mandag 15. juli 2013

Dagens mest morsomme

Nå er det som kjent snart valg. Og nyhetsmediene har ikke kunnet lyve om at sjansen for at Jens og hans kumpaner har mindre enn 5 % sjanse til å vinne. Det er jo en grense for hvor mye bull-shit de kan meddele oss som snart ikke leser en avis uten ett kryssord bak speilet.

Mange av disse nyhetsformidlerne vil nå måtte kurses og omprogrammeres. For når Frp for makta fra høsten av kan de ikke fortsette i det samme venstre-radikale sporet. I så fall kan de jo bare gå å henge seg. For da blir det ikke til salt til maten en gang.

De gir seg imidlertid ikke så lett, disse stakkarne. Tiltross for at Jens og hans sosialister er totalt maktesløse i disse dager, går mediene dem en høy gang. For er det kanskje en god grunn til at vi ønsker Jens og hans udugelige politikk på fyllinga?

For er det ikke pga deres perverse innvandringspolitikk at vi går til urnene og sier: nå må Frp få en sjans! Ja, stadig flere jeg møter, mennesker som er langt fra så frittalende som undertegnede nesten hvisker det frem. Nå må Frp få en sjans. Ville de det hvis de er blitt så glad i våre nye «landsmenn»? Neppe. Men idag kjære leser, går TV2 ut med at vi nordmenn de siste årene blitt langt mere positive til innvandrere. Og tallene de kommer visst fra SSB. Stati-stikken som aldri holder stikk uansett.

For hør bare: 73% - søttitre prosent av befolkningen sier at «innvandrere bidrar til berikelse av norsk kultur». Eh..... var det mange av den selsamme typen som svarte? Nei, jeg tror ikke det heller. Det er bare det at dagens nyhetsformidlere og de venstre-radikale generelt er i ferd med å miste jobbene sine - og da må de komme på banen i et siste desperat forsøk på å fortelle folket «sannheten».

Ser at Siv undrer seg over at Erna og Jens skal møtes i dueller nå fremover. Hun mener at folk vil gå lei av å høre dem pludre om den samme politikken. Og selvsagt vil vi det.

Etter en runde er vi enda mer overbevist om - at skal det bli slutt på denne perverse innvandringen så nytter det IKKE å stemme Høyre. Ved valgdueller mellom Erna og Jens blir folket så opplyst om det faktum at det vil gagne Frp bare mer. Erna er så komfortabel med sin stilling og sine kolleger at hun bryr seg katten om hvem hun skal duellere mot. Bare det blir kooooselig!


Dagens morsomme bløff

I fjor var det flesk. Idag er det brød og past og pottiter.

Er det mulig? Olga går nå ut med en oppsiktsvekende melding til alle dere som skipper middagen med grønnsaker og fisk. Spis brød! Tolv – 12 skiver – no problemas. Kjøp deg en loff; en fersk baguette for det er utrolig godt. Masse smør; jfr fleskedietten ifjor, og simsalabim - du går ned minst 10 kilo i uken. Pålegg trenger du ikke.

Folk ser ut som fleskeberg og ambulansen har måttet investere i ny bil med heisekran. For disse som veier opp mot 400 kilo! Ærre mulig?

Det er kanskje ikke alltid folk flest som er problemet; det er heller disse udugelige «ernæringsekspertene» som har ett stort ønske; og det er å bli kjendis. Olga Raz er en som nå føler det er hennes tur.

Spis brød og du møter din død. Er du heldig slipper du unna med en mage som eser opp. Hvis du da ikke spiser brød som er gjæret da. Noe som burde kunne anbefales i små mengder. Og noe som i alle fall får tarmene til å jobbe. Med tanke på det grove, veldig mørke brødet som er full av hele korn. Og kanskje nettopp vil få deg ned i vekt siden kroppen når du går på do hele dagen kvitter seg med masse avfallsstoffer.

Og siden så mange får tykktarmskreft i Norge, beror det ofte på at maten du spiser ikke kommer ut igjen der den skal ut normalt sett. Spiser du hvitt brød, derimot blir den garantert ligge å gjære og forårsake full stopp i beste fall. I verste fall kreft.


Jenter er nå blitt en negativ faktor for gutter

Ja, skal vi tro det nyhetene formulerer på tekst-tv, som forøvrig ikke sier allverden, men tvertimot marginaliserer og fremstår diskriminerende.

Kvinner er og har blir hetset til alle tider og i alle anledninger. Vi trodde vi hadde fått kjempet frem likestilllingslover og lik rett for jenter og gutter, kvinner og menn. Etter at vi fikk stemmerett her i landet har menn i høye posisjoner kjempet for å holde kvinneandelen nede i firmaer der kvinner har vært dårlig representert. Med loven i hånd har kvinner etterhvert blitt kvotert inn i styrer og stell og vi har i dag en kvinne i lederposisjon i 3 politiske partier.

Jeg innrømmer at det virker suspekt. Jeg liker ikke tanken på at kvinner skal være tilstede der hvis de ikke kan vise til samme resultater som menn. På like vilkår. Menn har aldri hatt noen problemer med å få de høye stillingene i samfunnet; både i det offentlige og det private.

Mannlige advokater gikk ut av juridisk universitet med gode karakterer. Mens mange nok også som de eldre journalistene idag sitter i stillingen sin fordi de kom dit «ad omveier». Dette tror jeg skjedde i et større omfang etter krigen, da det var stort behov for dem. Det mannlige innslaget på arbeidsplassen ble derfor naturlig og ingen stilte krav som i dag. Menn er fremdeles idag så ettertraktet i høyere stillinger at de til og med blir belønnet med sky-høye bonuser i form av pensjoner i millionklassen. Tiltross for at de ofte må gå fra jobben pga «slett arbeide».

Vi har ikke kommet så langt at dette gjelder kvinner, siden kvinner i høye ansvarsfulle stillinger fremdeles er et forholdsvis nytt fenomen. Men Giskes forsøk på å holde de omtalte bonusene og høye lønningene nede på et akseptabelt nivå er en illusjon. Og en bløff.

På de juridiske fakultetene blir kvinner stadig flere enn menn; som studenter. Dette er noe nytt. At kvinner nå plutselig gjør det så bra er muligens en bløff det også. Det er jo sånn nå etter at vi nå belemres med kvinner og menn fra land der den generelle IQ hevdes å være lav, allikevel gis avgangsvitnemål, tiltross for manglende oppmøte for det første. Og fordi de svært sjelden oppnår gode karakterer. De sluses inn på universiteter; og som vi vet har folk fra ovennevnte land svært høye ambisjoner for sine barn. De skal og bør bli advokater og leger; intet mindre. Jeg tror at dette legges til rette av ansvarlige på disse skolene etter instruksjon av våre sosialistiske politikere. Alle skal med; åkke som!

Dette med å legge lista lavt ved karaktergiving. Eller aller helst ikke gi karakterer overhode er et typisk SV-forslag. Vi har de siste 8 årene vært belemret med en sosialistisk regjering. Sosialismens ideologi betyr at alle skal være like gode, hva enten det er sant eller ei. Og at alle derfor har rett til de samme godene, hva enten de har rett til dette eller ei. Som med kommunismens ideologi der man forutsetter sosialisme i bunnen. Og der man burde få slippe å jobbe overhode for noe. Med et fordekt krav om å nyte uten å yte. Så Kristin Halvorsen har med sine 4 år i skolen oppnådd at unge kvinner og menn er kommet på stort etterskudd med sin utdannelse. Generell forskning har vi kunnet se langt etter.

De fleste skoler er idag muslimske. Det er ikke uvanlig med 98% muslimer på en skole på østkanten. Der jentene ikke er muslimer er etnisk norske jenter blitt mobbet bort fordi de hadde blondt hår. Og blir kalt horer og denslags primitive utslag som følger med muslimer generelt.

I disse dager er en svært ung pakistansk jente blitt hedret og foreslått til Nobel-prisen fordi hun er blitt utsatt for draps-forsøk fordi hun har kjempet for at jenter i Pakistan og Afganistan - der forøvrig IQ er på et svært lavt nivå, skal få skolegang. Intet mindre i land der jenter og kvinner behandles som pest. Jeg slår et slag for at hun faktisk får denne Nobel-prisen!

I verden i dag hører vi stygge historier om hvordan kvinner i primitive land i Afrika, Asia og Arabia (AAA) blir mishandlet. I Iran kommer kvinner sammen og studerer kunst og historie i private hjem fordi de blir lynsjet og mobbet på universitetene. I Egypt står de nå frem også kvinner og krever ytringsfrihet. Kaoset i disse landene er ubeskrivelig. Islam er en mix av fascistisk/nazistisk/ kommunistisk ideologi basert på hedenske overleveringer. Med høytravende planer om å underlegge hele verden i sine hedenske lover (sharia).

Idag får vi høre at en røst fra det dypeste mørke står frem på sin prekestol og hevder at «det burde ikke være så mange jenter i klassen». Du bør være j.... naiv hvis du ikke forstår hvor denne propagandaen kommer fra. Men at det sies så høyt at mediene skriver om det, er egentlig ikke så påfallende tatt i betraktning at 98% av våre journalister tilhører samme parti som sosialistene. De er venstre-radikale så det holder.

Men denne mannen, Kjell Gunnar Salvanes fra NHH, har nå engang hevdet viser det seg, at gutter underforstått velger yrkesfag fordi de føler seg overkjørt av jenter hvis disse er i flertall i klassen. Ja, aldri har vi hørt det før. Og at dette skulle innebære at det er uavhengig sosial bakgrunn det er det største bull-shit jeg har hørt på det område.

Gutter fra ressurssterke hjem derimot har alltid tatt høyere utdannelse hva enten de evnet det eller ikke. Og mange har nok også bestått juridisk eksamen fordi pappa er i bransjen. Men så er det bare det kjære leser, at blant de dysfunksjonelle familiene her i landet fra landene AAA, ikke er å regne som ressurssterke familier. At de er ambisiøse på sine barns vegne og lar seg føre bak lyset av en kvinne som Kristin H kan forstås. Men når det da plutselig heter seg at jenter forstyrrer unge gutters ambisjoner - ved rett og slett å eksistere, da vet vi hvor denne holdningen er klekket ut.

Fra det dypest, dypeste mørke du kan tenke det. Der lyset forøvrig aldri skinner. Der Allah vil stene kvinner hvis de blir utsatt for voldtekt. Der døden er nær hvis vi ikke underordner oss. Trenger jeg si mer? Og medløperne – de finner vi i denne røde regjeringen!

Menn kjøper idag barn fordi de liker å knulle menn. De leier seg en livmor i utlandet der de er billige å leie. Kvinner er blitt en sekunda vare. Vi trengs ikke lenger.

Hitler var ikke snau i sine planer

Øystein Sørensen, historiker har skrevet «Drømmen om det fullkomne samfunn».
Han har lest og tatt for seg Mein Kampf; og der trukket frem de aller mest surrealistiske argumentene til Hitler, i hans streben etter verdensherredømme.

Først er det verdt å nevne at nordmenn spesielt sto høyt i kurs hos Hitler. Han ønsket nordmenn velkommen til å kolonisere Russland og områdene så fort disse var under Tysklands kontroll. Til nød svenskene! Slaverne skulle kues og behandles som indianere. Hitler var først ikke interessert i å erobre England. Ikke i første omgang. Men han beundret britenes evne til kolonisering i India. Men som han sa i sine monologer i 1941, britene gjorde en stor feil. De tillot inderne å utdanne seg. Hitler fnyste av den slags sludder, for som han sa, hva ville resultatet av det bli? Jo, at de senere skulle kunne lese om hvordan de var blitt kolonisert.

Hva gjaldt det slaviske folket hadde Hitler store planer. Han skulle forøvrig bygge veier over hele europa slik at landegrensene ble utvisket. (Utgangspunkt for et EU?) Og hva gjaldt det slaviske folk så skulle han i alle fall ikke sørge for at de fikk noen utdannelse. For som Hitler sa, vi kan lære dem å lese skilt. Det er alt de skal bli tilbudt. Hva gjaldt å sørge for helse og sanitære forhold skulle de måtte gå for lut og kaldt vann. Men mente Hitler; vi skal tilby dem alt de måtte ønske av alkohol og tobakk.

Hva gjaldt jødene så anså han jødene å være et virus. Og denslags skal utryddes som vi vet. Tanken var at jødene skulle kunne få en egen stat, men den tanken gikk han fort bort fra. Løsningen mente Hitler var å forvise dem til sumpområdene i Sibir. Inntil han fikk med seg Himmler, som løste det på sin måte.

Dette var altså Adolf Hitlers våte drømmer. Og den natten han overrasket sovjeterne var han overbevist om at han allerede da hadde europa i sin hule hånd. Som vi vet gikk det annerledes. Men nasjonalsosialismen var ennå ikke død. Mye skulle skje i årene fremover.

Hva gjaldt kristendommen hadde ikke Hitler noe til overs. Han var engstelig mildt sagt for at menneskene som et alternativ til kristendommen som han ønsket utrydde skulle ta opp i seg nasjonalsosialismen som religion. For som Hitler sa; «jeg har da ikke tenkt å ende opp som en Buddha».

I det hele tatt har Øystein Sørensen funnet frem til mange eksempler på Hitlers galskap. Og ja, - humrende god lesning er det. Det kan dessverre ikke benektes.


Marthas drømmeverden: Nå i VG Helg

Martha Behn lever i en drømmeverden sammen med åndene sine. At hun nå har arvet sin manns spalte i Helge-tilegget til VG, er greit, jeg trenger ikke lese noe som helst. Det er helt frivillig hva jeg ønsker bruke tiden min på.

Når man skriver noe som helst så bør det inneholde noe man kan henge på en knagg. Noe matnyttig. Noe som får folk til å ønske å lese mer. Kunnskap gjør deg rik. Kunnskap som relateres til ditt eget liv og denne verden gjør deg enda rikere. I Bibelen står noe om å bli som barn hva gjelder å være åpen for «nye ideer». Men ideene bør være matnyttige og noe som gir ettertanke. Det å skrive at blomster er vakre, gir neppe noen form for ettertanke.

Martha og hennes venninne skriver i spalten etter Ari Behn om noe som jeg umiddelbart forbinder med primitive stammer. Indianere eller afrikanere som ikke har en gud. Mennesker som ber til vær-guder har vi hørt om. De er hellig overbevist om at hvis de kaster aske opp i luften f eks så vil det begynne å regne. Og det helst i samme sekund.

Martha og hennes venninne er hellig overbevist om at de blir styrt av engler. De har tjent noen kroner på bøkene sine og overbevist mange om at dette er the real thing. Det blir stadig flere gudløse mennesker i denne verden. Om det er en kvinne som i bunn og grunn er arveberettiget til den norske trone er uinteressant. Det interessante er at hun fordi hun er den hun er gis spalteplass. Et par sider i Helge-vedlegget plager ikke meg. Det er bare å bla forbi. Akkurat som jeg alltid har gjort med Aris vås. Det blir som det Martha og hennes venninne proklamerer, ikke noe annet enn tankespinn fra ende til annen.

Sett deg i en ring og syng sangen din, sier Martha. Hvilken sang? Har vi vår egen sang? Og kan denne sangen endre våre liv til det bedre? Trolig ikke. Martha derimot hun tror det. For det første ble vi nok sunget for da vi var barn. Noen ble det ikke. En sang jeg kommer på i farten er «Vi har en tulle med øyne blå». En sang som er naturlig å synge når du holder et nyfødt pikebarn i armene. Men ikke derfor sagt at vi synger denne sangen i enhver sammenheng. Den passer der og da.

Det eneste fornuftige Martha og venninnen sier i sitt essay (denne lørdagen) er at «bestemødre er gode lyttere». Ja, det skal de ha, mange bestemødre er faktisk det. Det fordi de nå har så mye ekstra tid på sine gamle dager. Naturlig nok.

Hvis Martha derimot hadde skrevet et essay om bestemødre som en viktig ressurs for barnebarn, så hadde hun fått noen til å våkne. Det ville vært et signal om at barn kanskje går glipp av mye hvis de ikke får muligheten til å vokse opp med bestemor. Ingen kan vel benekte at dette kan være godt for barn. Spesielt i en tid der mange barn klager over at de aldri får nok tid sammen med foreldrene sine. Hva enten de jobber 3/4 av barnets våken-tid. Eller aller verst må holde kjeft fordi far eller mor twitrer med gud og hver-mann - hele døgnet.

Men neida; dette totale våset gagner ingen. Vi lengter etter kunnskap som kan bidra til å gjøre livene litt lettere å leve. Ikke tåkelagte drømmer om «sangen i oss». Det er lett å bla forbi to sider i et Helge-vedlegg. Men det virker påfallende patetisk å vite at du må gjøre det. Fordi det er noe forbannet dikt. Og løgn!

F.....you!

Hadde ikke trodd at jeg skulle innrømme det. For det er slett ikke noe kvinnelig over det. Men jeg har oppdaget at det er mulig å bli kvitt de tiggende rumenerne. Disse som gjør narr av oss nordmenn. Som forflytter seg fra sted til sted. Som nå okkuperer Sognsvann som igjen har fått Statsbygg til å gjøre nok ett forsøk på å bli kvitt dem en gang for alle. For så å oppleve at de samme djevlene vil være tilbake. Gang på gang vil de utnytte vår tålmodighet. Politiet ønsker ikke ta i dem med tang. Og når det og andre patetiske problemer blir et stadig større faktum, får vi anarki. Rumenerne er blitt et renovasjonsproblem; bokstavelig talt. De forsøpler ikke bare med sitt blotte nærvær men bokstavelig da de er noen griser.

Ved generelt å ta loven i egne hender kan vi komme til å erfare vold i enkelte tilfeller. Men i mange tilfeller når vi vet at politiet allikevel ikke vil møte opp, må vi nå erkjenne at vi må finne våre egne metoder. Og hvorfor ikke? Når to naboer er i ferd med å ryke i tottene på hverandre, da sier politiet nå stopp. Dette stiller vi ikke opp på. Forståelig nok, spør du meg. Men ved å være litt kreativ er det faktisk flere måter å løse rumener-problemet på. Uten å oppfordre til vold. Løsningen er nærmere enn du aner om du er villig til å legge til side både dannelse og medfølelse. En følelse som så vidt jeg nå forstår ikke har utviklet seg til noe annet enn hat og forakt hos de fleste av oss nordmenn. Vi er bare for feige til å innrømme det offentlig.

Selv har jeg bestemt meg for at det skal gå sport i det. Hva nå det uttrykket innebærer. Men et flott uttrykk er det.

Det startet utenfor en Kiwi-butikk på forsommern der en rumener sto å flirte sitt brune smil og uten ett ord holdt dette magasinet, som en norsk quisling forøvrig har bidratt til at de får selge; i konkurranse med et magasin som norske narkomane selger på gaten.

På vei inn i butikken gikk jeg nær opp til mannen og snerret et «f.... you». Etter handleturen var mannen sannelig min hatt borte. Han trodde vel ikke sine egne ører.

Nok en dag i sommer passerte jeg en rumensk kvinne der hun sitter med pappkruset og gliser pliiis. Et sted hun eller hennes medsøstre har sittet pal i over ett år nå. Jeg passerte henne og ga henne fingern. Har ikke vært tilbake på åstedet ennå. Jeg hørte henne knurre.

Idag skjedde det samme. Og som sagt det rumenske fotfolket er stadig på farta. De er over hele Norge nå. Nede i Skiens-området har quislingene laget en brosjyre som ønsker faenskapet velkommen til Telemark.

Så hva gjør vi? Når våre politikere tvert imot holder oss for narr med sine provokasjoner. Hvor lenge skal vi finne oss i dette? Selv har jeg altså tatt saken i egne hender. Demokrati har ikke lenger noen mening for meg. For tredje gang på kort tid har jeg enten vist dem fingern eller som idag utenfor nok en butikk, forkynt at de kan «f...seg selv». Da jeg kom tilbake noe senere var kjerringa som trodde hun var Romanias mest sjarmerende tigger borte. Hun hørte hva jeg sa og kommenterte det høylytt. Men ingen kom henne til unsetning. Og det virket - unektelig.

Så som du skjønner kjære leser, så har jeg nå funnet løsningen på problemet. Prøv da vel! Du vil føle deg vel etterpå. Garantert. For du skal ikke være i tvil om at med dette stuntet gjør du samfunnet en tjeneste. For husk, du har valget mellom å være feig - eller bidra til å løse et problem som er i ferd med å vokse oss over hodet.

La det gå sport i det!