fredag 19. juli 2013

PST sier det samme som oss

At vi har ytringsfrihet i dette landet - men ikke i Frankrike skal vi være glad for. Muslimer vet også at de har ytringsfrihet i Norge, men de misbruker den. Grovt.

PST-sjef Benedikte Bjørnland, tidligere politimester i Vestfold, har hodet på rett på plass. Min erfaring med henne gir meg en passelig god magefølelse. Hun bruker sin ytringsfrihet som mange bloggere gjør, og presiserer gang på gang at det er muslimer som er den største faren for vårt land. Igjen presiserer PST at det er såkalte ytterliggående muslimer som er problemet. De blir overvåket hele døgnet; 24/7. Akkurat som undertegnede og andre bloggere gir uttrykk for; og som med det har satt agenda for hva vi ønsker fortelle om hva som bidrar til kaos. Ikke bare i Norge men i hele europa.

En muslim som har forstått dette sto idag morges frem på radion og presisserte at hvis det er sånn at imamene i moskeene virkelig mener at de er opptatt at muslimer som «tråkker over grenser» så må disse stå frem i offentlighetens lys og uttale seg om denslags som utspilte seg foran Stortinget i fjor. Der Bhatti, muslimen som er dømt for terror og som forøvrig har en høy stilling i en av de muslimske sektene, Umma ettellerannet, med høyt røst kunne fortelle oss nordmenn at vi skulle ikke føle osss trygge. Og at vi er vantro hunder som skal halshugges og denslags djevelske uhyrligheter. Uten konsekvenser fikk han stå der - fordi også han har ytringsfrihet. Bhatti fikk av de sakkyndige forøvrig diagnosen voldelig psykopat.

Mange muslimer bruker nå ytringsfriheten på en voldelig måte. I moskeene mener man at det er bedre å bruke dialog-metoden med disse (som om de forstår hva det innebærer!) Og dermed snakker de heller om «å holde en lav profil, og ikke skremme vettet av oss». Det mener disse er veien å gå.

For det kan ikke forstås annerledes, når denne muslimen som snakket sine egne midt imot idag morges sa at når muslimer gikk over grensen for hva som er «forsvarlig» å ytre seg i det offentlige rom, da må de muslimske lærerne stå frem å bruke de samme metodene som de voldelige og ikke kun vise til deres hjemmesider. For hvorfor i helvete skulle nordmenn lese deres forbannede hjemmesider? De burde gå ut igjen og igjen i det offentlige rom «å vise sin avsky». Avsky-ordet burde han ha brukt hvis han ønsker å bli tatt seriøst. Han brukte det imidlertid ikke.

Nordmenn er opptatt av fred og fordragelighet. Og noe av det siste de er interessert i er hva fascistiske muslimer driver med i moskeene. Vi trenger heller ikke lese deres hjemmesider, når medier kan formidle voldelig retorikk fremfor tv-skjermene våre. Eller fortelle oss at på norske universiteter får kvinnelige studenter ikke lov til å sitte sammen med sine mannlige studenter.

Eller når vi oppdager at en profilert muslimsk Høyre-politiker Afsan Rafiq, holder foredrag for sine egne muslimske søstre om Høyres verdi-politikk; der hun deler sitt syn iført fascistisk muslimsk uniform; sammen med andre kvinner i samme mundur.

Da trenger vi verken lese på deres hjemmesider eller insistere på at muslimske lærere skal gå offentlig ut å slå ned på såkalt voldelige utsagn i det offentlige rom. Fascistisk ideologi er relatert til vold uansett. Muslimske lærebøker flyter over av hatefulle trusler om hva som vil skje med kristne og jøder. Over hele verden.

At muslimer i Norge generelt kommer fra land med en lav IQ gjør selvsagt ikke saken bedre. At de innbiller seg at vi i Norge kan føres bak lyset med deres bullshit, løgner og faenskap, må vi få en slutt på. At vi ikke skal kunne ytre oss om dette og forsvare hva PST-sjefene gjentatte ganger presiserer om disse; hva enten det er Bjørland eller Kristiansen; det henger i så fall ikke på greip.

Og at vi som VargVikernes som ytrer seg på samme måte; skal ilegges 40 000 euro for å ha snakket nedsettende om muslimer; er ikke til å tro. Men i Frankrike som i Norge er det sosialistene som rår. I Norge et tidsspørsmål om hvor lenge de får holde på. I dagens sosialistiske regime, Frankrike vil jeg tro at Vikernes-saken vil ble et tema for Marie Le Pen, som styrer folket dit alle land i europa nå er på vei; mot et anti-islamsk samfunn.
Marte Dalelv fra Tønsberg: Ble voldtatt av en muslim i Dubai; må i fengsel

I Dubai skal nå en ung kvinne fra Tønsberg, Marthe, i fengsel fordi hun tok en drink i baren på Hotel Dubai. I tillegg hadde hun seksuell omgang med en mann.

Hun hadde riktignok omgang med en mann men det var – hold deg fast: en voldtekt!

Hun tok seg også en drink, og en kan vanskelig tenke seg at hun satt der alene i baren og drakk. Marthe er bare 24 år. Var det noen menn der som også tok seg en drink? Ja, høyst trolig siden hun hadde seksuell omgang med en mann. Under tvang.

To ingredienser som skaper store problemer i et arabisk land. Alkohol og menn.

Alkohol skal iflg koranen deres ikke inntas siden de er muslimer. Men hvordan kan det ha seg da at det er mulig å få tak i alkohol? Jo, alkoholen den flømmer fritt i Dubai også. Et turistland og et oljeland som satser på turister. Og vestlige turister de drikker gjerne vin til maten. Og en cognaq eller en long-drink i baren etter at desserten er inntatt.

Så hva var problemet? Jo, Marthe er en kvinne. Og en ung kvinne. To mulige årsaker til at hun ble et offer. Muslimer snakker om menneskerettigheter som om de har noe forhold til dette. Kvinner i Dubai går i heldekkende mundur der du bare ser øynene. De er en underkuet del av menneskeheten. Ikke bare i Dubai men der hvor muslimer slår seg ned. Selv her ute på det norske bonde-landet vagger de rundt i full mundur i 26 C.

Forbudet mot å innta alkohol er en bløff. Som alt annet som følger i kjølvannet av denne fascistiske ideologien. Overalt i verden skaper den dissononans. Motsetninger og ubehag. Hat og forakt. Det går mot store opptøyer i alle europeiske land. Nazistene i Nederland, Sveits og Tyskland fikk forleden politiet på døra. De er blitt overvåket. Disse går ikke og gjemmer seg, men paraderer gjerne i gatene uten skrupler. De vet at politiet står på deres side. Ja, hva ellers?

Nazistene er kanskje nyttige for anti-islamistene? Et skalkeskjul? For når de sprader rundt i gatene i sine uniformer signaliserer de et hat mot jøder generelt. Tror vi. Men i europa finnes jo knapt en jøde igjen. De har emigrert til Israel. Så nazistene går neppe rundt for moro skyld. At PST frykter enkeltindivider som Breivik, tror jeg på. Ikke fordi de er enkeltindivider, men fordi de vet at evt planlegginger den skal i alle fall ikke legges ut på Facebook, eller Twitter. De lærte mye av mannen fra Frogner.

Muslimer sitter i råd der «menneskerettighetslover» blir vedtatt. Dette får uhyrlige konsekvenser for oss siviliserte. For når en intetanende ung kvinne drar på ferietur til et arabisk land og blir utsatt for en voldtekt. Men selv blir straffet og må i fengsel, da er det sataniske regler som har tatt over for menneskelige rettigheter overhode.

Det organiseres mange protester på Facebook. Jeg anbefaler at noen går til dette skrittet og får satt denne uhyrlige og surrealistiske behandlingen av europeiske kvinner på dagsorden. Ja, europeiske. Muslimske kvinner er tydeligvis komfortable med sin situasjon. Det viser jo fakta når de etter å ha kommet til Norge vagger rundt i full mundur, der sogar sped-barn blir tullet inn i en hijab. Fy for skam!

Gjør noe for Marthe fra Tønsberg!! Ytterligere data er ikke kjent. Hun ble omtalt på Nrk i dag 18.7.
Har blitt oppsagt av det firmaet hun jobbet i der hennes kollega var overgriperen. Firmaet er kjent under navnet The One og er etablert i Sverige.

Franskmennene har trukket Breivik-kortet

Han har så altfor mye å tape, sier en. Han er mye rundere i kantene enn Fjordmann, sier en annen. Dette er uforståelig, sier en tredje. Jo, men han har alltid vært litt gal, sier musikere som lager musikk som i mine ører høres djevelsk ut. Black Metal, er ikke det musikk man forbinder med satanisme?

Han har sonet; og som alle som har sonet sin fengsels-straff har han rett til å fortsette livet utenfor murene. Varg Vikernes lever idag et harmonisk liv på en idyllisk gård i Frankrike. Med kone og fem unger. Han er endelig blitt voksen. Men han er sint og forstår ikke at folk ikke gjør opprør. Via bloggen sin gir han uttrykk for det samme som mange nå gir uttrykk for. Retorikken ligner på Fjordmann; også han nordmann. Den ligner på Anders B Breivik, og surprise surprise også han norsk gitt. Hva er det med disse nordmennene egentlig?

Et par dager etter at tyskerne invaderte Norge gikk en ung mann fra Ullern og fant seg noe dynamitt. Med dette sprengstoffet sendte han Lysaker-broen til himmels. For å hindre tyskernes krigsmarsj innover i landet. Andre norske gutter dro til skogs i løpet av kort tid og planla årelang sabotasje-virksomhet. Vi nordmenn ligger med andre ord ikke akkurat på latsiden når det gjelder å gjøre opprør. Blir det farlig å uttrykke seg offentlig, vil vi nok se mange flere Breiviker enn Vikerneser som har sittet på gutterommet og lagt planer.

I disse dager trekker franskmennene det man vel kan betrakte som Breivik-kortet. De har bare ventet på at Varg Vikernes, som de vet har sonet en streng dom i sine unge år, har slått seg ned i landet deres. Og siden de er medlem av EU har de ikke kunnet nekte ham det. Fransk PST har ikke ligget på latsiden. Og ikke har vi fått et inntrykk av at norsk PST har hintet det førstnevnte om at de har en tidligere drapsmann boende i nabolaget, heller. Så hva betyr det da at Vikernes blir arrestert for å ha skaffet seg våpen lovlig? For som advokat Elden riktignok sier, grunnlaget virker svært tynt. Med andre ord er ikke Elden forskrekket over Vikernes retorikk på sin egen private blogg. For retorikken hans er visstnok svært rund i kantene. Og hva om den ikke var det? Vi har ytringsfrihet i hele Europa.

Men så sier visstnok Vikernes at han ikke forstår at folk ikke gjør opprør. Ja, det sier han visstnok på sin egen blogg. Og siden jeg nok må si meg enig i denslags retorikk, så er det vel bare et spørsmål innen jeg selv blir arrestert da? For hva har jeg ikke selv gitt uttrykk for her? Og hva mener ikke jeg om den norske perverse invandringen? Ja, det faktum at Frp nå går ut og avslører hvorfor de mener at de bør vinne valget til høsten burde være nok til at PST går partiet etter dem i sømmene.

Men så er det jo det da, at 75% av den norske befolkningen mener det samme. Ja ikke bare Frp-ere men Krf-ere, AP-velgere, Høyrevelgere, det er nok til at vi har mer enn nok av mandater til å ta makta til høsten.

Men så var det det med ytringsfriheten da. Ja, ikke at det høyre-rettede partiet til Marie Le Pen går rundt den varme grøten. Men sosialisten Hollande sitter med makten idag, og da går det som det går. Verden står ved kanten av stupet. Uppps! Hva er det jeg sier? Var det ikke det Vikernes skrev på bloggen sin forleden også?

Jeg tror ikke det gagner Frankrike å rope ulv hvis de ikke har noe konkret å fare med. Det holder ikke å tro at alle nordmenn er drapsmenn, fordi en gikk amok. Å trekke Breivik-kortet er en dum ide.

Mette-Marit uten Pradavesker på telt-tur

Jeg synes jeg hører Mette-Marit på sin sørlandsdialekt sier til mannen sin ved frokostbordet: «Herreguuud, har du lest det de skriver om meg, Håkon? Ikke får jeg ha mine Prada-vesker i fred. Nå har de snust opp at franske mode-skabere gir meg gratis kjoler. Når skal vi få fred, Håkon»?

Håkon flirende: «Ja, hadde du regnet med noe annet da, Mette. Vi bor i Norge og som du vet er Janteloven sterk. Men nå skal vi snart feire vår 40-års dag». Barna kommer løpende inn med Marius i hælene. «Pappa, er det sant at vi skal ligge i telt»? Den eldste, mulig arvtaker til tronen, Alexandra har hørt at det er noen av hennes klassevenninner som skal ligge i telt i sommer.

«Nå fikk jeg en god ide, skyter Mette inn, vi inviterer alle våre venner til telttur på Skaugum». Kanskje Gwyneth og mannen hennes vil komme. Og nei, ved du va, Håkon, hva om vi får mannen hennes til å ta med seg bandet og spille? Herreguuud, Håkon var ikke det en god ide»?

Håkon fremdeles flirende med Alexandra på fanget. Nå har han mistet både munn og mæle. «Men hvem skal vi invitere»? Han tenker på sine kongelige familier nedover i Europa. På familien i Nederland. I Sverige, i Danmark ja.... he he», humrer Håkon, han ser det for seg.

«Ja, en skikkelig hippi-festival» fortsetter Mette, nå er hun skikkelig gira. Håkon kommer i tanker om Quart-festivalen og festingen dengang. Om Mette-Marits utsvevende liv i Oslos gater og innesteder og utesteder og tenker, uff må jeg virkelig påminnes om den tiden? «Okey, sier han endelig, da overlater jeg det til deg, ok»?

«Kjempefint, Håkon, sier Mette. Og ved du va»? «Nå har jeg en kjempegod ide, vi går ut og forteller pressen at det blir en spleisefest. Så kanskje vi får stoppa kjeften på de gniene nordmennene som vi liksom skal representere. Vi tar inngangspenger og snakker med kommunen om å få parkere utenfor Skaugum. Så kan Asker kommune få tjent noen kroner på parkering også».

«Eller, tror du at vi kan be om ytterligere høyning av apanasjen, siden det jo er våre 40-årsdager vi skal feire? Kan ikke du spørre Jonas om han kan legge inn ett godt ord for oss»!