onsdag 14. mars 2012

Skal Oslo fortsette å være Norges hovedstad?

Hva om vi endrer på dette og flytter den til Bergen? Spiller det noen rolle hvor hovedstaden ligger? Mange vil vel mene at Oslo som hovedstad nyter godt av å ha en helt ny opera. Vi har et Nasjonalgalleri. Vi har et Munch-galleri. Vi har Holmenkollen; helt ny. Vi har en park med figurer av nakne mennesker. Og vi som liker oss i landlige omgivelser; vi har hatt tilgang til «marka».

Landets hovedflyplass ligger under 1 times kjøring fra hovedstaden. En annen flyplass ligger i Vestfold der Norwegian har etablert seg tungt. I hovedstaden finner vi mange restauranter og spisesteder, men det gjør vi også i Vestfold.

Hovedstaden har i mange år hatt mye å tilby. Ikke minst jobber. Og i Oslo på vestkanten finnes et boligmarked som er for de med mange penger. Men på vestkanten er den bydelen i ferd med å bli en getto lik disse som vi kjenner til på øst-kanten. På beste vestkant-Oslo har muslimer og minoriteter etablert sine grønnsaks-sjapper. De er igjen blitt en naturlig innslag i bybildet på våre kafeer. De har kjøpt seg inn i boliger på vestkanten der mange ikke har råd til annet enn å leie bolig. Og i den kategorien finner vi stadig flere utlendinger som lever av kommunale stønader. Kommunen kjøper seg inn i bygårder på beste vestkant som nabo til andre bygårder. Disse blir stående uoppusset og ser forfalne ut. Kommunen har nemlig ikke råd til å pusse opp disse gårdene. Men med kravet om integreringen av alle slags folk som har invadert landet, så er deres primære motiv å bosette folk.

Mennesker som tidligere ikke hørte til på beste vestkant er nå blitt en del av bildet, tiltross for at de ikke har råd til å bo der. De som har råd til å bo der vil etter som tiden går føle på kroppen at verdistigningen ikke ble en realitet. Dette fordi mange ikke ønsker å bo i bydeler der folk skiller seg ut i mengden. I heldekkende uniformer, som nikab og burka og hijab og all slags provoserende plagg.

Selv Frp ytrer at disse må integreres. Men integreringen er et to-egget sverd. Vi forventer at de skal integreres. Hvilket i realiteten betyr i vårt språk at de skal jobbe og betale skatt og bidra til den velferds-kassa de benytter seg langt tidligere av i livet enn Ola og Kari. Det er bare det at denne integreringen skjer ikke og vil ikke skje på våre premisser. Velferds-kassa blir gradvis tømt av parasitter som ikke bare har sugerører ned i oljefondet. De snyter oss også for inntekts-skatt.

Så hva gjør vi? Grensene er åpne og vi har nyttige idioter som stadig vekk stikker kjepper i hjulene for de politikerne som tar i ett tak og ønsker sende uønskede asylanter dit peppern gror. De er få men du verden hva de steller istand med sine protester. Som oftest i byer som ikke er så plaget av uønskede parasitter. Som selv bor langt unna disse som folk i Oslo nå plages av daglig. Uansett hvilken bydel de bor i.

Så folk flytter fra Oslo vel vitende om at nissen vil følge med på lasset. Men folket er handlingslammet og i intervjuer på Nrk sier folk til Jens når de møter ham på gaten at: joda, han kan være såååå sikker; de vil stemme på Arbeiderpartiet i 2013 - akkurat som de alltid har gjort.

Innvandrerne trives altså i hovedstaden vår. Nordmenn betakker seg for å få dem til naboer. Vi vil oppdage at det gode ved å bo i Oslo det vil om få ti-år glede muslimer og øst-europeere mer enn noen andre. Såvel operaen som de ikke vil benytte. Som galleriene og museene. Eller som marka som de heller ikke vil sette pris på. Muhamedanere liker verken kultur eller idrett og i fritiden ligger de med ræva i været 5 ganger om dagen. Så alt vil være fånyttes. Byen vil gradvis forfalle. Akkurat som våre gamle ærverdige bygårder vil byen forfalle. Boliger vil ikke bli bygget i Oslo. Folket flytter jo gradvis ut av byen! Ingen flytter lenger inn, andre enn fattige studenter.

Så her må det tenkes nytt. La oss flytte hovedstaden som vi mange ganger har vært inne på. Vi overlater byen til folk vi ønsker dit peppern gror. ELLER vi tar opp kampen. NÅ.

Mitt problem er det ikke lenger. Jeg har for lengst innsett sannheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar