torsdag 15. mars 2012

Hyklerne

Se det i øynene; Anders Behring Breiviks navn er på manges lepper nå om dagen. For svært mange blir han stadig mer en større helt.

Ta nå denne evinnelige debatten om utlendinger som skal tvangssendes ut av Norge med en klekkelig sum norske kroner i lomma. En s k gulrot for å bli kvitt dem. Ja, for hadde disse vært av en bærekraftig type - som har oppholdt seg her ulovlig - i løpet av de årene de har kunnet bevege seg fritt i landet – fremdeles er avhengig av sosiale stønader hatt noe å tilby – så hadde de fått bli. Vi trenger jo etter sigende arbeidskraft.

Neida, de har ingenting å bidra med. Og DE HAR IKKE BESKYTTELSES-BEHOV.

Negre i Norge vil i de færreste tilfeller få jobb. De aller fleste er analfabeter. Iflg Ole Jørgen Anfindsen og hans kolleger; norske og utenlandske mener i tillegg at intelligens-nivået er så lavt at det vil bli håpløst å integrere dem. Les: gjøre dem til en bærekraftig befolkning som bidrar vesentlig til å bygge landet. Inntekten vil være minimal og skatten betales jo deretter; etter evne som det heter. Utgiftene til disse er langt større enn inntektene fra de samme. Det har sogar Brochmann-utvalget konstatert. Dette er Norge; og selv i USA har man erfaring med afrikanere. Les boka: The Bell Curve. Ikke interessert? Neivel, men slutt å plag oss!

De samme idiotene som gjerne velger Jens og AP som sin lede-stjerne. Eller de dysfunksjonelle røde politikerne sitter nå og babler offentlig om at «vi må høre på velgerne våre». Unnskyld, Liv Signe, kan du spare meg for denslags vrøvl! Dere er noen forbannede hyklere. Dere sitter selv og lager de lovene som skal regulere asylpolitikken. Men når det nærmer seg et nytt valg så sitter dere og hykler til dere antagelig er like kvalm som mange nå også er blitt.

Selv Frp er blitt en del av hylekoret!

Disse nyttige idiotene er det altså som får mediene til å snuble i sine egne vaklende skritt og lage et sirkus som ikke henger på greip. Barna til disse som IKKE HAR ET BESKYTTELSES-BEHOV er oppdratt til en kultur som deres foreldre aldri har forlatt. Selv om de har bodd i Norge aldri så lenge. De vil få det langt bedre i sine hjem-land. De vil ikke engang kalle seg norske, for god's sake! Tro meg, ikke før har de fått oppholdstillatelse så vil de stille krav om halal-mat i skolen og på arbeidsplassen. De vil vise oss fingern som vi er vant til nå. Kreve å gå med fascistiske uniformer. True oss, lage kvalme. Voldta våre døtre, overfalle våre sønner og rane dem midt på lyse dagen. Hvorfor? Jo, fordi de aldri vil føle seg velkommen i Norge. De er allerede en paria-kaste. Det har de sørget for selv. Vi skjærer alle over en kam. Det er bare sånn vi mennesker er utrustet. Akkurat som negre hater oss hvite.

Anders Behring Breivik snakket i sitt manifest det språket mange i vårt land nikker gjenkjennende til. Men ikke vil vedgå seg. De går heller rundt den varme grøten og nevner liksom i en bi-setning som er ment å være en hovedsetning at «vi støtter ikke fremgangsmåten». Neivel, hvem gjør vel det? Men dette manifestet har allerede festet seg i hodene på mange som er enige i at mange anses for å være forrædere i dette landet.

De som er aller mest redd for sitt eget liv (ja, for det er det tydelig at de er) det er disse som fremdeles gnåler om «rettferdig innvandrings-politikk». De samme som med sin «rettferdighets-sans» nekter den tiltalte å forklare seg. Det er disse hvis retts-regler gjelder kun for dem.

I Norge kan alle følge en retts-sak fra tilhørerbenken i en retts-sal. Dette er en rettighet. Men når interessen er så stor, vil ikke retts-saler være store nok. Derfor må det stilles krav om at andre rom stilles til disposisjon med tv-overføring, slik at alle som ønsker det kan gjøre seg opp en mening.

Hvis noen er engstelig for at ABB vil snakke om støtende temaer, som de jo allerede vet mye om; de har jo kjent ham bokstavelig på kroppen. De vet hva som sies i manifestet. Og de vet at de nå er en utsatt gruppe AUFere. Ingen skal fortelle meg noe annet. Utøya vil aldri bli et samlingsted for AUFere igjen.

Men disse skal altså kneble den ytringsfriheten også den tiltalte har. Ærlig talt!
Dere bekrefter jo bare at ABB har sine meningsfeller. Og dette skremmer skiten av dere! Kom igjen...