torsdag 19. april 2012

Hvor lenge vil de demonstrere sin arroganse?

I en alder av 23 år møter han serbiske krigere i 40-50 års alderen. Leser man utspørringen av Breivik som du kan lese ordrett via de tabloide nettavisene får du et inntrykk av en ung frustrert mann som i sin ensomhet trekker seg tilbake på gutterommet - der han antagelig har tilbrakt mye av sin oppvekst.

Det har skortet på oppmerksomhet og aksept fra nær familie. Faren var aldri en rollefigur og man gjør seg sine tanker om en voksen mann som skal ha sagt rett etter udåden den 22/7 at «sønnen burde ta sitt eget liv». Denne foraktelige holdningen er kanskje det som har preget Anders sin oppvekst også, mon tro? I tillegg til en mor som sjelden «var til stede»? I sin egen verden og i tillegg en enslig mor med to barn. Det er selvsagt ingen spøk det heller.

I utspørringen igår fremstår Breivik som ynkelig og det bør være en tankevekker for alle at dette samfunnet er ansvarlig for at unge sinn blir indirekte radikalisert av våre egne politikere. Via avgjørelser tatt over hodene på folket. Av våre røde regjeringer som jo også indirekte hyller fascistiske ideologier som islam. Eller sagt med andre ord: som ikke stiller ett kritisk spørsmål! Tvert imot, inviterer de stadig flere personer, som idag har endret Oslo til det ugjenkjennelige.

Ergo, så er det neppe den eldre generasjonen som spekulerer ut voldelige aksjoner. Det er det den generasjonen som vi så tok grep under okkupasjonen av Norge i årene 1940-45. Disse vi idag hyller som helter. Det er disse som blir rollemodeller når frustrasjonen bygger seg opp. Mens de eldre sitter på gjerde og regner med at en «væpna revolusjon» antagelig bare er rett rundt hjørnet.

Det ble heller ikke under gutta på skauens regi - tatt hensyn til hvem som ble berørt. Mange norske menn, kvinner og barn forsvant i dragsuget da gutta senket Vemork på Tinnsjøen. «Noen» ble altså så provosert over at andre tok regi, som Quisling og hans menn gjorde - at de fikk nok.

Med andre ord kan man ikke stikke under en stol at det som skjer nå og det som den tiltalte nå skal straffes for, ikke er noe annet enn «gammelt nytt under solen» eller (intet nytt under solen).

Så Breivik møtte utenlandske hvite militante kristne krigere i en alder av 20 år. Da er du fremdeles et barn. Det hevdes at personligheten ikke er stabilisert før du når noen og tredve år. Med andre ord ble han en nyttig idiot; manipulert av voksne menn.

Så hvor mange unge menn sitter der ute og bare gnir seg i hendene etter å kopiere denne mannen? Antagelig ikke få. Men dette burde altså ikke ha skjedd hadde Breivik fått ytre seg åpent om sine meninger. Det er ikke uten grunn at politisk ukorrekte blogger popper opp. Og selvsagt bidrar disse eventuelt til radikalisering av de allerede frustrert ynglinger som etterhvert vil ta skjeen i egen hånd. Det blir jo heller ikke bedre når mediene demonstrerer sin kunnskapsløshet og fortsetter ufortrødent med sin latterliggjøring av de faktiske forhold. Det er ikke alle som er i stand til å sette en grense for sitt eget raseri. At man da tyr til vold er vel ikke overraskende?

Jens Stoltenberg og gutta boys må gjerne fremstå arrogant foran sitt publikum og gjenta sin arroganse med et frekt smil om nebbet og si at «jeg gidder ikke bruke min tid og energi på å høre på denne gærningen». For uansett hvor gal Breivik er så er det dessverre ikke alle som er i stand til å skille rett fra galt. Deres arroganse kan komme til å bli ansvarlig for langt flere enn 77 menneskeliv.

Komiske Ali og alle hans menn

Vi trenger ikke være avhengig av Arbeidernes Kringkastings kanal. De store tabloide sender ordrett hele utspørringen på nettet senere på dagen. Det er en stor skam at en statlig kanal ikke lar oss få velge om vi vil følge saken uten sensur. Argumentet om at det kan komme detaljer som kan såre de pårørende er jo noe forbanna tull. Det er jo ingen andre enn de pårørende og ofrene som får tilgang til rettssaken. Ikke bare i Oslo men på 17 andre steder i landet. Så argumentet henger ikke på greip. Men det er dette som er kommunisme.

Ser sannelig ikke ut til at overvåkingen som ble avslørt etter krigen av den s k Lund-kommisjonen har hatt noen som helst virkning. Det er kommunistene som bestemmer fremdeles. Det er Arbeiderpartiet som er skyld i denne terroren som rammet deres egne. Statsministeren er så arrogant at han har svart at han «ikke er interessert». Akkurat det overrasker ikke og når vi nå opplever at hans statsråder blir avkledd til skinnet og deres autoritet (Støre) er sterkt svekket så er det på sin plass. Keiseren uten klær er på plass på podiet.

Ikke nok med at de grandiose stadig oftere blir avslørt men når komiske Ali (Kolberg) sitter og furter på nasjonalt tv da ler ikke bare Anundsen (Frp).

Så glem Nrk, kast ikke bort tiden. For det kan jeg fortelle deg at leser du disse innholdstomme resymeene får du ingen ide om hvem denne unge massemorderen er. Det er kun AUF'ere, de venstre-vridde journalistene (som ikke forholder seg til sannheten) og de pårørende som har anledning til å danne seg et bilde av den tiltalte. Og dette er nytt. For det har i alle tider vært anledning til å følge en rettssak i Norge.

Så med tanke på at Jens ikke gidder følge med, er det innlysende at forbudet om overføring den kommer fra høyeste hold.