fredag 19. juli 2013

PST sier det samme som oss

At vi har ytringsfrihet i dette landet - men ikke i Frankrike skal vi være glad for. Muslimer vet også at de har ytringsfrihet i Norge, men de misbruker den. Grovt.

PST-sjef Benedikte Bjørnland, tidligere politimester i Vestfold, har hodet på rett på plass. Min erfaring med henne gir meg en passelig god magefølelse. Hun bruker sin ytringsfrihet som mange bloggere gjør, og presiserer gang på gang at det er muslimer som er den største faren for vårt land. Igjen presiserer PST at det er såkalte ytterliggående muslimer som er problemet. De blir overvåket hele døgnet; 24/7. Akkurat som undertegnede og andre bloggere gir uttrykk for; og som med det har satt agenda for hva vi ønsker fortelle om hva som bidrar til kaos. Ikke bare i Norge men i hele europa.

En muslim som har forstått dette sto idag morges frem på radion og presisserte at hvis det er sånn at imamene i moskeene virkelig mener at de er opptatt at muslimer som «tråkker over grenser» så må disse stå frem i offentlighetens lys og uttale seg om denslags som utspilte seg foran Stortinget i fjor. Der Bhatti, muslimen som er dømt for terror og som forøvrig har en høy stilling i en av de muslimske sektene, Umma ettellerannet, med høyt røst kunne fortelle oss nordmenn at vi skulle ikke føle osss trygge. Og at vi er vantro hunder som skal halshugges og denslags djevelske uhyrligheter. Uten konsekvenser fikk han stå der - fordi også han har ytringsfrihet. Bhatti fikk av de sakkyndige forøvrig diagnosen voldelig psykopat.

Mange muslimer bruker nå ytringsfriheten på en voldelig måte. I moskeene mener man at det er bedre å bruke dialog-metoden med disse (som om de forstår hva det innebærer!) Og dermed snakker de heller om «å holde en lav profil, og ikke skremme vettet av oss». Det mener disse er veien å gå.

For det kan ikke forstås annerledes, når denne muslimen som snakket sine egne midt imot idag morges sa at når muslimer gikk over grensen for hva som er «forsvarlig» å ytre seg i det offentlige rom, da må de muslimske lærerne stå frem å bruke de samme metodene som de voldelige og ikke kun vise til deres hjemmesider. For hvorfor i helvete skulle nordmenn lese deres forbannede hjemmesider? De burde gå ut igjen og igjen i det offentlige rom «å vise sin avsky». Avsky-ordet burde han ha brukt hvis han ønsker å bli tatt seriøst. Han brukte det imidlertid ikke.

Nordmenn er opptatt av fred og fordragelighet. Og noe av det siste de er interessert i er hva fascistiske muslimer driver med i moskeene. Vi trenger heller ikke lese deres hjemmesider, når medier kan formidle voldelig retorikk fremfor tv-skjermene våre. Eller fortelle oss at på norske universiteter får kvinnelige studenter ikke lov til å sitte sammen med sine mannlige studenter.

Eller når vi oppdager at en profilert muslimsk Høyre-politiker Afsan Rafiq, holder foredrag for sine egne muslimske søstre om Høyres verdi-politikk; der hun deler sitt syn iført fascistisk muslimsk uniform; sammen med andre kvinner i samme mundur.

Da trenger vi verken lese på deres hjemmesider eller insistere på at muslimske lærere skal gå offentlig ut å slå ned på såkalt voldelige utsagn i det offentlige rom. Fascistisk ideologi er relatert til vold uansett. Muslimske lærebøker flyter over av hatefulle trusler om hva som vil skje med kristne og jøder. Over hele verden.

At muslimer i Norge generelt kommer fra land med en lav IQ gjør selvsagt ikke saken bedre. At de innbiller seg at vi i Norge kan føres bak lyset med deres bullshit, løgner og faenskap, må vi få en slutt på. At vi ikke skal kunne ytre oss om dette og forsvare hva PST-sjefene gjentatte ganger presiserer om disse; hva enten det er Bjørland eller Kristiansen; det henger i så fall ikke på greip.

Og at vi som VargVikernes som ytrer seg på samme måte; skal ilegges 40 000 euro for å ha snakket nedsettende om muslimer; er ikke til å tro. Men i Frankrike som i Norge er det sosialistene som rår. I Norge et tidsspørsmål om hvor lenge de får holde på. I dagens sosialistiske regime, Frankrike vil jeg tro at Vikernes-saken vil ble et tema for Marie Le Pen, som styrer folket dit alle land i europa nå er på vei; mot et anti-islamsk samfunn.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar