mandag 9. april 2012

Svart/hvite gnisninger i USA

Med et kaldt og elendig påskevær her sørpå er det fristende og bli liggende i sofaen med et ullteppe rundt føttene med en god bok av Jo Nesbø. Den mannen kan og det er ikke lite. Eller følge «fruene i junaiten». Fra forskjellige stater fra Beverly Hills-sossen, til de litt mer jordnære fruene i D.C. På TV3 kan vi nå følge kvinnene i sirkelen rundt bastarden Barry Sotero alias Barack Hussein Obama. Og her er det mye å undre seg over. At disse kvinnene og deres ektefeller er plukket ut spesielt fordi de digger sin svarte president er innlysende.

De er alle gift. Og har barn. Mens en tror hun er det; med en fotograf som visstnok bruker tiden i hælene på Barry eh...Barack Hussein - er en skilt med voksne sønner på alder med sin siste erobring; Ebong en svart svart neger med hvite tenner på tørk. Han virker ikke spesielt smart og vi får med oss at hun setter ham på plass som hun har gjort med sine voksne sønner på samme alder.

En er gift med en svart svart neger som har slått seg på kondom-agentur. I en seanse der en av deres hvite mannlige venner er på besøk legger han ikke skjul på at han er opptatt av penis-størrelse. Som vi vel vet så har negre 20 cm lengre penis enn hvite menn. Dette får den hvite mann til å sperre øynene opp og spørre om dette var et hint til ham som hvit om hvor mye han bør bry seg. Ebong blir flau etter sigende men gliser med tenna på tørk; som han alltid gjør.

Fruen til kondom-selgeren er etter sigende eiendomsmegler og gjør det stort. Hun er også bastard og født av en hvit mor som for x-antall år siden hadde en «fling» med en neger. En mann hun nekter å avsløre pga sin hvite familie. Denne fruen er en av de jeg vil karakterisere som en god og varm kvinne. Men og det er alltid ett men, hun svever på Obama-skyen som mange andre etter at de greide å få en svart mann inn i det hvite hus.

Men etter som de svarte afro-amerikanerne har slått seg opp stort etter at Luther King og John Kennedy snakket varmt om integrering på 60-tallet, kan mange idag spesielt i de store byene måle seg med hvite hva gjelder storhet og økonomi. Negrene ble på 60-tallet kvotert inn i hvite college og universiteter. Hva enten de hadde evner eller ei. Good for them!

Men kondom-selgeren han ga seg ende over da han fikk høre at Tariq og Michaela (en blond bimbo) hadde sneket seg inn på Black-Caucus. Han og hans varme sympatiske frue fant liksom ikke ord når det kom ut at deres «venner» T&M hadde sneket seg inn på fest til ære for deres svarte president. For til denne spesielle festen var det som vanlig kun afro-amerikanerne som ble invitert. Skandale!

Så er det hun som jeg mistenker har svart blod i årene, en elegant frue som i et beruset øyeblikk på en av deres private fester kom på den ideen at alle, og da mente hun alle deres venner burde oppfordres til å bruke den samme frisøren; Ted – som altså surprise surprise er svart som natten; han også. Men det forslaget fikk fruen til kondom-selgeren til å undre seg. Hvorfor det, liksom. Skulle hun ikke få ha sin svarte frisør i fred? Hvorfor skulle det være nødvendig for hennes hvite venninner å bruke «hennes frisør»? Næææ...

Så midt opp i denne haugen av denne overfladiske, rasistiske vennegjengen tråkker Cat fra Great Britain i salaten - både titt og ofte. Og er det noe hun fryder seg over så er det hver gang hun kan sjokkere sine svarte og hvite venninner (mest de svarte som er mest sjokkert) Og hun er slett ikke snau. Som en outsider har hun havnet i denne gjengen og har ikke noe valg. For hun er den enslige moren som har flyttet fra England; sør-sør/vest of London sogar og snakker med en hes avslepen røst som vel ikke er til å ta feil av. Mens hennes barndomsvenn som har invitert henne over there reiser land og strand rundt, som flinke fotografer ofte kan tillate seg å gjøre, mens Cat har valget mellom ensomhetens triste skjebne – eller takke ja til sine D.C-venner. Og det gjør hun selvsagt; regien ligger jo i hendene på regissøren for serien. Så hun møter pliktskyldigst opp og lirer alltid av seg noen foraktelige gloser som er rettet mot svarte kjendiser spesielt.

My God, sier fruen til kondom-selgeren oppgitt: «If I didn't know better I would be tempted to think she does not like blacks in general»!» I mean; why wouldn't she like Tyra Banks»?

I USA er majoriteten av de som sitter i fengsel svarte. I disse dager behandler Høyesterett saken som har vakt stor harme blant hvite republikanere. Loven som Barry eh...Barack Hussein fikk signert under tvil – om at de hvite skal betale for de svartes helseforsikring. For er det noe som virkelig har opprørt den hvite befolkningen i USA så er det at de måtte ta til takke med en svart president. En som ikke engang juridisk har en rett til å være det, skal vi tro alle dem som er ute etter å ta rotta på denne mannen - som til alt overmål tilhører kretsen av pastoren som via en TV-sending skrek: «God damn America»!

Hva når Barry Sotero eh... Barack Hussein Obama virkelig er «toast» neste høst? Det tør jeg nesten ikke tenke på.

http://en.wikipedia.org/wiki/Congressional_Black_Caucus