torsdag 19. april 2012

Komiske Ali og alle hans menn

Vi trenger ikke være avhengig av Arbeidernes Kringkastings kanal. De store tabloide sender ordrett hele utspørringen på nettet senere på dagen. Det er en stor skam at en statlig kanal ikke lar oss få velge om vi vil følge saken uten sensur. Argumentet om at det kan komme detaljer som kan såre de pårørende er jo noe forbanna tull. Det er jo ingen andre enn de pårørende og ofrene som får tilgang til rettssaken. Ikke bare i Oslo men på 17 andre steder i landet. Så argumentet henger ikke på greip. Men det er dette som er kommunisme.

Ser sannelig ikke ut til at overvåkingen som ble avslørt etter krigen av den s k Lund-kommisjonen har hatt noen som helst virkning. Det er kommunistene som bestemmer fremdeles. Det er Arbeiderpartiet som er skyld i denne terroren som rammet deres egne. Statsministeren er så arrogant at han har svart at han «ikke er interessert». Akkurat det overrasker ikke og når vi nå opplever at hans statsråder blir avkledd til skinnet og deres autoritet (Støre) er sterkt svekket så er det på sin plass. Keiseren uten klær er på plass på podiet.

Ikke nok med at de grandiose stadig oftere blir avslørt men når komiske Ali (Kolberg) sitter og furter på nasjonalt tv da ler ikke bare Anundsen (Frp).

Så glem Nrk, kast ikke bort tiden. For det kan jeg fortelle deg at leser du disse innholdstomme resymeene får du ingen ide om hvem denne unge massemorderen er. Det er kun AUF'ere, de venstre-vridde journalistene (som ikke forholder seg til sannheten) og de pårørende som har anledning til å danne seg et bilde av den tiltalte. Og dette er nytt. For det har i alle tider vært anledning til å følge en rettssak i Norge.

Så med tanke på at Jens ikke gidder følge med, er det innlysende at forbudet om overføring den kommer fra høyeste hold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar