lørdag 8. september 2012

Nordmenn er gale!

Supermosjonister? Masochister? Norske kvinner og menn burde tilbys mental hjelp. De er desperate etter å vise seg frem. Birken-rittet over fjellet i vind med stiv kuling i kastene stopper ikke disse gærningene. De puster og peser seg oppover de bratte bakkene. Ved kontrollstasjonene står gutta-boys avslappet og ved godt mot. Noen mer feminine enn andre og man grubler litt over akkurat det. Snart møter de snøfiller; små fjon som gradvis eskalerer til snøstorm. Halvnakne ligger de over sykkel-rattet og man venter bare på at de skal bryte sammen. Først svikter hjertet; deretter det mentale. De banner og sverter; kvinner mer enn menn. De gir seg ikke. Akkurat det er et nederlag de ikke kan tillate seg.

Kona er verst; ekte-mannen ligger henslengt komfortabel bak rattet i en oppvarmet bil. Det verste han tør si om henne er: hun gir seg aldri. Herregud så stolt han må være!

Denne uken dro jeg selv inn i fjellet. Inn til Kalhovd som ligger på grensen til Hardangervidda. Denne hytta eies av Turistforeningen og er det siste året oppgradert som det heter. Dette betyr ikke nødvendigvis mer luksus. Og da tenker jeg først og fremst på gode madrasser. Og betjeningen snakker engelsk. Kokken lager bacalao; en portugisisk rett. Og det til tross for at Turistforeningen annonserer denne hytta med mat fra området rundt. Bacalao er vel noe de siste forbinder med Hardangervidda. Men det er ikke så nøye. For folket vi importerer må jo tilbys en jobb, gad vite.

Fra Tinn; nord ved sjøen tar man av inn på en grusvei, den første biten på nylagt asfalt. Tre mil innover på krøtterstier medfører unektelig gjentatt nakkesleng - og alt hva dette medfører i ettertid. Men vi er da ikke pyser heller. Ved enden av veien langt inne på vidda venter sogar en oppvarmet hytte med dusj. At søvnen uteblir pga fysisk utmattelse etter tre mil i bil på krøtterstier, er ikke akkurat oppmuntrende med tanke på en dagstur noen mil dagen etter.

Når dagen starter med en Paracet som forhåpentlig demper hodepinen, som har satt seg etter at muskler og skjellet er i ulage; tyder mer på en dag i et avslappet tempo. Men det var jo ikke det som var meningen. Så vi kulern med en god bok i en sofa som har sett bedre dager. Der skumgummien er så myk at du faktisk kommer til å bli sittende rett på treverket.

Nei, da heller med ullklær og gode støvler. At det er nær opp til storm i vind-kastene får vi stå ut med. Knyt hetta på anorakken godt under haka og sett i vei. Bruk gjerne staver; det er ikke utenkelig at du vil komme til å trå feil. Som denne eldre mannen sa; han satt med ett stort hull i panna rett over det venstre øyet. Steinen slo imot meg! Han hadde gått med sine pensjonistkompiser fra hytte til hytte over tre dager allerede. Gudene vet hva dette vil avsløre av helseplager når han omsider kan søke lege. Hjernerystelsen var et faktum langt der inne på vidda, men han hadde gode kompiser som lappet ham sammen med et mellom-stort heftplaster. Han var ved godt mot og en skikkelig moro-kar.

En venn av meg; en fysioterapeut sa for noen år siden. Idrett er farlig; jeg holder meg langt unna. Mitt råd til deg: bli hjemme! Gå heller en tur i nærmiljøet; kort vei til heimen og sivilisasjonen.

EU: Festen er over; gjestene må nå dra hjem

EU, den falske drømmen om et uniont samarbeide økonomisk og politisk er en fiasko. Tyskland med Angela Merke, som fremdeles leder dette prosjektet er ikke villig til å gi opp. Men ikke flere enn fire av ti tyskere ønsker være med på dette lenger. Hitler skal ha sagt da han så hvilken vei høna sparket: neste gang tar vi dem ad diplomatisk vei. Frankrike er ikke borte dem heller. Norge derimot forsto det som Sverige ikke ville vedkjenne seg. Ønske om å holde liv i, les: betale for våre naboer, er en skamløs illusjon.

Festen er over og gjestene må nå belage seg på å reise hjem. Nå har de tæret og misbrukt vår gjestfrihet lenge nok. Om de ikke drar frivillig setter vi opp fly. Tog eller buss. Det kalles deportering som det allerede er antydet fra et av EU-landene, siden de ikke drar frivillig. Selv Angela Merkel oppfordrer nå sine borgere til ikke å være for krass i sin retorikk - men diplomatisk. For tanken har slått tyskerne for lengst : dette vil vi ikke lenger være med på. Eurosamarbeidet er ikke noe annet enn en fiasko; der skjevfordeling av godene ikke aksepteres. De som ikke yter forlanger i tillegg enda mer. Steng tappekranene; steng disken.

Land som Grekenland hadde ikke problemer før de måtte kvitte seg med drackmene. De levde stort sett av turismen og har aldri vært et rikt land. Spanjolene likeså. Når grensene ble åpnet på vidt gap kom man drassende med sitt pikk-pakk; uten evne til å bidra til felleskassa. Den er det landets opprinnelige borgere som står ansvarlig for å fylle opp. For nei, vi trenger ikke alle grønnsaksbodene. Vi har mer enn nok drosjer. Se bare på Drammen; der kriger de om kundene. Og kravet om å yte før du kan nyte bryr man seg ikke om. Grensene mellom landene ble åpnet av manipulerende poltikere. Og det er fastslått at det er en utydelig overgang mellom manipulasjon og psykopati.

Så; ikke nok med at gjestene forsyner seg uhemmet, men de bidrar til at utgiftene stadig vekk går amok. Ingen har vært forberedt på dette. Og våre politikere; spesielt marxistene, de stikker huene sine stadig lenger ned i sanda. Eller hvorfor ikke kalle det gjørmebryting! Og hvem ønsker å yte for at naboen, som ikke er istand til dette, skal få det like bra? Det ligger ikke i vår natur. Dette er ett så alvorlig inngrep på våre friheter, at det er nødt til å ende katastrofalt. Det nytter ikke, som advokat Lippestad så riktig sa idag; man må nå begynne å debattere hvorfor Breivik gjorde det han gjorde.

Europrosjektet skulle bidra til fredelig sameksistens. Som; om vi bare stagget sulten i Romania, så ville alt bli bra. Dette landet som ikke får nok av naboenes bidrag, men reiser land og strand rundt og tigger i tillegg; bidrar til hat og nedvurdering. Vi ble narret til å tro på nedrustning. Men det tok ikke lang tid etter at muren falt i Tyskland før Russland igjen startet opprustning på ny. Ergo falt også denne illusjonen i grus.

Hva mer? Jo, gettofiseringen skjer ikke lenger gradvis og i det skjulte. Nei, nå har vi fått såkalte no-go-soner. Eks vis i Groruddalen der blir etniske nordmenn mobbet vekk. Biler settes i brann en masse, noe som for de kriminelle er som fredagsunderholdning var for oss etnisk norske for noen ti-år siden.

Barn og unge blir ranet, men ikke engang dette skjer i gettoene - men rundt i hele det ganske land - der de kriminelle drar rundt på sine raid, der det ranes over en lav sko. For 10 millioner gull ett sted, båtmotorer og sykler ett annet sted. Bare fantasien setter grenser. Og den fantasien får heller ingen konsekvenser. Politiet er ikke utrustet til å ta itu med dette faenskapet. Penger er det smått med og vi avler terrorister, som gis fritt leide i to timer der enkelt-personer ser seg i stand til å meie ned for fote. Ingen reagerer nevneverdig. De som burde ta et selvstendig ansvar går fremdeles fri.

Ikke bare i vårt lille land, men i alle land der enten EØS eller EU-lover regulerer folks gjøren og laden. Folk har fått nok og danner sine egne motstands-celler. Høyre-opposisjonelle tar grep og vi ser snart ingen ende på dette faenskapet som EU faktisk er. Hvem skal ta skjeen og hvem er modig nok til å sette to streker over hele dette fandenivoldske prosjektet - som Hitler altså kalte en «diplomatisk tilnærming»!

Sverige: Landet mister enhver troverdighet

Landet Sverige er i oppløsning som nasjon

«Migrasjonsverket behøver miljarder»

Svenske nyheter kan melde om 40% flere asylsøknader neste år. Disse vil komme fra ikke-bærekraftige land som Somalia, Afganistan, Syria, samt øst-europeiske land som Serbia og Bosnia. En blanding av muslimer og kristne. Flest muslimer. Til og med enslige mindreårige er langt flere enn noensinne tidligere.

Hadde dette landet ikke grenset til Norge; der det idag ikke finnes effektive grensekontroller. Der de samme personene gjentatte ganger smugler varer (og mennesker) over grensen spesielt ved Svinesund kort vei til hovedstaden, så kunne vi lene oss tilbake en smule og tenke: vel dem om det. Men vi vet at disse vil forflytte seg over til nabolandet Norge så fort de får en sjans. Og den vil komme unektelig når tilbudet om arbeid naturlig vil begrense seg. Og så får vi de samme problemene på nakken. Med alle de utgiftene dette medfører for disse som vil komme til å slå seg ned her. Velferdskassa; Folkepensjonen blir mer og mer slunken. Og våre barn og barnebarn vil merke dette når pensjoner skal deles ut. Vi vil bli stadig mer avhengig av oljeformuen. Nordmenn vil bli stadig mer oppgitt over å måtte betale for dette kalaset. Det vil bli et opprør større enn noen vil kunne forestille seg. Hadde han kanskje rett Breivik når han hevdet at raidet på Utøya bare var som et fyrverkeri å regne? Skrekk og gru!

Og svenskene vil dukke under lenge før. Norge er helt avhengig av å få stoppet folk ved grensen til Sverige. Og det brennfort!

Neste nyhet på programmet idag: «unge arbeidsløse ofte uten kjørkort».

Disse ender som en konsekvens utenfor arbeidsmarkedet. Sverige har idag 140 000 ungdommer mellom 18 og 24 år; 60% av disse mangler kjørekort. Mange jobb krever ingen arbeidserfaring men et førerkort er et krav. Hvem skal betale førerkort for disse; om ikke staten. Ergo: medel-svenson. I Sverige føder ikke etniske kvinner flere barn enn i Norge. Regnestykket burde ikke by på problemer. Hvem skal betale deres pensjoner når den tiden kommer. Om 10 år? Om 20 år? Om 30 år finnes det ikke ett øre igjen; garantert. Befolkningen øker i rekordfart av ikke-bærekraftige mennesker fra u-land. Og som en konsekvens av denne perverse innvandring av ikke-bærekraftige mennesker vil man i Sverige om få år oppleve seg selv som et u-land. IQ-nivået i Sverige er vel på nedadgående allerede vil man vel tro.

Nyhet nr 3: «Ingen frukt eller kaffe» - økonomisk krise i Jemtlands landsting.

Her må man spare på nesten alt. Men ingenting gjøres. Det finnes ikke penger.

De ubrukelige

Er det ikke på tide at vi blir advart? Du forblir neppe en venn med en person som ikke tilfører noe annet enn frustrasjoner i livet ditt. I det offentlige sitter det nå flere og flere døgenikter som ikke presterer noe annet enn konflikter med sine kunder. Fortell dem hva du synes og du blir straks avspist med følgende retorikk: hvis du ikke liker det, så finn noen andre. Kritikk, om så konstruktivt er de for traumatiserte til å ta inn over seg. Denne erfaringen gjør vi stadig mer og mer, og jeg er en av de som gir meg ende over.

Vestfold Blad tilbyr sine lesere en gratis avis. Der man kan sette inn annonser gratis. Kravet er at du legger inn en profil. Der blir du blant annet bedt om å legge inn et telefonnummer. I disse digitale tider burde de fleste ha blitt så disiplinert at de ikke lenger reagerer på denslags. Det finnes nettsteder der du kan kjøpe og selge varer. På finn.no har man erfart at kriminelle har lagt inn annonser for salg av biler, leiligheter til leie – som et par eksempler.

I annonsene kunne man bli bedt om å ta kontakt med et telefonnummer som ser tilforlatelig ut. Ved kontakt har det kommet frem historier om at vedkommende som «skal selge bilen sin» har bedt deg innbetale et depositum. At noen gladelig gjør dette, er trist, men man forklarer det med grenseløs naivitet. Ok, ikke alle er like smarte. Og det er greit. Det er jo litt sjarmerende da at noen går så på limpinnen. Om ikke annet så er sjansen stor for at man får seg en god latter. Selv finner jeg denslags ikke morsomt overhode. Bare trist! At kriminelle fra øst-europa har forstått at nordmenn er naive er nå så, men vi burde lære av historiene. Ergo blir man bedt om å identifisere seg med ett telefonnummer. Slik at de kriminelle kan spores opp i ettertid.

I Vestfold Blad kan man legge inn en rubrikkannonse som ikke skal være over et visst antall tegn. Eks vis ikke over 60 tegn i selve annonsen. Med andre ord kan annonsen komme til å fremstå ekstremt kortfattet. Gjør et forsøk på å fortelle noe mer enn de 60 tegn, og du vil ikke kunne «lagre» den. Ok, vi aksepterer dette. Det blir derfor noe underlig da at «man» i VB har sensurere som endrer annonsens innhold.

Et eksempel: jeg velger å legge inn min mail-adresse istedet for mitt telefonnummer. Dette av årsaker jeg ikke trenger komme inn på. Irrelevant for saken men allikevel relevant. Så til min store undring og frustrasjon står min annonse der – MED telefonnummer. I disse dager da man burde ønske seg noe mer privatliv kan det være greit i noen tilfeller å unngå å bli googlet. Ok, hadde dette vært en engangsforeteelse så hadde jeg ikke gjort noe stort nummer ut av dette jeg karakteriserer som avisens «brøler». Men nei, det er ikke første gang jeg må ringe annonseavdelingen. Sist aksepterte jeg unnskyldningen. Men dengang greide de f..... meg å trykke to telefonnummer (for sikkerhets skyld) ett som jeg selv la inn i annonsen - og – det som ligger i min profil. Det må i tillegg bemerkes at når den ansvarlige (les: sensurereren) tillater seg å gjøre dette, så går man dessuten ut over de angitte 60 tegnene.

Jeg ringer annonseavdelingen og spør i en avslappet tone; det er jo ingen grunn til å hisse seg opp; brøleren står jo der svart på hvitt. Gjort er gjort; if you get my drift. Men så kommer «forklaringene» som attpåtil er motstridende. Når jeg da konfronterer døgenikten med dette så føler hun seg tatt på senga og sier: hvis du ikke liker måten vi gjør det på, så får du vel finne deg en annen måte å annonsere på, da. Med andre ord ikke akkurat en ordre: men et forsøk på å innrømme sin udugelighet. Kanskje hadde det vært mer fair å si: f... ta deg, hvem tror du at du er!

Det hadde vært en fordel om sjefen selv svarte på min henvendelse, men jeg må nøye med med en underordnet. Og han kan bare bekrefte at kollegaen har rett: hvis jeg ikke liker.....For husk «alle skal med». Du trenger ikke engang vise til tidligere arbeidserfaring lenger. Unge idag går ut av videregående som bekrefter at de har bestått. Tiltross for at de var borte fra undervisningen det meste av tiden. Lærerne føler seg overkjørt fordi sosialistene har bestemt at lista skal ligge lavt når de setter karakterer. Er det kanskje disse vi møter i det offentlige rom? Jeg bare spør. Kanskje vil du hevde at mine eksempler er for pea-nuts å regne. Men for mange peanøtter vil definitivt gjøre deg kvalm.