onsdag 5. september 2012

La bussen stå!

Vi er kjent med oppmaningen om å ta buss. Det skal visstnok spare miljøet. Noe de fleste ikke tror på. Vi som har kjøpt dieselbiler vil få forbud av sosialistene; om ikke å kjøre bilene våre i vinter i de større byene. Alternativet blir da trikk der de finnes eller buss. Det er bare det at argumentet om miljøet faller pladask; i og med at bussene også kjører på diesel! Fortell det til en sosialist og geipen vil definitivt falle til langt ned på brøstet.

Svenske bussjåfører viser ingen hensyn til passasjerene sine. Ikke noe nytt; det samme erfares i Norge. Ikke alle bussjåfører har godt humør. Husker f eks en sjåfør på 30-bussen som gikk over Bygdøy Alle for noen år siden. Han kunne plutselig gå totalt av skaftet. Spesielt hvis bussen ble full. Ja, tror faktisk ikke det alltid var årsaken heller. Da bråstoppet han bussen med de følger dette får for passasjerer som står i midt-gangen, spesielt. I full galopp strenet han bakover i bussen, dyttet oss tilside og så seg ut en synder som ikke forsto ett kvekk. Passasjeren fikk gjennomgå i form av dytting og primitiv kjefting. Med det resultatet at han ble nektet videre ferdsel. Denne sjåføren var godt kjent for oss som var avhengig av 30-bussen den gang.

Dette er et kjent fenomen i byene der trafikken er enerverende. I Sverige f eks vil en passasjer være langt mer utsatt for skader om han velger bussen; fremfor sin egen privat-bil. Dette iflg en forskningsrapport gjort av Lunds tekniske høgskola. I Sverige ender man ofte på sykehus med hodeskader og brudd i armer og ben etter en tur med bussen. Dette skjer ved av- og påstigning. Husker i den forbindelse en trikke-ulykke ved Holbergs plass for noen år siden. En kvinne ble hengende etter trikken mens hun desperat kjempet med å få barnevognen med seg; idet dørene ble lukket. Tror faktisk hun døde.

Mange sjåfører burde bli bøtlagt og anmeldt for sin aggressive oppførsel. Men skjer dette? Nei, ikke meg bekjent. Og i disse dager da sjåførene blir importert som arbeidskraft fra ikke-bærekraftige land som knapt har lært seg norsk, så er det problematisk å hevne seg på dem med trusler om bøter eller fengsel. Så i stedet for å bedrive uhjelp i disse landene som aldri vil bli bærekraftige pga lav IQ, så vil disse bli invitert hit til lands, samtidig som vi ser at ex-antall elever forsvinner fra gymnasiene.

Ja, for i Sverige har antall gymnasie-elever sunket med 30.000 de tre siste årene. Og vil de neste årene fram til 2015 minske med ytterligere 60.000 elever. Skal si det går fremover!

Elevene blir dummere og dummere. Men det nevnes ikke at elevene - som ikke har evner forøvrig tilhører den importerte befolkningen fra ikke-bærekraftige land. Den største gruppen sies å komme fra Somalia, Afganistan og Irak. Er det ikke i disse landene de opprettholder selvrespekten med å ty til krig, forresten? Ja, som sagt......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar