onsdag 17. oktober 2012

Frp: Det regjerings-kåte partiet uten rygg-rad

Såsant ikke Frp gjør bruk av de samme simple metodene som Arbeiderpartiet gjør: LJUGER for å få folk til å stemme på dem i valg – så har jeg endelig bestemt meg. Frp får IKKE min stemme neste år. Nå står de frem totalt uten ryggrad. Det snakkes ikke lenger INNVANDRING. Om jeg får noen skattelettelser eller om jeg måtte betale arveavgift; det driter jeg i! Sammen med Høyre får de allikevel ikke utrettet noe som helst som vil gagne oss i det lange løp.

Dette partiet er blitt et parti uten ryggrad og/eller moral. Det er blitt så liberalt at det henger ikke på greip. Ta f eks deres ukuelige innsats for at folk skal få drikke alkohol 24 timer i døgnet. Uforståelig. Folk sykmelder seg; unge mennesker utvikler alkoholisme. Det som en konsekvens at alkohol er tilgjengelig døgnet rundt. For ikke å snakke om at folk ikke får sove når de vekkes av primitive hyl og bråk fra folk som ikke kommer seg i seng.

Så har du det tilfellet at deres representanter nå etter at FOLKET sa seg svært negative til at EU fikk en fredspris!!! Her gikk ikke bare Høyre på banen og velsignet dette forslaget; dette er ingen nyhet. De har politikere som velsigner åpne grenser. Kristin Clemet er et skremmende eksempel på elendig og narsissistisk dømmekraft. Men Frp gikk også på banen og mente at Nobels formue skulle gis til EU. Folket derimot – nei, dem er det ingen som lytter til.

Nå ser jeg jo at Siv er blitt en avgjørende faktor for at dette partiet går stadig mer på rævva. Carl I gjorde en kjempetabbe da han ga henne roret. Og jeg er ikke i tvil om at han angrer og ønsker henne dit peppern gror. For det tror jeg flere og flere gjør. Ikke vet jeg hva som foregår på kammerset nede på Youngstorvets Frp-kontor. Men nå tror jeg de like gjerne kan slukke lyset og låse dørene. For nå er det bare et tidsspørsmål innen de ligger under sperregrensen. Tipper at Arbeiderpartiet vil være vinner ytterligere en periode på tinget. Og blir de det er Frp toast!

Frp-ere flest er kanskje uten akademisk utdannelse. Men de har en høy sosial IQ. De har ingen interesse av å bli styrt av Erna og Høyre; med sin umoralske og frigjorte politikk. Det er ikke uten grunn at de syndefulle homofile trekker til høyre som tar imot dem med åpne armer. Høyre fremstår nå som syndens bule; og jeg ville begå vold på min egen samvittighet om jeg skulle stemme neste år med alt dette de «blå» bringer til torgs nå om dagen.

Og hva angår den største synden, som herjer vårt kristne land, så begynner politikere nå å hoppe ut av skapene sine hva enten de tilhører Krf eller Frp. Det kan ikke benektes. Og nå kan vi altså konstatere at Siv er villig til å gå dem i møte på alle punkter. Vi andre holdt pusten når en av deres egne ungdomsrepresentanter gikk høyt ut rett foran valget i 2005 og sa at det burde være helt greit å la ungene gå i burka og hijab. Det avgjorde ikke min stemme det året, men jeg ante at partiet allerede dengang var på vei utfor, da jeg ble utelukket av Sivs blogg fordi jeg uttalte meg med denne samme retorikken i fbm at en av hennes rådgivere gikk inn for det som idag har avgjort hva jeg i tiden fremover ikke vil gjøre. Stemme på partiet Frp.

Idag får vi vite at de er villig til å strekke seg langt for å komme inn i regjeringskontorene. «Frp snur i homo-spørsmål». Nå har de laget et forslag til nytt program om å tillate at homsene skal få en rett til å gifte seg. Ikke nok med det; men også få adoptere barn.

At ekteskapsloven er toast og at det ikke lenger er noe vits i å gifte seg det har jeg akseptert. Men at de går til sengs med partiet Høyre; dette nedrige liberale partiet som gjerne innfører sharia-lover også. Dette innebærer at vi folket egentlig ikke trenger å løfte en finger. De politikerne finnes ikke de som streber etter å lede landet. De graver vår grav; hva enten de kaller seg Arbeiderparti, SV, Høyre eller Frp!

«Farmens» friske pust

Det kan ikke benektes at Farmens nye deltager Andreas er et friskt pust. Han synes ikke det er bra at jentene svinser rundt halvnakne når det er gutter tilstede. Iført shorts, en varm sommerdag; blir for mye for Andreas som selv vandrer rundt i det samme plagget. Full av hormoner kjenner han sine begrensninger. Han beholder t-skjorta på. Høyreist og sexy; med svulmende muskler har han erfaring fra eget gårdsbruk.

Det blir visst vanskelig å ta denne unge sjarmerende mannen på alvor. De hånler av hans skrudde ideer som ikke henger på greip i disse tider der ungdommen «har seg» (artig uttrykk) i det offentlige rom; i reality-program som Paradise Hotel og lignende umoralske programmer som «selger» som hakka møkk iflg Nrk. Programmet «Trekant» ble et tankekors for dem av oss som har tenåringer å hamle opp med. Selv har jeg ikke det lenger – og takk for det! Samfunnet har dog utviklet seg til det verre i løpet av de siste 15 årene og jeg er glad det ikke er meg som mor som skal bale med dagens umoral. Har de forresten lært noe av sin egen utagerende fortid når de nå har satt egne barn til verden? Det er å håpe at mine egne grunnregler ligger i bånn når de snart skal sette grenser for sine egne tenåringer. Og at det faktisk ikke er greit å la ungene farte ute klokka fire om natta i en alder av 15 år.

At det er livs-farligere i dag kommer jo som et tilleggsmoment sett i relasjon til at Norge nå flommes over av utenlandske overgripere med et kvinnesyn som ikke ligner grisen. Ungdommer som vokser opp med hevntanker mot hvite kvinner er f eks ikke noe å kimse av. Det er en sannhet du bør merke deg først som sist.

Dengang jeg selv var i den aldere; oppvokst på landet haiket vi til byen på kvelden uten å blunke. Foreldrene var ikke nevneverdig urolig heller. Og jeg kan nok huske at vi var utsatt for situasjoner som gjerne kunne ha utviklet seg, men overgrepssaker av den typen vi erfarer idag var ikke et tema som i dagens nyhetsbilde.

Andreas har imidlertid mange gode poenger og jeg håper vi hører mer om hans filosofiske betraktninger rundt moral i scene av hans bibelske betraktninger. En flott ung mann som nok vil sette spor etter seg. Jeg tipper han vinner Farmens utfordringer. Det var vel heller ikke uten grunn at de snarest etter ankomst valgte ham til sjef den første uken. Han utstråler styrke og fornuft. Og som kristen uten de mest avanserte tankene til Andreas, tør jeg påstå at dagens unge burde ta til seg den lærdommen vi alle finner ved å lese Bibelen. Uten å trekke frem de tunge begrepene, så lær i det minste å kjenne Jesus. Et bedre mennesker har aldri fremstått på denne Jord. Mild men refsende. Empatisk mot de svake. Tenk om vi alle kunne ha disse egenskapene? Da hadde det ikke vært krig og elendighet.

Og Andreas; ja, er han ikke egentlig sexy? Tyder det ikke på en sterk manns mot når han sier at de er upassende at to mennesker en kvinne og en mann ligger i samme seng? På Farmen har de hoppet til sengs sammen som om det er det mest naturlige i verden. Farmen skal ha kred for å sine valg i år. Det er herlig å sitte her med min livserfaring etter et langt og innholdsrikt liv å filosofere over de enkelte deltagers personligheter.

At den eldre berta (navnet gikk meg forbi) røk ut som den første deltageren var ikke uventet. Snakk om å drite på draget? I et program der deltagerne er unge mennesker som ennå ikke har utviklet en fullt ferdig personlighet er det pinlig å bevitne en eldre kvinne med den slags tilbøyeligheter.