onsdag 8. mai 2013

Erna Solberg: Uten baller

Ja så dukket katta opp av sekken, da!

Er ikke overrasket overhode. For jeg har plassert Erna for lengst. Jeg har endog harselert med henne i dette essayet:

Den damen er ikke troverdig. At hun fremdeles vagger rundt på det som fremstår som valpe-fett er tankevekkende. Jeg stoler ikke på mennesker som gir blaffen i hva andre mener om denslags. Det lages programmer om nordmenn som blir stadig fetere. Det er endog blitt underholdning på tv. Og legene er bekymret. De som har bidratt til å få dette på agendaen er mennesker som har innsett at de har et problem. Selv golfforbundet har de fått på banen for at folk skal holde seg i form. Men altså ikke Høyres leder Erna Solberg?

Hvorfor skal vi da ha tillit til henne? For det er ikke lenger snakk om en kvinne som etter noen nedturer har fått litt for mange valker. Det er noe som kan skje alle i løpet av livet. Nei, dette fremstår som overvekt som hun har gitt opp å bli kvitt.

Det er nå så - men det bidrar til at det er vanskelig å ta henne på alvor. Som mitt essay skrevet for en god stund tilbake viser; tror jeg Erna er en kvinne som nok er både jovial og hyggelig. Men i disse tider der vi trenger en leder som kan lede landet er det ikke godt nok å være en hyggelig person. Hun/han må ha baller. Jeg tror forresten at Carl I er enig, han skriver i alle fall i sin siste bok at det må ha vært tilfeldig at Erna ble valgt som leder dengang. For hvorfor var hun ikke synlig i 2005? Hun hadde all verdens muligheter til å ta styring dengang. Er noe endret? Nææææ, neppe!

Og er hun mer synlig nå? En ting er å fokusere på partiets programposter, men det hadde ikke vært av veien å si noen ord om den regjeringen som hun håper å erstatte. Retorikken er så koselig atte! Litt vel mye «kaffe og kaker»- stemning rundt Erna. Går det kanskje mye i marsipan-kaker derigårn?

Og nå har hun da også avslørt hvor pinglete hun er. For nå sier hun at det ikke er aktuelt å styre landet uten Venstre og Krf. Hæææ?

Krf med sine synspunkter på u-hjelp og innvandring. Stikk i strid med Frp's agenda. Eller Venstre? Herregud kan du se for deg hvordan det vil se ut? Den muskuløse Trine på den ene siden, Erna med valpefettet i midten og Siv som heller ikke er så sylslank lenger. Tre kvinner; svære fettberg. Et Venstre og et Krf med velgere som med tiden har gått over til Høyre-siden. Under sperregrensen. Med andre ord partier som burde nøye seg med en telefonkiosk når de arrangerer sine landsmøter. Som sagt i VG's leder her forleden.

Erna har altså ikke baller nok til å lede verken sitt parti alene; eller sammen med Siv som nok kommer til å bruke albuene sine gradvis mer og mer etter valget. For blått-blått blir det. Og Erna hun frykter nok ikke bare Siv, men den dagen da hun må argumentere som Statsminister med Trine og Krf-ere, da skal vi nok få se en annen side av Erna. Be-liiiiv me!

Nei, stem Frp dere som ikke er sikre. Med Siv og Frp vet vi hva vi får. Nye veier, bedre helse-vesen færre asylsøkere, politi i gatene, en langt bedre eldreomsorg. Og ikke minst de vil i motsetning til Erna bruke av Oljefondet. Noe den pinglete Erna har signalisert at hun ikke akter å gjøre.

Så kan man jo spørre seg: hvis Erna og Høyre mener at vi vil få et bedre Norge når Jens&co er kastet ut – hvor skal hun få pengene fra? Siv har i alle fall vært ærlig om dette.

Se også: «Erna tar sats» skrevet for ett år siden temmelig nøyaktig.

Anti-rasistisk senter: De lyver

Det er om mulig ikke noen annen organisasjon som lyver så mye som anti-rasistisk senter.
Det er om mulig ingen som stjeler så mye som rumenere.

Antirasistene i SOS-rasisme løy så mye om medlemstallet at de kunne bygge seg opp en anseelig bygningsmasse. De eide gårder rundt omkring og hadde en stor formue. Penger som vi skattebetalere hadde spyttet i kassa deres over år. De er nå omsider konkurs. De møtte ikke engang i retten når rettsaken gikk der.

Igjen hører vi Kari Pattepuli står frem og lyver og skylder på nordmenns fordommer. Anti-rasister er om mulig dessuten noen store rasister. Ingen som er så anti-norsk som Kari og hennes stab som dessuten består av en muslim.

Idag går Kari ut og hevder at det ikke er sant at rumenere tigger. Men la oss se på noen forhold som er godt kjent.

Nå nærmer sommersesongen seg og folk får beskjed om ikke å vente med å sette ut båten fordi tyvene er rett rundt hjørnet. Ikke bare når båtene ennå står på land eller i hagene hos folk, men så snart de er kommet på vann så går de løs på motorene. Det vil si etter å ha blitt frastjålet båtmotorer i flere år gjenfunnet i Romania og i andre øst-europeiske land, blir tyverier fra båter på vann nå stadig oftere avslørt fordi sivile går vakter; spesielt om natten.

Så har du alle historiene om rumenere som stjeler fra butikker. At de ikke stjeler alene er en kjent sak. De tar med seg små barn som alibi. Disse stjeler om mulig enda mer. Hvem husker ikke overvåkings-bilder fra i fjor og i forfjor; der kvinnene som går med lange skjørt putter endog tv-skjermer under skjørtet på en snedig måte. Det er ikke det produktet de ikke har kunnet stjele med seg på denne måten.

Så har du alle lommetyveriene; de er eksperter på denne form for ran også. Hvem er ikke blitt stoppet på gaten og spurt etter veien der de står to og ofte flere sammen og later som om de ikke finner veien. Selv har jeg opplevd dette og gått rett forbi, med ukvemsord slengt etter meg. Om de knapt snakker engelsk så har de i alle fall lært seg noen engelske gloser. Jeg har også selv ved selvsyn stått en meter fra dem når de - når norske eldre kvinner spesielt; i denne situasjonen konsentrerer seg om å hjelpe, blir ranet på en svært så finurlig måte. Med hånden forsiktig ned i vesken har hun eller han åpnet den og vips der forsvant lommeboka. Å være en mann med lommeboka i baklomma er vel ingen utfordring for den bermen.

Så har du disse alibiene som sitter utenfor butikkene og sier pliiiis. Ikke bare i Norge; de er vel så representert i andre land. Med de samme metodene. De bryr seg katten om de får noe i kruset sitt. De sitter ikke der for å få penger, for det får de IKKE. De er der fordi personer som udugelige Faremo legger til rette for dette og annet faenskap.

Spania: i vinter rullet de opp en rumensk bande som hadde stjålet svært dyre biler.

Er dette mine påstander? Politiet er så trøtt og lei av dette faenskapet at de forbereder oss på en strøm av rumenere denne sommeren. Pga udugelige politikere som fru Faremo!

Vet ikke jeg; men er det bedre å lyve enn å stjele? I min verden er det brudd på to av de ti bud. Trenger jeg si mer?