torsdag 22. august 2013

Jeg har våknet; har du?

Jeg hadde bestemt meg for en pause. Og har fått svar på noen viktige spørsmål i tiden som er gått. Sånn omtrent en måneds tid.

Hege Storhaug og jeg er skjønt enige om at stemmer du Høyre kan du like gjerne stemme Arbeiderpartiet. Antagelig er AP blitt strengere på innvandring fordi de har følt presset på seg fra Frp de senere årene.

Kristin Clemet ønsker åpne for fri arbeidsinnvandring hva enten de er kvalifiserte eller ei. Og hun er en ihuga Høyre-politiker.

Frp har endelig forstått at de må høyt på banen skal de hale dette valget i land. De kommer med utspill som Frp-velgere lytter til som god musikk i våre ører. Har du ikke råd til lege eller sykehusopphold, så se til å sette ræva i gir. Ut av landet, takk!

For har du råd til å beøske det landet du liksom har «flyktet fra» så bør du legge av penger til eventualiteter. Og er det noe vi har fått med oss så er det som oftest muslimer som beslaglegger våre sykehussenger. Det meldes om oppblomstring av tuberkulose i Storbritania. Og den sykdom følger denslags folkeslag.

Frp har dessuten forstått at de må handle nå før forslagene blir lagt ut på billigsalg; der Krf og Venstre ønsker handle med Høyre. Krf som avskyr Frp som et umoralsk parti. Høyre med sine avskyelige homser de hopper de såkalte Krf-ere gjerne bukk over. Så lenge de kan håne Frp-velgere som stadig oftere er mer kristne enn dem som gjemmer seg i skapet til Krf. Æ spyr!

Høyre og Erna er mer lik Arbeiderpartiet og jeg kan ikke forstå at noen med en IQ over 67 kan falle for Ernas mumlende og avvæpnende retorikk. Hører du hva hun sier? Husk det er ikke det språket du er vant til. Det er bægensk lavmål. Det renner unna som vann i springen, og om hun hadde hevet røsten hadde du kanskje våknet til liv. For når det livnar i det ganske norske hjem bortetter så vil du forstå at når Erna mumler i skjegget så er det fordi hun egentlig ikke ønsker at du skal følge med.

Det blir ingen stor forandring på det største spørsmålet Ola og Kari er opptatt av, med Erna som leder i en Høyre-styrt regjering. Og det spørsmålet dreier seg om muslimsk innvandring. Få nå opp øya, da! Det står om liv - og det om få dager. Det eneste partiet som kan få Norge på fote er FREMSKRITTSPARTIET.

Hvorfor? Fordi det er det eneste partiet som har tenkt å bruke av oljepengene våre.

Dansker

Ett opphold i Danmark gir ymse muligheter til tankespinn om galskapen som herjer i Norge.

En familie i Danmark er «smidet ud» av sitt leiede bosted. Saken ble tatt helt til høyesterett. Saken var den at et familiemedlem hadde satt fyr på to barnehager. Og da kan man tenke seg at det var for fanden meg ikke en dansker som sto for den ugjerning. En muslim?

Denne familien ble kastet ut av borettslaget og Høyesterett kom til den konklusjon at det ikke var brudd på menneskerettighene fordi: denslags skaper uro i et borettslag. Fantastisk! Finner ikke et annet fornuftig ord for dette. Og sett med danske øyne burde det gi enda mer bensin til bålet om innvandrer, som en dansker ville ha sagt. Tenk deg en sådan historie sett med norske journalisters øyne, a!!

Herlig!

Hva gjelder det danske babel: les det danske språk. Sier jeg bare: u æ!! men å kjøre på danske veier får en straks til å tenke på norske krøtterstier. Gud vad det går fort i svingene. Her ligger man helst i 110 km/timen på europaveier som sammenlignes med norske krøtter stier hva enten det er på landsens veier eller som sagt på E-veier og ikke kan sammenlignes med norske. Og gjerne i 80km/t utenfor på veier der gårdene ligger spredt. Og huj hvor det går! Unna! Ikke som på E18 mellom Tønsberg og Sandefjord som er under utbyggelse men der man sjelden ser at det bygges. Ikke rart kanskje at folk blir forbannet og frustert.

Som den dagen da jeg holdt meg til fartsgrensen som er 70 km/t på en lang strekning uten bebyggelse. Greit når man kan legge seg på en «cruisefart» via dataanlegget i bilen. Så ligger man der og blir slappere og slappere. Nesten så man sovner. En fil og det sier seg selv at forbikjøring blir en våt drøm for noen og lander der. Så plutselig raser den bakenforliggende bil forbi, over midtrabatter med to streker og jeg tenker: jeeez! Men rekker å vise fingern og vedkommende havner selvsagt langt foran idet han er oppe i en fart over 100km/t der grensen er 70 km/t. Og så plutselig sakker han ned (joda det er en mann) men da jeg forstår signalet sakker jeg også ned til 50 km/t som selvsagt bidrat til at køen bak plutselig også må sakke ned. Og der, ja der fremme ser jeg en arm ut av bilvinduet og er det ikke en finger som reises i været? Gjett om han var forbannet, a! Og siden han forakter denslags ydmykelser som dem vi ofte opplever på veiene våre, er han snart igjen oppe i en fart som tilsier at han nok hadde mistet førerkortet hvis onkel hadde sett ham.

Når jeg antyder overfor en dansk kvinne at det er liksom mer orden blant dansker enn blant nordmenn blir hun litt snurt - for de vil ikke sammenlignes med tyskere og deres «ordnung muss sein» gad vite. Men det er noe med danskene som inngir respekt. Det kan ikke unnslås.