fredag 19. juli 2013

Marte Dalelv fra Tønsberg: Ble voldtatt av en muslim i Dubai; må i fengsel

I Dubai skal nå en ung kvinne fra Tønsberg, Marthe, i fengsel fordi hun tok en drink i baren på Hotel Dubai. I tillegg hadde hun seksuell omgang med en mann.

Hun hadde riktignok omgang med en mann men det var – hold deg fast: en voldtekt!

Hun tok seg også en drink, og en kan vanskelig tenke seg at hun satt der alene i baren og drakk. Marthe er bare 24 år. Var det noen menn der som også tok seg en drink? Ja, høyst trolig siden hun hadde seksuell omgang med en mann. Under tvang.

To ingredienser som skaper store problemer i et arabisk land. Alkohol og menn.

Alkohol skal iflg koranen deres ikke inntas siden de er muslimer. Men hvordan kan det ha seg da at det er mulig å få tak i alkohol? Jo, alkoholen den flømmer fritt i Dubai også. Et turistland og et oljeland som satser på turister. Og vestlige turister de drikker gjerne vin til maten. Og en cognaq eller en long-drink i baren etter at desserten er inntatt.

Så hva var problemet? Jo, Marthe er en kvinne. Og en ung kvinne. To mulige årsaker til at hun ble et offer. Muslimer snakker om menneskerettigheter som om de har noe forhold til dette. Kvinner i Dubai går i heldekkende mundur der du bare ser øynene. De er en underkuet del av menneskeheten. Ikke bare i Dubai men der hvor muslimer slår seg ned. Selv her ute på det norske bonde-landet vagger de rundt i full mundur i 26 C.

Forbudet mot å innta alkohol er en bløff. Som alt annet som følger i kjølvannet av denne fascistiske ideologien. Overalt i verden skaper den dissononans. Motsetninger og ubehag. Hat og forakt. Det går mot store opptøyer i alle europeiske land. Nazistene i Nederland, Sveits og Tyskland fikk forleden politiet på døra. De er blitt overvåket. Disse går ikke og gjemmer seg, men paraderer gjerne i gatene uten skrupler. De vet at politiet står på deres side. Ja, hva ellers?

Nazistene er kanskje nyttige for anti-islamistene? Et skalkeskjul? For når de sprader rundt i gatene i sine uniformer signaliserer de et hat mot jøder generelt. Tror vi. Men i europa finnes jo knapt en jøde igjen. De har emigrert til Israel. Så nazistene går neppe rundt for moro skyld. At PST frykter enkeltindivider som Breivik, tror jeg på. Ikke fordi de er enkeltindivider, men fordi de vet at evt planlegginger den skal i alle fall ikke legges ut på Facebook, eller Twitter. De lærte mye av mannen fra Frogner.

Muslimer sitter i råd der «menneskerettighetslover» blir vedtatt. Dette får uhyrlige konsekvenser for oss siviliserte. For når en intetanende ung kvinne drar på ferietur til et arabisk land og blir utsatt for en voldtekt. Men selv blir straffet og må i fengsel, da er det sataniske regler som har tatt over for menneskelige rettigheter overhode.

Det organiseres mange protester på Facebook. Jeg anbefaler at noen går til dette skrittet og får satt denne uhyrlige og surrealistiske behandlingen av europeiske kvinner på dagsorden. Ja, europeiske. Muslimske kvinner er tydeligvis komfortable med sin situasjon. Det viser jo fakta når de etter å ha kommet til Norge vagger rundt i full mundur, der sogar sped-barn blir tullet inn i en hijab. Fy for skam!

Gjør noe for Marthe fra Tønsberg!! Ytterligere data er ikke kjent. Hun ble omtalt på Nrk i dag 18.7.
Har blitt oppsagt av det firmaet hun jobbet i der hennes kollega var overgriperen. Firmaet er kjent under navnet The One og er etablert i Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar