tirsdag 23. juli 2013

Boikotte sharia-land

Ja, ingen dum ide. Selv tror jeg på «mobbing». Har tatt for meg de tiggende rumenerne her og hevder at bare det å vise fingern til dem får dem på andre tanker. Det er ikke nok å gå forbi disse tiggerne med en sur mine, når nyttige idioter/quislinger legger til rette for dem. For når disse tiggerne bruker manipulering ved å smile bredt, pliiise, fremstå som offere så tror de at vi synes synd på dem. Så om vi ikke slipper ett rødt øre i pappkruset deres, så er vi allikevel ikke så brutale at vi vil kaste dem ut. Nordmenn har fått et dårlig rykte på seg, sånn sett.

Dette har jo «staten» via våre politikere gang på gang bekreftet. De er blitt kastet ut og tatt fra eiendeler som man har betraktet som søppel. Men når våre politikere sender ut signaler om at de ikke trenger bekymre seg og at det «er lov til å telte 2 dager sammenehengende» på ett sted osv osv ja, da sier det seg selv – vi gir ris til egen bak. Eller til vår bak. De er forædere.

Så ja, jeg tror på mobbing. Hva enten det er rumenere som er tiggere som et skalkeskjul for annen kriminell virksomhet. Eller om det er muslimske kvinner i full mundur. De vil ikke føle seg vel hvis vi mobber dem. Gir dem fingern når vi passerer. Ber dem «f....seg». Vi vet at å bli mobbet er et stort problem, hva enten det er barn eller voksne på arbeidsplassen som blir mobbet. Ergo vet vi også at ved å bruke enkle metoder som ikke innebære vold, kan vi bli kvitt problemene. Jeg oppfordrer altså ikke til mobbing «på arbeidsplassen».

Frp ved Ulf Leirstein sier egentlig det samme. La oss mobbe sharia-land. La oss boikotte disse ved ikke å handle med dem. Ikke sende turister dit (nei, det skulle da for helvete bare mangle!). Dette er ikke noe annet enn mobbing på et høyere nivå. For når det slår ut økonomisk vil det unektelig svi.

Til Egypt og Syria og enkelte land i Afrika der det er kaos, advarer til og med regjeringen mot at vi reiser til. Det burde også advares mot å reise til Tyrkia og det av prinsippielle grunner det også. Der bruker man tortur på innsatte. Hva enten vedkommende er dømt eller ei. 99% av befolkningen praktiserer sharia; og et godt argument for å boilkotte. Imidlertid er Tyrkia fremdeles så smarte at de ligger lavt med ikke å få fokus på seg. For det første ønsker de bruke sin stemme til å ble medlem av EU – og det til tross for at Tyrkia ikke ligger i Europa. For det andre er de avhengig av turister.

At disse skolene som Marte Dalelv var knyttet til i Norge har forstått denne problematikken, viser de på den måten at de bryter samarbeide med arabiske land som Dubai; i første omgang. Dette sender signaler uten at de trenger bruke vold. Dubai får noe å tenke på. Vi setter oss i respekt.

Jeg tror at muslimer kan mobbes tilbake til hjemlandene sine. Og som mange tør si: «Liker du deg ikke her, dra hjem»! Underordne deg, eller vi vil gjøre livet surt for deg. Vi vil vise deg at vi ikke føler noe annet enn forakt for deg.

Og i realiteten gjør de det samme mot oss. De truer oss foran Stortinget fordi de har ytringsfrihet. De kaller oss vantro hunder o.l. Rumenerne sier: vi kommer tilbake. Muslimer sier: la oss iføre oss hijab og burka bare for å irritere dem. Med ref til et leserinnlegg i VG for et par år siden. De viser oss i praksis fingeren. Så bruk den; det er et internasjonalt signal; alle forstår denne avskyelige gesten.

«Fuck you» er også et gangbart uttrykk. Bruk det dere har, mobb dem bort! Og husk, oppfordrer du til vold blir du satt inn. Mobbing foregår i det skjulte; så gjør det i det skjulte da. Vi har allerede anarki i dette landet. Vi har venstre-ekstreme politikere og journalister som skalter og valter med friheten vår. Det trenger ikke utarte seg til reell borgerkrig. Hva med å kalle denne mobbingen: dialog?


Marte Dalelv er kun benådet

Det høres jo fint ut. Det er bare det at dommen står fast den om hun aldri så mye får reise hjem. Hun har antagelig også fått et inn-reiseforbud med på kjøpet/salget. Vi har nå alle en grunn til å sukke lettet ut. Tenk om UD hadde bidratt til å få de to som sitter inne i bushen benådet og hjem også. Antagelig under andre og enda verre forhold enn det Marte ville måtte sone under. I Kongo er de villmenn. Eller er det noen som betviler det? En er fra bygda Re i Vestfold og jeg må si jeg beundrer moren til denne gutten som klarer å holde hodet så kaldt når hun intervjues i mediene. Stakkars mor!

Er det kanskje fordi vi ikke bryr oss eller er det fordi vi faktisk tror på den primitive staten Kongos rettssystem? Det er skammelig at vi ikke har brukt like mye energi på Moland og French. Den siste er vel også halv-britisk og noe som kanskje også bidrar til at UD lar dem i stikken. Skammelig!

Men når det gjelder Marte som er benådet betyr det kun at Dubai ikke tør annet enn å frigi henne. På grunn av press internasjonalt. Men dommen står fast. At vi har bidratt til å få henne trygt hjem er en stor seier for menneskerettigheter som vi alle i siviliserte kulturer setter høyt. I primitive kulturer derimot har de ikke noe forhold til dette vi kaller menneskerettigheter. At disse landene får lov til å sitte i de samme rådene som siviliserte land er skammelig.

Men når vi nå har halt vår diplomati i land er det tid for å fortsette å sette søkelyset på muslimske sharia-lover som vi altså blir nødt til å forholde oss til når vi reiser til ganske mange muslimske land faktisk. Vi bør slutte å arrangere pakkereiser dit. Vi bør slå stort opp i mediene der vi advarer folk mot å reise til disse landene, med klare eksempler på hva om kan skje.

Det faktum at ei ung jente på 24 år ikke visste bedre enn at hun trodde på rettferdighet i et muslimsk land burde si oss alt. Alt! Det er ikke alle som orker forholde seg til msulimer og deres fascistiske ideologi. De fleste har mer enn nok med sitt eget liv. Med barn og barnebarn på sine gamle dager. De ønsker nyte livet; ikke konfronteres med det svarteste mørke som denne ideologien representerer.

Marte er forhåpentlig snart trygt hjemme. Hun er fremdeles i Dubai når dette skrives. Så alt er mulig. Men vi ber på vårt kristne vis om at hun snart er i de rette hender. Og det er hun ikke så lenge hun oppholder seg i de mørkeste kroker av verden.