søndag 6. mai 2012

Multikultur: Folket er ved å våkne


Hvordan manipulere og endre et samfunn - der 1/5 av oss er single og ensomme; søkende etter to-somhet og nærhet? Ved å bruke en ideologi som splitter og hersker befolkningen!

Det er dette som skjer i Norge og generelt i Europa idag og gradvis har skjedd siden vi kvittet oss med nazismen etter WW2. Marxismen som vi trodde forsvant med Gulag og den kalde krigen ble det aldri tatt et skikkelig oppgjør med. Det som som tok livet av mange mennesker i Sovjet er det som idag utvikler seg gradvis og med styrke i Europa. Nå med innvandringen av mennesker fra den tredje verden samt midt-østen. Som forøvrig ble en betingelse på 70-tallet, for at vi i en periode skulle få billig olje fra araber-landene. Olje mot at vi ønsket velkommen en kultur som gradvis endrer vår demografi til det ugjenkjennelige. Det har startet med Oslo, hovedstaden vår. Det vil spre seg med stor fart utover i bygdene. Alle kan se det - men ennå ikke så intenst som i Oslo. Leser du aviser/blogger; om ikke annet enn en gang i blant så vet du at den påstanden ikke er tatt ut av løse luften.

Det er om dette saken der Anders Behring Breivik står tiltalt handler om. Det er om dette manifestet hans handler om. Og det er av denne grunn at denne unge mannen selv har utpekt seg til martyr. Om enn det høres grotesk ut tatt i betraktning alle disse ungdommene som mistet livet den sommer-dagen i juli ifjor, så har han gjort oss en tjeneste. For de av oss som har sovet i timen.

Som han har sagt: han måtte gjøre noe så oppsiktsvekkende at hele Europa våknet. Han ønsket en hekse-jakt mot de politisk ukorrekte som forteller sannheten. Den sannheten som venstre-siden og Arbeiderpartiet i spissen er en farlig representant for. Hvilket han har oppnådd. Nå er det høyresiden som blir latterliggjort. Nå skal det utstedes diagnoser på oss; om at vi er like gærne. Merk deg dette først som sist. Du blir manipulert av venstre-siden som er representert av marxister. SV er om noen de verste. Men ikke så farlige siden de ikke har mange nok representanter på Stortinget. Ikke uten grunn at Arbeiderpartiet ønsket dem inn i varmen. Ikke la deg lure av AP's retorikk nå ett år før valget. Det er ikke noe annet enn propaganda dette som tilsynelatende ser ut som en innvandrings-politikk som ligger nær opp til Frp's. Legg merke til at så fort de venstre-vridde journalistene fokuserer på en «utsending»/ asylbarn etc så «legger de seg flate». Men utsendingen går med sneglefart. Grep som kunne ha forhindret overfallsvoldtekter og ran av våre barn blir ikke tatt. Så la deg ikke lure!

Og det er her befolknings-sammensetningen kommer inn som et viktig moment. I et samfunn der kjærligheten er kald hos de fleste. Og der alle er seg selv nærmest er det ikke naturlig at det man fokuserer mest på i hverdagen er politikk. Rosetogene er et utmerket eksempel på hvordan venstre-siden manipulerer de svake og de naive blant oss. De har stor makt.

Det de driver med er en ideologi som går islamismen en høy gang. Du burde for din egen fremtids skyld ikke lukke øynene. Men forsøke å forestille deg at Anders Behring Breivik taler vår sak i disse dager og uker i Tingretten i Oslo. At vår egen statsminister arrogant avfeier spørsmålet om han følger denne saken - burde skremme vannet av deg.

Jeg ber deg derfor lese dette essayet grundig fordi det er på det engelske språk og derfor bør sette av en times tid. Det er kun på 11 A4 sider. Gjør det og spre det! Det er flere der ute på cafeer og i barer som er opptatt av Breivik-saken. Ikke bare de som mener han bør råtne i et fengsel. Men faktisk om du tør vise ansikt vil du innse at mange faktisk forstår mer og mer. Og er du blant disse som leter etter meningen med dette livet - er muligheten stor for at du der ute finner likesinnede. Prøv og jeg lover at du ikke alltid vil finne nordmenn som lenger er så politisk korrekte som du kanskje «frykter".

Theodore Dalrymple: Political correctness is communist propaganda writ small. In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, nor to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are forced to remain silent when they are being told the most obvious lies, or even worse when they are forced to repeat the lies themselves, they lose once and for all their sense of probity. To assent to obvious lies is to co-operate with evil, and in some small way to become evil oneself. One’s standing to resist anything is thus eroded, and even destroyed. A society of emasculated liars is easy to control. I think if you examine political correctness, it has the same effect and is intended to.
http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/06/political-correctness-revenge-of.html