mandag 13. februar 2012

Bibelen: "Lovløshet"

Ansiktene deres vitner mot dem.
Som Sodoma kunngjør de sin synd
og skjuler den ikke.
Ve dem! De fører ulykke over seg selv.

Jesaja kap. 3: vers 9

Hadde Carl Ivar Hagen kunnet reddet stumpene?

Etter å ha lest et referat fra Frp'siste samlingsmøte er det to spørsmål som dukker opp.

Ett er hvorvidt referatet er tatt ut av en sammenheng.
Og hvorvidt det norske folk vil forbli under forbannelse.

At Siv's flåsete uttalelser får oppmersomhet i de venstre-radkiale mediene burde alle forstå. Disse mediene med god hjelp av den tidligere høyre og borgerlige avisen Aftenposten er ute etter å ta Frp og deres velgere og er ikke sitt ansvar bevisst. Dette er ikke noe nytt, og derfor er det mange som vender seg til de private bloggene.

Hvis dette partiet nå legger seg flat med god hjelp av de nyttige idiotene i ungdomspartiet, kan vi bare glemme våre anstrangelser om et fritt og demokratisk Norge. Det finnes snart ingen stumper å redde! Ungdomspartiet ødelegger og har ødelagt for partiets popularitet også tidligere. Sist da Kallemyr rett før et valg uttrykte sympati for hijab.

Nå står partiets pur unge kandidater frem og refser Frp for deres antipatier mot islam og muslimer generelt. At disse ungdommene som knapt er tørre bak ørene blir hørt og akseptert er harakiri for partiet. Og det er ikke utenkelig at disse ungene vil rasere Carl I Hagens mange-årige oppbygging av et parti som mer enn 30% av befolkningen har stått bak og støttet.

Det går stadig nedover for dette partiet som av sitt søsterparti i Danmark har kalt lederen for partiet for en kvinne uten ryggrad. Siv er blitt en leder uten ryggrad. Og vi er dønn lei av flåsete taler om at «vi må stå på nå, for å nå målene våre» . Eller lignende svada. Svada vi hører hver dag fra dagens røde regjering. Med andre ord finnes det intet alternativ såvidt jeg kan bedømme. Hvem vil ha en Høyre-leder som ikke eier selvkritikk. Eller som gjerne innfører sharia for den saken skyld.

Så hva er fremtidsutsiktene for oss som ser kaoset stadig brer ut seg i dette landet. Der folket i hovedstaden skiftes ut og demografisk nå er blitt brunt. Og det ikke etter at befolkningen har tilbragt et par uker i Spania. Selv har jeg flyttet ut av den byen som ingen kjenner igjen; bortsett fra de manipulerte ungdommene som nå har tatt plass i alle partier. Også i det partiet vi trodde hadde store ambisjoner om å redde folket. Vi tok feil! Multikulturistene har makten og vil fortsette å ha det. Min eneste trøst er at min fremtid ligger bak meg. Mine utsikter for meg selv og min familie er dyster! Og nå kan jeg ikke forstå hvordan Frp blir i stand til å reise seg. For det ligger nede for telling. Og med ungdommenes inntog i partiet er vi rett og slett «doomed»!

Og folket; det norske nisselue-folket – det har forlengst gitt opp! Det ligger i allefall djevelsk lavt i terrenget om dagen.