onsdag 14. mars 2012

Grete Faremo: dama med stålblikket

Dama med stål i blikket. En minister som ikke viker. Eller lar du deg plukke på nesen, Grete?

Øynene er sjelens speil. Øynene til Grete Faremo taler sitt oppriktige språk: «Jeg viker ikke en tomme i denne saken».

Selv Frp begir seg inn på en kritikk som de burde holde seg for god til. Hyle med de andre ulvene i en sak som det ikke burde være noen tvil om. Arbeiderpartiet har visst seg villig til å ta tak i debatten om asylanter som ikke har krav som skal oppfylles. Men så kommer en tulling fra Frp og argumenterer mot. Så hvordan skal dere tolkes? Frp begynner etterhvert å fremstå som sving-dør-partiet Venstre. Den ene dagen mener de ditten; den andre datten.

Etiopiere skal tvangssendes om de ikke reiser frivillig. Basta! Dette har mange av dem forstått og tatt imot en klekkelig sum som burde dekke de utgiftene de hadde for å komme til Norge in the first place.

Nå kan en jo lurer på om denne frivilligheten er for å lure oss. For enten er det ikke forsvarlig å reise tilbake til Etiopia for disse folka eller så er det. Er det ikke det så er det bare et tidsspørsmål innen vi har dem tilbake på trappa. Og reiser noen frivillig og andre ikke så er det nærliggende å tro at det norske folk som vanlig blir manipulert med. At suppehuene som vanlig med innflytelse kan ta seg til rette og forlange at etiopieren som de er «blitt så inn i h... glad i», hun må bare få bli i Norge. For er det noe vi trenger så er det jo dysfunksjonelle innvandrere fra den 3 verden.

Å la ungene få bli men tvangssende foreldrene tilbake er det jo dessuten noe det lukter spy av. For hvem skal ta seg av disse «ungene». Står det fosterforeldre i kø for å ta disse «ungene» til seg? Neppe. Så hvor havner de da? Eller er det for å presse foreldrene til å ta med seg avkommet? Noe jeg betviler. Disse ungene er vel stort sett gamle nok til å greie seg på egenhånd. Og samfunnet er jo lagt til rette for disse som verken har utdannelse eller jobb. Nei, dette stinker. Og justisministeren er kanskje klok og disiplinert. Men skal hun oppfattes troverdig så må hun få sendt dem alle ut; det sier seg jo selv! Ikke en og en ad gangen, for god's sake! Og Gud i himmelen så trøtt jeg er av denne debatten!!!!

Kristopher Schau: Terrorens komiske ansikt

Den s k komikeren Kristopher Schau skal få lov til å dekke saken om mordene på Utøya. Denne mannen som gjennom sine patetiske prosjekter forsøker å nå inn til oss barnslige nordmenn som finner det morosamt å bivåne at han spiser sitt eget spy. Eller hva med å spise sin egen forhud?

En mann ble intervjuet på NRK forleden. Han mente det nå var på tide å lage sketsjer om drapene på Utøya. Gjør noe morsomt ut av det, liksom! Fleipe litt; herregud man kan da ikke fortsette denne sorgen i årevis, heller. Hallo? Nå får det være nok. Hører dere; alle dere som mistet et barn; en sønn eller en datter; eller begge barna. Nå orker vi ikke høre mer syting om denne tragedien! Folk dør jo hele tiden. På veiene våre f eks hver dag. Er du mer verdt enn meg? Og min tragedie!

Ja, dette er nå faktisk stoda. Enda før Anders B Breivik har fått forklare seg for retten. Nå bør man kunne komme i stemning, mener s k komikere. Nå er tiden inne for stand-up. Verden er så trist. Hvorfor ikke ta en fest? Arrangere turer til Utøya, kanskje? Med M/S Torbjørn? Sommern er i anmarsj. Hva med turer på fjorden. Med reker og hvit-vin? Eller reker og øl for de litt mer harry av oss?

Ærlig talt; hva er det med dere? Ikke tror dere på en Skaper men snakker heller om Darwin og Dawkin som en forklaring på galskapen i verden. Noen hevder sogar at det var Guds vilje det som skjedde den 22/7. Og hvorfor ikke gjøne litt med det faktum når dere først er i gang?

Jeg blir kvalm av dere, håpløse suppehuer. Dere er patetiske og jeg vil ha meg frabedt at dere får sendetid. På en kanal jeg blir truet til å betale for en gang i året. Døgeniktene avgjør saker som vi ikke har noen innflytelse over.

Ta f eks det faktum at en av lek-dommerne i saken mot Anders B Breivik er far til en av de som ble rammet. Et AUF-medlem. Snakk om å drite på draget. Han må da vel for p.... være inhabil? Brød og sirkus, det vil dere ha. Dere ber om det; Breivik vil bli frifunnet. Og dem han siterer vil bli hevet til skyene for sin innsikt. Og Arbeiderpartiet vil bli utpekt som årsaken til dette som skjedde i fjor sommer. Det er de jo allerede. Selv om de fremdeles mener det er aller siste mote; rosa skylapper.

Ja, så mor dere da patetiske suppehuer. Lag noe morsomt ut av det poenget at folket blir ført bak lyset. Av Arbeiderpartiet; av AUF, av han som rømte med halen mellom beina da kulene suste rundt hodene på medlemmene hans; EP. Lag noe morsomt ut av det; gjerne for meg. Men la denne alvorlige saken få sin tid. Det er tid for å le. Men nå er det tid for å gråte. Søk innover; forsøk å finn ro i sjelen!

Skal Oslo fortsette å være Norges hovedstad?

Hva om vi endrer på dette og flytter den til Bergen? Spiller det noen rolle hvor hovedstaden ligger? Mange vil vel mene at Oslo som hovedstad nyter godt av å ha en helt ny opera. Vi har et Nasjonalgalleri. Vi har et Munch-galleri. Vi har Holmenkollen; helt ny. Vi har en park med figurer av nakne mennesker. Og vi som liker oss i landlige omgivelser; vi har hatt tilgang til «marka».

Landets hovedflyplass ligger under 1 times kjøring fra hovedstaden. En annen flyplass ligger i Vestfold der Norwegian har etablert seg tungt. I hovedstaden finner vi mange restauranter og spisesteder, men det gjør vi også i Vestfold.

Hovedstaden har i mange år hatt mye å tilby. Ikke minst jobber. Og i Oslo på vestkanten finnes et boligmarked som er for de med mange penger. Men på vestkanten er den bydelen i ferd med å bli en getto lik disse som vi kjenner til på øst-kanten. På beste vestkant-Oslo har muslimer og minoriteter etablert sine grønnsaks-sjapper. De er igjen blitt en naturlig innslag i bybildet på våre kafeer. De har kjøpt seg inn i boliger på vestkanten der mange ikke har råd til annet enn å leie bolig. Og i den kategorien finner vi stadig flere utlendinger som lever av kommunale stønader. Kommunen kjøper seg inn i bygårder på beste vestkant som nabo til andre bygårder. Disse blir stående uoppusset og ser forfalne ut. Kommunen har nemlig ikke råd til å pusse opp disse gårdene. Men med kravet om integreringen av alle slags folk som har invadert landet, så er deres primære motiv å bosette folk.

Mennesker som tidligere ikke hørte til på beste vestkant er nå blitt en del av bildet, tiltross for at de ikke har råd til å bo der. De som har råd til å bo der vil etter som tiden går føle på kroppen at verdistigningen ikke ble en realitet. Dette fordi mange ikke ønsker å bo i bydeler der folk skiller seg ut i mengden. I heldekkende uniformer, som nikab og burka og hijab og all slags provoserende plagg.

Selv Frp ytrer at disse må integreres. Men integreringen er et to-egget sverd. Vi forventer at de skal integreres. Hvilket i realiteten betyr i vårt språk at de skal jobbe og betale skatt og bidra til den velferds-kassa de benytter seg langt tidligere av i livet enn Ola og Kari. Det er bare det at denne integreringen skjer ikke og vil ikke skje på våre premisser. Velferds-kassa blir gradvis tømt av parasitter som ikke bare har sugerører ned i oljefondet. De snyter oss også for inntekts-skatt.

Så hva gjør vi? Grensene er åpne og vi har nyttige idioter som stadig vekk stikker kjepper i hjulene for de politikerne som tar i ett tak og ønsker sende uønskede asylanter dit peppern gror. De er få men du verden hva de steller istand med sine protester. Som oftest i byer som ikke er så plaget av uønskede parasitter. Som selv bor langt unna disse som folk i Oslo nå plages av daglig. Uansett hvilken bydel de bor i.

Så folk flytter fra Oslo vel vitende om at nissen vil følge med på lasset. Men folket er handlingslammet og i intervjuer på Nrk sier folk til Jens når de møter ham på gaten at: joda, han kan være såååå sikker; de vil stemme på Arbeiderpartiet i 2013 - akkurat som de alltid har gjort.

Innvandrerne trives altså i hovedstaden vår. Nordmenn betakker seg for å få dem til naboer. Vi vil oppdage at det gode ved å bo i Oslo det vil om få ti-år glede muslimer og øst-europeere mer enn noen andre. Såvel operaen som de ikke vil benytte. Som galleriene og museene. Eller som marka som de heller ikke vil sette pris på. Muhamedanere liker verken kultur eller idrett og i fritiden ligger de med ræva i været 5 ganger om dagen. Så alt vil være fånyttes. Byen vil gradvis forfalle. Akkurat som våre gamle ærverdige bygårder vil byen forfalle. Boliger vil ikke bli bygget i Oslo. Folket flytter jo gradvis ut av byen! Ingen flytter lenger inn, andre enn fattige studenter.

Så her må det tenkes nytt. La oss flytte hovedstaden som vi mange ganger har vært inne på. Vi overlater byen til folk vi ønsker dit peppern gror. ELLER vi tar opp kampen. NÅ.

Mitt problem er det ikke lenger. Jeg har for lengst innsett sannheten.