mandag 15. juli 2013

Dagens mest morsomme

Nå er det som kjent snart valg. Og nyhetsmediene har ikke kunnet lyve om at sjansen for at Jens og hans kumpaner har mindre enn 5 % sjanse til å vinne. Det er jo en grense for hvor mye bull-shit de kan meddele oss som snart ikke leser en avis uten ett kryssord bak speilet.

Mange av disse nyhetsformidlerne vil nå måtte kurses og omprogrammeres. For når Frp for makta fra høsten av kan de ikke fortsette i det samme venstre-radikale sporet. I så fall kan de jo bare gå å henge seg. For da blir det ikke til salt til maten en gang.

De gir seg imidlertid ikke så lett, disse stakkarne. Tiltross for at Jens og hans sosialister er totalt maktesløse i disse dager, går mediene dem en høy gang. For er det kanskje en god grunn til at vi ønsker Jens og hans udugelige politikk på fyllinga?

For er det ikke pga deres perverse innvandringspolitikk at vi går til urnene og sier: nå må Frp få en sjans! Ja, stadig flere jeg møter, mennesker som er langt fra så frittalende som undertegnede nesten hvisker det frem. Nå må Frp få en sjans. Ville de det hvis de er blitt så glad i våre nye «landsmenn»? Neppe. Men idag kjære leser, går TV2 ut med at vi nordmenn de siste årene blitt langt mere positive til innvandrere. Og tallene de kommer visst fra SSB. Stati-stikken som aldri holder stikk uansett.

For hør bare: 73% - søttitre prosent av befolkningen sier at «innvandrere bidrar til berikelse av norsk kultur». Eh..... var det mange av den selsamme typen som svarte? Nei, jeg tror ikke det heller. Det er bare det at dagens nyhetsformidlere og de venstre-radikale generelt er i ferd med å miste jobbene sine - og da må de komme på banen i et siste desperat forsøk på å fortelle folket «sannheten».

Ser at Siv undrer seg over at Erna og Jens skal møtes i dueller nå fremover. Hun mener at folk vil gå lei av å høre dem pludre om den samme politikken. Og selvsagt vil vi det.

Etter en runde er vi enda mer overbevist om - at skal det bli slutt på denne perverse innvandringen så nytter det IKKE å stemme Høyre. Ved valgdueller mellom Erna og Jens blir folket så opplyst om det faktum at det vil gagne Frp bare mer. Erna er så komfortabel med sin stilling og sine kolleger at hun bryr seg katten om hvem hun skal duellere mot. Bare det blir kooooselig!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar