mandag 15. juli 2013

Dagens morsomme bløff

I fjor var det flesk. Idag er det brød og past og pottiter.

Er det mulig? Olga går nå ut med en oppsiktsvekende melding til alle dere som skipper middagen med grønnsaker og fisk. Spis brød! Tolv – 12 skiver – no problemas. Kjøp deg en loff; en fersk baguette for det er utrolig godt. Masse smør; jfr fleskedietten ifjor, og simsalabim - du går ned minst 10 kilo i uken. Pålegg trenger du ikke.

Folk ser ut som fleskeberg og ambulansen har måttet investere i ny bil med heisekran. For disse som veier opp mot 400 kilo! Ærre mulig?

Det er kanskje ikke alltid folk flest som er problemet; det er heller disse udugelige «ernæringsekspertene» som har ett stort ønske; og det er å bli kjendis. Olga Raz er en som nå føler det er hennes tur.

Spis brød og du møter din død. Er du heldig slipper du unna med en mage som eser opp. Hvis du da ikke spiser brød som er gjæret da. Noe som burde kunne anbefales i små mengder. Og noe som i alle fall får tarmene til å jobbe. Med tanke på det grove, veldig mørke brødet som er full av hele korn. Og kanskje nettopp vil få deg ned i vekt siden kroppen når du går på do hele dagen kvitter seg med masse avfallsstoffer.

Og siden så mange får tykktarmskreft i Norge, beror det ofte på at maten du spiser ikke kommer ut igjen der den skal ut normalt sett. Spiser du hvitt brød, derimot blir den garantert ligge å gjære og forårsake full stopp i beste fall. I verste fall kreft.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar