onsdag 14. mars 2012

Grete Faremo: dama med stålblikket

Dama med stål i blikket. En minister som ikke viker. Eller lar du deg plukke på nesen, Grete?

Øynene er sjelens speil. Øynene til Grete Faremo taler sitt oppriktige språk: «Jeg viker ikke en tomme i denne saken».

Selv Frp begir seg inn på en kritikk som de burde holde seg for god til. Hyle med de andre ulvene i en sak som det ikke burde være noen tvil om. Arbeiderpartiet har visst seg villig til å ta tak i debatten om asylanter som ikke har krav som skal oppfylles. Men så kommer en tulling fra Frp og argumenterer mot. Så hvordan skal dere tolkes? Frp begynner etterhvert å fremstå som sving-dør-partiet Venstre. Den ene dagen mener de ditten; den andre datten.

Etiopiere skal tvangssendes om de ikke reiser frivillig. Basta! Dette har mange av dem forstått og tatt imot en klekkelig sum som burde dekke de utgiftene de hadde for å komme til Norge in the first place.

Nå kan en jo lurer på om denne frivilligheten er for å lure oss. For enten er det ikke forsvarlig å reise tilbake til Etiopia for disse folka eller så er det. Er det ikke det så er det bare et tidsspørsmål innen vi har dem tilbake på trappa. Og reiser noen frivillig og andre ikke så er det nærliggende å tro at det norske folk som vanlig blir manipulert med. At suppehuene som vanlig med innflytelse kan ta seg til rette og forlange at etiopieren som de er «blitt så inn i h... glad i», hun må bare få bli i Norge. For er det noe vi trenger så er det jo dysfunksjonelle innvandrere fra den 3 verden.

Å la ungene få bli men tvangssende foreldrene tilbake er det jo dessuten noe det lukter spy av. For hvem skal ta seg av disse «ungene». Står det fosterforeldre i kø for å ta disse «ungene» til seg? Neppe. Så hvor havner de da? Eller er det for å presse foreldrene til å ta med seg avkommet? Noe jeg betviler. Disse ungene er vel stort sett gamle nok til å greie seg på egenhånd. Og samfunnet er jo lagt til rette for disse som verken har utdannelse eller jobb. Nei, dette stinker. Og justisministeren er kanskje klok og disiplinert. Men skal hun oppfattes troverdig så må hun få sendt dem alle ut; det sier seg jo selv! Ikke en og en ad gangen, for god's sake! Og Gud i himmelen så trøtt jeg er av denne debatten!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar