onsdag 8. mai 2013

Anti-rasistisk senter: De lyver

Det er om mulig ikke noen annen organisasjon som lyver så mye som anti-rasistisk senter.
Det er om mulig ingen som stjeler så mye som rumenere.

Antirasistene i SOS-rasisme løy så mye om medlemstallet at de kunne bygge seg opp en anseelig bygningsmasse. De eide gårder rundt omkring og hadde en stor formue. Penger som vi skattebetalere hadde spyttet i kassa deres over år. De er nå omsider konkurs. De møtte ikke engang i retten når rettsaken gikk der.

Igjen hører vi Kari Pattepuli står frem og lyver og skylder på nordmenns fordommer. Anti-rasister er om mulig dessuten noen store rasister. Ingen som er så anti-norsk som Kari og hennes stab som dessuten består av en muslim.

Idag går Kari ut og hevder at det ikke er sant at rumenere tigger. Men la oss se på noen forhold som er godt kjent.

Nå nærmer sommersesongen seg og folk får beskjed om ikke å vente med å sette ut båten fordi tyvene er rett rundt hjørnet. Ikke bare når båtene ennå står på land eller i hagene hos folk, men så snart de er kommet på vann så går de løs på motorene. Det vil si etter å ha blitt frastjålet båtmotorer i flere år gjenfunnet i Romania og i andre øst-europeiske land, blir tyverier fra båter på vann nå stadig oftere avslørt fordi sivile går vakter; spesielt om natten.

Så har du alle historiene om rumenere som stjeler fra butikker. At de ikke stjeler alene er en kjent sak. De tar med seg små barn som alibi. Disse stjeler om mulig enda mer. Hvem husker ikke overvåkings-bilder fra i fjor og i forfjor; der kvinnene som går med lange skjørt putter endog tv-skjermer under skjørtet på en snedig måte. Det er ikke det produktet de ikke har kunnet stjele med seg på denne måten.

Så har du alle lommetyveriene; de er eksperter på denne form for ran også. Hvem er ikke blitt stoppet på gaten og spurt etter veien der de står to og ofte flere sammen og later som om de ikke finner veien. Selv har jeg opplevd dette og gått rett forbi, med ukvemsord slengt etter meg. Om de knapt snakker engelsk så har de i alle fall lært seg noen engelske gloser. Jeg har også selv ved selvsyn stått en meter fra dem når de - når norske eldre kvinner spesielt; i denne situasjonen konsentrerer seg om å hjelpe, blir ranet på en svært så finurlig måte. Med hånden forsiktig ned i vesken har hun eller han åpnet den og vips der forsvant lommeboka. Å være en mann med lommeboka i baklomma er vel ingen utfordring for den bermen.

Så har du disse alibiene som sitter utenfor butikkene og sier pliiiis. Ikke bare i Norge; de er vel så representert i andre land. Med de samme metodene. De bryr seg katten om de får noe i kruset sitt. De sitter ikke der for å få penger, for det får de IKKE. De er der fordi personer som udugelige Faremo legger til rette for dette og annet faenskap.

Spania: i vinter rullet de opp en rumensk bande som hadde stjålet svært dyre biler.

Er dette mine påstander? Politiet er så trøtt og lei av dette faenskapet at de forbereder oss på en strøm av rumenere denne sommeren. Pga udugelige politikere som fru Faremo!

Vet ikke jeg; men er det bedre å lyve enn å stjele? I min verden er det brudd på to av de ti bud. Trenger jeg si mer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar