lørdag 8. september 2012

EU: Festen er over; gjestene må nå dra hjem

EU, den falske drømmen om et uniont samarbeide økonomisk og politisk er en fiasko. Tyskland med Angela Merke, som fremdeles leder dette prosjektet er ikke villig til å gi opp. Men ikke flere enn fire av ti tyskere ønsker være med på dette lenger. Hitler skal ha sagt da han så hvilken vei høna sparket: neste gang tar vi dem ad diplomatisk vei. Frankrike er ikke borte dem heller. Norge derimot forsto det som Sverige ikke ville vedkjenne seg. Ønske om å holde liv i, les: betale for våre naboer, er en skamløs illusjon.

Festen er over og gjestene må nå belage seg på å reise hjem. Nå har de tæret og misbrukt vår gjestfrihet lenge nok. Om de ikke drar frivillig setter vi opp fly. Tog eller buss. Det kalles deportering som det allerede er antydet fra et av EU-landene, siden de ikke drar frivillig. Selv Angela Merkel oppfordrer nå sine borgere til ikke å være for krass i sin retorikk - men diplomatisk. For tanken har slått tyskerne for lengst : dette vil vi ikke lenger være med på. Eurosamarbeidet er ikke noe annet enn en fiasko; der skjevfordeling av godene ikke aksepteres. De som ikke yter forlanger i tillegg enda mer. Steng tappekranene; steng disken.

Land som Grekenland hadde ikke problemer før de måtte kvitte seg med drackmene. De levde stort sett av turismen og har aldri vært et rikt land. Spanjolene likeså. Når grensene ble åpnet på vidt gap kom man drassende med sitt pikk-pakk; uten evne til å bidra til felleskassa. Den er det landets opprinnelige borgere som står ansvarlig for å fylle opp. For nei, vi trenger ikke alle grønnsaksbodene. Vi har mer enn nok drosjer. Se bare på Drammen; der kriger de om kundene. Og kravet om å yte før du kan nyte bryr man seg ikke om. Grensene mellom landene ble åpnet av manipulerende poltikere. Og det er fastslått at det er en utydelig overgang mellom manipulasjon og psykopati.

Så; ikke nok med at gjestene forsyner seg uhemmet, men de bidrar til at utgiftene stadig vekk går amok. Ingen har vært forberedt på dette. Og våre politikere; spesielt marxistene, de stikker huene sine stadig lenger ned i sanda. Eller hvorfor ikke kalle det gjørmebryting! Og hvem ønsker å yte for at naboen, som ikke er istand til dette, skal få det like bra? Det ligger ikke i vår natur. Dette er ett så alvorlig inngrep på våre friheter, at det er nødt til å ende katastrofalt. Det nytter ikke, som advokat Lippestad så riktig sa idag; man må nå begynne å debattere hvorfor Breivik gjorde det han gjorde.

Europrosjektet skulle bidra til fredelig sameksistens. Som; om vi bare stagget sulten i Romania, så ville alt bli bra. Dette landet som ikke får nok av naboenes bidrag, men reiser land og strand rundt og tigger i tillegg; bidrar til hat og nedvurdering. Vi ble narret til å tro på nedrustning. Men det tok ikke lang tid etter at muren falt i Tyskland før Russland igjen startet opprustning på ny. Ergo falt også denne illusjonen i grus.

Hva mer? Jo, gettofiseringen skjer ikke lenger gradvis og i det skjulte. Nei, nå har vi fått såkalte no-go-soner. Eks vis i Groruddalen der blir etniske nordmenn mobbet vekk. Biler settes i brann en masse, noe som for de kriminelle er som fredagsunderholdning var for oss etnisk norske for noen ti-år siden.

Barn og unge blir ranet, men ikke engang dette skjer i gettoene - men rundt i hele det ganske land - der de kriminelle drar rundt på sine raid, der det ranes over en lav sko. For 10 millioner gull ett sted, båtmotorer og sykler ett annet sted. Bare fantasien setter grenser. Og den fantasien får heller ingen konsekvenser. Politiet er ikke utrustet til å ta itu med dette faenskapet. Penger er det smått med og vi avler terrorister, som gis fritt leide i to timer der enkelt-personer ser seg i stand til å meie ned for fote. Ingen reagerer nevneverdig. De som burde ta et selvstendig ansvar går fremdeles fri.

Ikke bare i vårt lille land, men i alle land der enten EØS eller EU-lover regulerer folks gjøren og laden. Folk har fått nok og danner sine egne motstands-celler. Høyre-opposisjonelle tar grep og vi ser snart ingen ende på dette faenskapet som EU faktisk er. Hvem skal ta skjeen og hvem er modig nok til å sette to streker over hele dette fandenivoldske prosjektet - som Hitler altså kalte en «diplomatisk tilnærming»!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar