og ordensmakten, nei det nekter de plent å gjøre. De er ikke noe annet en quislinger. Om mulig et finere ord for forrædere.

Nei, legg ned kirkene og la dem omgjøres til museer. Hvis prester tror de gjør en god gjerning så la dem bli omvisere/guider. En svært gammel stavkirke her i nærheten arrangerer også guidede turer. Det koster litt i inngangspenger. Men den har en spennende historie. Den og de to andre ligger på svært historisk grunn. Uansett nå får prestene skaffe seg sitt eget levebrød. Vi skal ikke bidra med våre skattepenger til å gjøre dem til forrædere for landet.

At rumenere og andre kan om de vil sove ute, som forøvrig er deilig, men da får de oppsøke skauen flere mil fra folk, eller campingplassene. Gudskjelov forresten at Turistforeningens hytter ligger langt fra sivilisasjonen. Litt langt for en rumener og frakte tjue-godset helt inn til Tømte-hytta.

Bare for å runde av mitt spark til presteskapet. Det pyttelille partiet Venstre har kommet opp med en av sine patetiske ideer. Men når det er sagt er jeg faktisk enig. 2. pinsedag er ikke hellig. Så skip dem både den dagen og 2. påskedag.

Men så skjer det noe. Nrk inviterer Trond Bakkevik. Prest, biskop what so ever. Der sitter han en representant for den kirken jeg mener vi bør avskaffe. På grunn av sin ugudelighet. De er vel stortsett gudløse hele gjengen. De skal ikke underholdes av oss skattebetalere mer enn nødvendig. La oss selge prestegårdene og gjøre dem om til rehablilitering- og behandlings-steder for våre unge narkomane. Gjør noe for disse barna!

Bakkevik blir spurt om hans synspunkter på de omtalte dagene som Venstre mener vi burde skippe. Jo, sier han men ikke Kristi Himmelfartsdag – fordi det var jo den dagen han forlot kloden. «HAN forlot kloden». Kan det gjøres mer anonymt?

Denne gudløse mannen sitter der foran oss alle - og tar ikke navnet Jesus i sin munn! For han kunne jo støte muslimene, ikke sant? Wow!!!

Men for alt det er verdt, dette er blasfemisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar