torsdag 22. august 2013

Jeg har våknet; har du?

Jeg hadde bestemt meg for en pause. Og har fått svar på noen viktige spørsmål i tiden som er gått. Sånn omtrent en måneds tid.

Hege Storhaug og jeg er skjønt enige om at stemmer du Høyre kan du like gjerne stemme Arbeiderpartiet. Antagelig er AP blitt strengere på innvandring fordi de har følt presset på seg fra Frp de senere årene.

Kristin Clemet ønsker åpne for fri arbeidsinnvandring hva enten de er kvalifiserte eller ei. Og hun er en ihuga Høyre-politiker.

Frp har endelig forstått at de må høyt på banen skal de hale dette valget i land. De kommer med utspill som Frp-velgere lytter til som god musikk i våre ører. Har du ikke råd til lege eller sykehusopphold, så se til å sette ræva i gir. Ut av landet, takk!

For har du råd til å beøske det landet du liksom har «flyktet fra» så bør du legge av penger til eventualiteter. Og er det noe vi har fått med oss så er det som oftest muslimer som beslaglegger våre sykehussenger. Det meldes om oppblomstring av tuberkulose i Storbritania. Og den sykdom følger denslags folkeslag.

Frp har dessuten forstått at de må handle nå før forslagene blir lagt ut på billigsalg; der Krf og Venstre ønsker handle med Høyre. Krf som avskyr Frp som et umoralsk parti. Høyre med sine avskyelige homser de hopper de såkalte Krf-ere gjerne bukk over. Så lenge de kan håne Frp-velgere som stadig oftere er mer kristne enn dem som gjemmer seg i skapet til Krf. Æ spyr!

Høyre og Erna er mer lik Arbeiderpartiet og jeg kan ikke forstå at noen med en IQ over 67 kan falle for Ernas mumlende og avvæpnende retorikk. Hører du hva hun sier? Husk det er ikke det språket du er vant til. Det er bægensk lavmål. Det renner unna som vann i springen, og om hun hadde hevet røsten hadde du kanskje våknet til liv. For når det livnar i det ganske norske hjem bortetter så vil du forstå at når Erna mumler i skjegget så er det fordi hun egentlig ikke ønsker at du skal følge med.

Det blir ingen stor forandring på det største spørsmålet Ola og Kari er opptatt av, med Erna som leder i en Høyre-styrt regjering. Og det spørsmålet dreier seg om muslimsk innvandring. Få nå opp øya, da! Det står om liv - og det om få dager. Det eneste partiet som kan få Norge på fote er FREMSKRITTSPARTIET.

Hvorfor? Fordi det er det eneste partiet som har tenkt å bruke av oljepengene våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar