onsdag 5. september 2012

Obama: Hvite amerikanere orker ikke mer av denne mannen

His four years have left America poorer, less happy and less free. As Clint Eastwood told Republican delegates: “Politicians are employees of ours – and if somebody does not do the job, we gotta let ’em go.”

Ja, så er det på'n igjen; Obama-lovers over hele Europa. Forren eder! For dette kan bli stygt. Og dere vil stå frem som de verste og de simpleste. Republikanere er i siget. Og frem på podiet står de frem de gutta vi lenge har mistenkt tilhører høyresiden i USA. Jon Voigt, Clint Eastwood, Alec Baldwin? Ja, jeg tipper det bare er ett spørsmål innen den mannen også markerer sitt revir.

For hva sa kona til Mitt Romney i sin tale? «Vi har mistet frihetene våre», sa hun. Ja, friheter vi mister gradvis i det marxistiske Europa også. Først forsvinner ytringsfriheten. Dernest blir vi bedt om å sørge for at ungene våre blir født på en bestemt tid på året. Kristendomsundervisningen er for lengst et tema for anti-rasistene, som ikke går av veien for å innføre umoralske ekteskapslover. Til helvete med hvite, kristne og rike. Frem med islam, muslimer og negre!

Hva var det den kontroversielle britiske politikeren Powell sa allerede på 1960-tallet? «The blacks will hold the whip over the white!» Fikk han rett? Ingen med normalt gangsyn kan benekte det. Vi leser om norske familier som ser seg nødt til å flytte fra Grorud og nærliggende omegn fordi de blir trakassert av «blacks». Det innføres regler for når vi skal holde kjeft. I debatter og på nett, siles vi ut vi som tør kalle en spade for en spade.

Jeg satt forleden utenfor en av Turistforeningens hytte i solskinnet en søndag og betraktet de mange unge familiene med sine barn, som lekte seg i vannet; et større vann der de badet og padlet kano. Jeg koste meg med tanken på hvilken kultur vi kan være stolt av. Her inne i skogen var det ingen med meterlange tøystykker; med tildekkende hodeplagg og lignende skamløse plagg. Her inne var det det norske og det nasjonale som var på agendaen denne søndagen. Å hvor jeg koste meg!

Ved bordet bortenfor satt et par; en mor og datter? Jeg gjettet at de tilhørte den undertrykkte politiske korrekte delen av befolkningen. At de nok tenkte som meg; og at de hygget seg over det samme synet som møtte dem. Bildet på norskhet og på noe som er typisk for oss nordmenn. Kledd i anorakk og turstøvler med sekk på ryggen. Barn som boltret seg uten å skrike opp om hvor kaldt vannet var. Barn av foreldre som selv var barn av foreldre som så verdien av det norske; og vår kultur som aldri aldri skal skuslet bort!

Jeg kjente dem ikke, men jeg kunne ikke dy meg og sa til mor og datter: at dette synet vi alle kunne beskue var noe av det flotteste ved vår norske kultur. Et nølende svar: nja. Hva mente jeg egentlig? Nja, men det må da være lov å ha andre holdninger også. Ja, hva siktet hun til? Hun var rask med replikken. Det kunne ikke være noen tvil og jeg visste at jeg traff rett. Vår kultur må dyrkes og aldri skusles bort pga holdninger og verdier som er på vei for å utrydde oss! Sa jeg.

Nja, men det må være lov for andre å dyrke sin kultur også, mente datter; hvis mor en grånende kvinne av før-krigs-generasjonen, var taus. Ikke langt unna ligger plassen der «gutta på skauen» gjemte seg for tyskerne under våpen-slipp fra fly som drev over under utrygge forhold i Vestfold. Kanskje var hun selv en ung kvinne som fikk kjenne på utryggheten den gang; overfor den tidens okkupasjon? Hun forble taus. Selv følte jeg meg uglesett for å ha tatt opp denne tråden vi aldri må gå på akkord med. Jeg ble plassert; det var like før hun, datteren født etter krigen og manipulert som hun var og er, trakk opp rasisme-kortet. Hadde det vært mulig hadde hun «gjort min dag».

Obama og hans administrasjon har forlengst bevist sin udugelighet. Hans «change»-mantra førte til worst-case-scenario. De svarte vil være desperate nok til å tviholde på ham. Men kun fordi han er en av dem.

La bussen stå!

Vi er kjent med oppmaningen om å ta buss. Det skal visstnok spare miljøet. Noe de fleste ikke tror på. Vi som har kjøpt dieselbiler vil få forbud av sosialistene; om ikke å kjøre bilene våre i vinter i de større byene. Alternativet blir da trikk der de finnes eller buss. Det er bare det at argumentet om miljøet faller pladask; i og med at bussene også kjører på diesel! Fortell det til en sosialist og geipen vil definitivt falle til langt ned på brøstet.

Svenske bussjåfører viser ingen hensyn til passasjerene sine. Ikke noe nytt; det samme erfares i Norge. Ikke alle bussjåfører har godt humør. Husker f eks en sjåfør på 30-bussen som gikk over Bygdøy Alle for noen år siden. Han kunne plutselig gå totalt av skaftet. Spesielt hvis bussen ble full. Ja, tror faktisk ikke det alltid var årsaken heller. Da bråstoppet han bussen med de følger dette får for passasjerer som står i midt-gangen, spesielt. I full galopp strenet han bakover i bussen, dyttet oss tilside og så seg ut en synder som ikke forsto ett kvekk. Passasjeren fikk gjennomgå i form av dytting og primitiv kjefting. Med det resultatet at han ble nektet videre ferdsel. Denne sjåføren var godt kjent for oss som var avhengig av 30-bussen den gang.

Dette er et kjent fenomen i byene der trafikken er enerverende. I Sverige f eks vil en passasjer være langt mer utsatt for skader om han velger bussen; fremfor sin egen privat-bil. Dette iflg en forskningsrapport gjort av Lunds tekniske høgskola. I Sverige ender man ofte på sykehus med hodeskader og brudd i armer og ben etter en tur med bussen. Dette skjer ved av- og påstigning. Husker i den forbindelse en trikke-ulykke ved Holbergs plass for noen år siden. En kvinne ble hengende etter trikken mens hun desperat kjempet med å få barnevognen med seg; idet dørene ble lukket. Tror faktisk hun døde.

Mange sjåfører burde bli bøtlagt og anmeldt for sin aggressive oppførsel. Men skjer dette? Nei, ikke meg bekjent. Og i disse dager da sjåførene blir importert som arbeidskraft fra ikke-bærekraftige land som knapt har lært seg norsk, så er det problematisk å hevne seg på dem med trusler om bøter eller fengsel. Så i stedet for å bedrive uhjelp i disse landene som aldri vil bli bærekraftige pga lav IQ, så vil disse bli invitert hit til lands, samtidig som vi ser at ex-antall elever forsvinner fra gymnasiene.

Ja, for i Sverige har antall gymnasie-elever sunket med 30.000 de tre siste årene. Og vil de neste årene fram til 2015 minske med ytterligere 60.000 elever. Skal si det går fremover!

Elevene blir dummere og dummere. Men det nevnes ikke at elevene - som ikke har evner forøvrig tilhører den importerte befolkningen fra ikke-bærekraftige land. Den største gruppen sies å komme fra Somalia, Afganistan og Irak. Er det ikke i disse landene de opprettholder selvrespekten med å ty til krig, forresten? Ja, som sagt......

Mr Stormark vurderer etter eget forgodtbefinnende

Denne mannen tillater seg å heve seg over norsk lov og rett. Han er ikke alene om det; sjefen selv anser seg ikke ansvarlig for noe som helst. Han har mottatt 7000 e-poster fra PC'en til Anders Behring Breivik. Politiet har selv gått gjennom materialet men har ikke funnet grunn til å ta disse opp i bevisvurderingen.

Mr Stormark vurderer det sånn at politiet ikke har gjort jobben sin. Og derfor må han gjøre det. Mr Stor er hermed dommer og bøddel på samme tid. Innsamlingen er hacket og dermed ikke lovlig. Hvis politiet hadde drevet med avlytting av en person, så hadde dette materialet ikke nødvendigvis holdt i retten.

For at bevisene skal holde i retten må de være innsamlet på lovlig vis. Disse 7000 e-postene er ikke innsamlet av politiet og de er innsamlet ulovlig. Ergo var det verdiløst som bevisgrunnlag. Men så kommer Mr Stor og slår neven i bordet. Han er en vanlig skribent uten juridisk utdanning, noe han velger å se bort fra.

At han har fått et forlag til å utgi dette i bokform er betenkelig. Legg merke til at denne mannen har sittet på dette materialet i lang tid. Avtaler er inngått på bakrommet. Dette skal ut og ingen skal få stoppet det. Trykken går varm og boka ligger allerede i hyllene innen mediene har fått snusen i det. Det er sannelig godt gjort. Regler om personvern og åndsverk blir glatt tilsidesatt.

Det som er betenkelig er at så mange autoriteter hever seg over lov og rett, og gir signaler om at det er greit. Og ikke minst bidrar til å gjøre dette samfunnet lovløst. Noen vil ha det til at Breivik ikke fikk streng nok dom. At loven har en grense på 21 år, det betyr ikke noe nevneverdig for de lovløse. For hva gjelder morderen Breivik, så mener de lovløse at han bør dømmes etter deres lov. Og at regler som iflg Grunnloven ikke er gyldige idag, bør bli det med ett pennestrøk. Med deres tillatelse. De rettferdige har talt. Med referanse til at en lov ikke kan gis tilbakevirkende kraft. Breiviks rettssak er blitt hevet i skyene for sin profesjonalitet. Men dette er for mange ikke nok. De mange mener at man burde ha hengt mannen. Hevnen ligger latent hos mange i dette landet. De har med sin utagering nedgradert dommer Arntzen til en nikkedukke.

At de venstre-vridde debattørene velger å se mellom fingrene med det faktum at sjefen ikke har vilje og evne til å ta ansvar, det er ikke noe nytt. For med tiden som er gått så kjenner vi lusa på gangen. Morderen bør dømmes etter kriterier de venstre-vridde klekker ut. Og det straks.

At mange etterhvert har svin på skogen i denne saken gjør det ikke bedre. Men Mr Stor som faktisk er en kraftig kar; hadde bare ett ønske og det var om mulig å bli enda større. I mine øyne og hos mange vil jeg tro han nå fremstår etter dette private stuntet - som den minste av oss.

At han tør, sier jeg. Kjenner han alle Breiviks sympatisører?